Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

Moaaaamaaaa! M-a luat capu'! Pai bine, iubi, e frumos să le cauți pe altele când eu mor de doru' și de focu tău?! M-ai rănit iar, pai până când?

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Ai vreun caine de dat la imperecheat??? =))

am la bloc aicisha un caine gay dar am zis sa-l tin pt Lisandru69ååå =))

• Like 1
Reputație: 3245
Postat

dumnezeu te-ntareste

Eu nu cred in Dumnezeu...

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Orice om merita a doua șansă băieți!

Băieți rai ce sunteți!

• Oras:It Support
Postat

Alice este bine sanatoasa la noi acasa unde e civilizatie si bun simt. Noi, conducerea, avem grija ca totul sa fie perfect. Suntem putini dar de calitate, o adevarata elita a curvarilor. Avem din ce in ce mai multi utilizatori si recenziile curg garla.

Multumim conducatorului si patronului nostru care ne-a aratat calea. Iti multumitm ca existi, parinte bun!

• Like 1
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Alice este bine sanatoasa la noi acasa unde e civilizatie si bun simt. Noi, conducerea, avem grija ca totul sa fie perfect. Suntem putini dar de calitate, o adevarata elita a curvarilor. Avem din ce in ce mai multi utilizatori si recenziile curg garla.

Multumim conducatorului si patronului nostru care ne-a aratat calea. Iti multumitm ca existi, parinte bun!

Care esti, bre? Cine mai modereaza pe acolo? Aza e modelator? Pe bune? :))

• Like 1
Postat

Care esti, bre? Cine mai modereaza pe acolo? Aza e modelator? Pe bune? :))

Aza nu mai modereaza, era prea moale si nu putea fi impartial. La noi trebuie numai maini forte ca sa putem face fata puzderiei de useri.

• Oras:pretutindeni
Postat

Aza nu mai modereaza, era prea moale si nu putea fi impartial. La noi trebuie numai maini forte ca sa putem face fata puzderiei de useri.

Ați sărit de pragul de 15 comm-uri/zi? :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ați sărit de pragul de 15 comm-uri/zi? :)

Sa fii tu sanatos. Numai fazanul are 25

Postat

WOW, încercați să răriți din useri =))

Ne extindem pe mai multe servere ca nu mai facem fata traficului. Patronul e in al 9-lea cer, si-a vazut visu` implinit.

Postat

Ne extindem pe mai multe servere ca nu mai facem fata traficului. Patronul e in al 9-lea cer, si-a vazut visu` implinit.

Angajați încă vo' zece modelatori, să fiți siguri ca nu vă scapă lucrurile sub control :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Angajați încă vo' zece modelatori, să fiți siguri ca nu vă scapă lucrurile sub control :)

Avem in plan, dar nu avem de unde sa-i luam ca nu prea mai sunt civili la noi.

• Oras:B
Postat

am la bloc aicisha un caine gay dar am zis sa-l tin pt Lisandru69ååå =))

Sincer, esti un cretin! Singurii din asa zisa "brigada" care te sustin, sunt de ce? (care intre noi toti fie vorba este dus cu pluta) si troll .. (care tot intre noi fie vorba, a îmbătrânit degeaba). In rest, bag de seama ca te tot legi de mine pe unde apuci? Esti constient ca asta înseamnă ca esti obsedat? Muist mic si prost, nu te pot ajuta, mie îmi plac femeile, nu catei raiosi ca si tine si compania, formata din trei handicapati, mai sus numiti. Sunteti toti trei niste basini proaste, fără umor dar cu veleitati de puscariasi! Poate era o idee buna cu brigada dar tot ce atunci tu cu "oamenii" precitati, se impute ca si voi ... deh, trei hoituri!

Postat

Fa/ba, tu esti la misto! Oricum ar fii, tot zdreanta te numesti

Postat

La cate basini de golan iefin ai in cap, tu esti scăpat total de sub control!

Postat

Vă recenzați între voi?

Vad ca-ti place sa te conversezi cu mine aici. Dincolo iti era teama?

Postat

Vad ca-ti place sa te conversezi cu mine aici. Dincolo iti era teama?

Aici iei muie la greu si iti place!

Postat

Sincer, esti un cretin! Singurii din asa zisa "brigada" care te sustin, sunt de ce? (care intre noi toti fie vorba este dus cu pluta) si troll .. (care tot intre noi fie vorba, a îmbătrânit degeaba). In rest, bag de seama ca te tot legi de mine pe unde apuci? Esti constient ca asta înseamnă ca esti obsedat? Muist mic si prost, nu te pot ajuta, mie îmi plac femeile, nu catei raiosi ca si tine si compania, formata din trei handicapati, mai sus numiti. Sunteti toti trei niste basini proaste, fără umor dar cu veleitati de puscariasi! Poate era o idee buna cu brigada dar tot ce atunci tu cu "oamenii" precitati, se impute ca si voi ... deh, trei hoituri!

noi astia 3, sa ne bagam pula in tarfa ta de cacat bolnav ce esti =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...