Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Buna ZIUA!Salut parteneri de futangeala.Sunt nou pe site si aceasta este prima recenzie care o fac, asa ca daca am omis ceva, scuze.Vizitat in urma cu 2 zile pe dra Brigitta unguroaica, la recomandarile domniilor voastre.Locatie, nou, din cate am inteles eu, sos iancului, lanca posta.Servicii: OWO, normal protejat. (asta am cerut eu)Dra GFE de 8, foarte sociabila , chiar amuzanta cand stalceste cuvintele, dar eu nu am prea facut "click" cu dansa.Pret 300 ron/h, 2 finalizari - nu s-a uitat pe ceasLocatie: garsoniera curata, prosop curat, cabina dus fffff mica, eu avand c-am 1.85 si 100 kg.Prestatie super ok, 8-9 ca nota atat la oral cat si la normal.Fata este fffff frumoasa.Dc mai trebuie ceva de mentionat, astept mustrari:D

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Dc mai trebuie ceva de mentionat' date=' astept mustrari:D[/quote']@daniel, daca ai citit recomandarile de ce nu ai postat in thread-ul corect?Pt cele despre care nu sunt info deschiderea unui thread se face conform regulamentului, pe care iti recomand sa il citestiP.S. cum crezi ca ar putea cineva sa beneficieze de informatiile tale daca nu pui si datele de contact ale fetei?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...