matiz Reputație: 132 Postat Iulie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Buna dimineata,imi poate spune si mie cineva cum procedez sa sterg contul?va rog frumos fara glume proaste sau alte comentarii, strict la subiectRog eventual un moderator, sa mi spuna pasiimultumesc
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=J9C5WyvFWMQ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Buna dimineata,imi poate spune si mie cineva cum procedez sa sterg contul?va rog frumos fara glume proaste sau alte comentarii, strict la subiectRog eventual un moderator, sa mi spuna pasiimultumescdai o bere ?
matiz Reputație: 132 Postat Iulie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2015 daca rezultatul este bun....
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 6, 2015 Buna dimineata,imi poate spune si mie cineva cum procedez sa sterg contul?va rog frumos fara glume proaste sau alte comentarii, strict la subiectRog eventual un moderator, sa mi spuna pasiimultumesctre sa vii cu adeverinta de casare de la remat si timbru fiscal de 2 lei
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 6, 2015 E mai greu de găsit timbru fiscal.Nu are mereu la Poştă. Mai repede o chitanţă
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Nu poti sa stergi nimic, doar sa retragi contul pe care fara validare nu mai ai acces.Schimba adresa de mail in profil cu una inexistenta sau personala, dupa care stergi link-ul pentru validare.In continuare poti face un upgrade de la matiz la bmw, audi, w...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 6, 2015 Aston Martin. IMS , Bucegi, Roman dăpă IRTA... PS :Tot femeile au rămas serioase...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum