sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 15, 2015 Inainte eu imi facram analizele lunar,dar de la laborator mi sa spus ca nu e caxu sa le fac lunar ci o data la 3 luni, dar va spun sincer ca ma sperie f tare ideea ca o fata din bransa sa aibe asemenea virus. Cu siguranta o sa imi bag in meniu totul protejat. Nu mai pot spune ca e cert ca cine a fost la ea nu sunt semne de intrebare,mai ales ca fata nu dezminte.
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 Inainte eu imi facram analizele lunar,dar de la laborator mi sa spus ca nu e caxu sa le fac lunar ci o data la 3 luni, dar va spun sincer ca ma sperie f tare ideea ca o fata din bransa sa aibe asemenea virus. Cu siguranta o sa imi bag in meniu totul protejat. Nu mai pot spune ca e cert ca cine a fost la ea nu sunt semne de intrebare,mai ales ca fata nu dezminte.ai idee ce e ala un virus vidanjo ?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 15, 2015 Da ce pizda matii e HIV-ul mai dobitoc bolnav psihic? Citeste in pula mea pe net handicapatule si apoi punete si scrie. Nu te mai baga lumea in seama si iar ai aterizat pe braila,cretinule. Nu te mai obosi sa ma jignesti ca nu imi mai pun mintea cu handicapati si bolnavi psihici ca tine.
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 Da ce pizda matii e HIV-ul mai dobitoc bolnav psihic? Citeste in pula mea pe net handicapatule si apoi punete si scrie. Nu te mai baga lumea in seama si iar ai aterizat pe braila,cretinule.Nu te mai obosi sa ma jignesti ca nu imi mai pun mintea cu handicapati si bolnavi psihici ca tine.ebola de romania mama sifilisului si blenoragiei esti taratura fututa de toti cainii vagabonzi https://www.youtube.com/watch?v=EkDHaJCGeeg
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 15, 2015 http://unopa.ro/ce-este-hiv-ce-este-sida/ ,uite bai cretinule ce e hiv si ce e sida Si cu asta am incheiat, din partea mea ai un mare IGNORE
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 15, 2015 http://unopa.ro/ce-este-hiv-ce-este-sida/ ,uite bai cretinule ce e hiv si ce e sida Si cu asta am incheiat, din partea mea ai un mare IGNOREmars in canalizare sobolanco
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 15, 2015 Salut , am sunat-o in seara asta pe fata , mi-a raspuns si a ramas sa o sun in jurul orei 20:30 mi-a spus ca ea "lucreaza" pana la ora 10 adica 22:00 , apoi la al doilea apel adica cand trebuia sa ma vad cu ea mi-a raspuns iar dialogul dintre noi a fost cam asa : Eu : Buna , am vorbit mai devreme pentru o ora 8 jumate Ea : Da .Eu : Spune-mi ce sunt anunturile alea in care spui ca esti bolnava de hiv si esti jegoasa , e vreo gluma proasta sau vrea cineva sa-ti faca rau?Ea : Hai lasa-ma ... ( apoi mi-a inchis telefonul ) Dupa care i-am trimis un sms cu mesajul : " Raspunde la telefon sa-mi zici care-i treaba ca altfel nu o sa mai vina nimeni la tine , o sa zic la oameni pe forum nimfomane despre conversatia noastra " Eu ce sa zic , mi se pare cam dubioasa fata asta , deci cand am intreba-to de anunturile alea ea imi inchide telefonul , putea cel putin sa zica ca nu sunt adevarate . Eu personal o sa o evit pe aceasta fatuca , nu vreau sa-i fac antireclama si nici sa-i iau apararea . Ganditi-va la sanatatea voastra in primul rand , pentru o ora de placeri sa regreti o viata intreaga nu prea suna bine . Asa ca baieti aveti grija unde va bagati pulile fara prezervativ si la cine dati muie fara prezervativ ca nu-i de gluma . Asa si voi fetelor , aveti grija pe cine sugeti si cu cine faceti sex . Multa sanatate si numai bine va doresc ! Pa.
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 16, 2015 Multe fete s-au trezit cu anunturi puse aiurea pe net sl denigreze, s-ar putea sa fie vorba si in cazul acesta de asta.Nu ma mir ca fata a inchis telefonul, cine stie cati au luat-o la misto pana a sunat si userul nostru... sau cati au injurat-o,
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 16, 2015 Cassy,tinand cont ca acuzatia e destul de grava,nu ar trebui sa reactioneze asa,sunt convinsa ca a fost asaltata cu tel de fel de fel de pers,dar ptr binele ei putea dezminti,inchizand tel lasa urme de intrebari.
funibiza Reputație: -143 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:sub geamul de la baie Oras:sub geamul de la baie Postat Octombrie 25, 2015 Salut , am fost la fată în seara asta , prima impresie ? Cea mai JEAGOASA locație în care am fost de când m-am născut si până în ziua de azi . E incredibil cum poate o ființă umană să trăiasca în asemnea mizerie , mai ales la vârsta ei . Păcat de ea că e tanără și arată bine la corp și la față e draguțică, și mai e o nașpetă matură care statea pe scaun la intrare, locația e la blucurile alea jegoase de la Lidl cum te duci spre Dunăre . I-am zis că nu pot să întretin relații sexuale în asemenea jeg şi am plecat , aia bătrână a inceput sa rânjească la mine de îmi venea sa îi fut un pumn în gură sa-i cadă vreo doi dinți . JEG FRAȚILOR FUGIȚIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! 3
xtrey Reputație: 163 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 25, 2015 cumva la blocul ala de nefamilisti? parca asa se numeste.
cosmyn23 Reputație: 75 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 26, 2015 Funibitza, poti sa ne spui etajul te rog? O fi locatia Angelicai? 1
funibiza Reputație: -143 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:sub geamul de la baie Oras:sub geamul de la baie Postat Octombrie 26, 2015 Nu este Angelica , aia e o alta jegoasa nespalata . Da este in acelasi bloc cu Angelica . 3
cosmyn23 Reputație: 75 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 26, 2015 merci. 1
xtrey Reputație: 163 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 2, 2015 am fost si eu pana la urma. intr-adevar locatia e la blocul ala de langa lidl. stiam ca apartamentul va fi naspa, totusi patul ala era destul de moale si curat, asa ca am ramas. 50 lei nr, oral protejat (asa am vrut eu) + normal protejat. si ca sa fac o paranteza, eu ma tund scurt, dar fata asta avea parul la pizda mai mare decat il aveam eu in cap. merge doar de o descarcare, nimic mai mult. 3 1
cosmyn23 Reputație: 75 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 2, 2015 ) fata e retro, n-ai cei face. 1
brailaboy Reputație: 16 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 17, 2015 vizitat azi pe dulceata de fata , am sunat inarmat de curiozitate la cele spuse de maddog a raspuns din prima mi a comunicat tarifu si program dupa ce am intrebato eu 50 de lei nr . apoi dunga spre locatie si am revenit cu un tel cum a fost vorba la primu apel dupa ce ajung la lidel.primu bloc pe str care duce spre dunare , garsoniera in tipar cu blocu dar nam venit sa ma mut . primit cu usa intredeschisa apoi primit in camera de joaca de singura , fata destul de comunicativa , dragutza la fata si corp ma asteptat sa ma incalzesc si eu putin inainte sa incepem aveam mainile reci nu putem sa pun mana pe ea asa . inmanat banii si inceput un oral protejat destul de bun tine mana pe ea aproape mereu ( defect profesional ) . normal schimbat 3 poziti si terminat in prezervativ .locatie_6fata 9( sanii frumosi de pustoaica )oral -normal (protejat) 9GFE 8halat 50 lei grei 2
xtrey Reputație: 163 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 18, 2015 mai avea barba la pizda sau pana la urma a invatat cum se foloseste bicul?
brailaboy Reputație: 16 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 18, 2015 mai avea barba la pizda sau pana la urma a invatat cum se foloseste bicul?era rasa eu asa am prinso...
mario_2006br Reputație: 25 Postat Noiembrie 23, 2015 Postat Noiembrie 23, 2015 si care e nr ei pana la urma ???
maddog20014 Reputație: -289 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Decembrie 2, 2015 Dupa putina reclama...fata a inceput sa fure curent,mai exact a ajuns cu aere de vedeta.....jos, nu up....sa o mai lasam in pace,sau vreti detalii? 3 5
xtrey Reputație: 163 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Decembrie 2, 2015 pai nu-ti mai faci abonament?
therente Reputație: 7 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 3, 2015 Eu n-am apucat inca sa o vizitez dar as vrea sa ii fac o vizita.deci cam despre ce detalii e vorba ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum