advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 Sa nu mai spun ca daca isi pune Siana mintea cu tine, ajungi sa sugi tot ce apuci, numai sa scapi. Bah jegule, chiar esti idiot!
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 8, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 8, 2015 Citind dialogul dintre IT support & restul lumii, pe threadul asta, ma simt ca un student premiant la electronica sau informatica atunci cand e la bere cu un grup de amici de-ai prietenei, studenta premianta la medicina. Ma rog, sau invers. Adica le zambesc politicos tuturor, cand se rade in hohote incerc sa-mi aduc aminte de bancuri bune si sa rad si eu in cor cu ceilalti, dar in ansamblu sa-mi bag p00la daca am vreo idee, oricat de vaga, despre ce vorbiti si care-s poantele... 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 cum il cheama pe nevasta-ta? O fut sobolanii pe ma-ta in gura, asa il cheamă!
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 8, 2015 Observ ca exista tensiune intre advanced si baietii De pe celalalt forum..
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Iulie 8, 2015 Observ ca exista tensiune intre advanced si baietii De pe celalalt forum.. nu e nicio tensiune, asa e el oligofren, plange cu vorbe
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 Citind dialogul dintre IT support & restul lumii, pe threadul asta, ma simt ca un student premiant la electronica sau informatica atunci cand e la bere cu un grup de amici de-ai prietenei, studenta premianta la medicina. Ma rog, sau invers. Adica le zambesc politicos tuturor, cand se rade in hohote incerc sa-mi aduc aminte de bancuri bune si sa rad si eu in cor cu ceilalti, dar in ansamblu sa-mi bag p00la daca am vreo idee, oricat de vaga, despre ce vorbiti si care-s poantele... "Dialogul" se poarta intre patru handicapati, cei trei cacati, pârnaie, datorul si vesnica întrebare, pe de o parte, si un/o handicapat/a!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Iulie 8, 2015 "Dialogul" se poarta intre patru handicapati, cei trei cacati, pârnaie, datorul si vesnica întrebare, pe de o parte, si un/o handicapat/a! nu vezi ma ca te ignora itsupportu, cacat bolnav ce esti? ai frustrari ca ti-a bagat muie dincolo. sigur i-ai trimis vreun pm-u in care te dai zmardoi, da-r-as pamant pe tine
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 Observ ca exista tensiune intre advanced si baietii De pe celalalt forum..Deci ii dai in fapt!?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 nu vezi ma ca te ignora itsupportu, cacat bolnav ce esti? ai frustrari ca ti-a bagat muie dincolo. sigur i-ai trimis vreun pm-u in care te dai zmardoi, da-r-as pamant pe tine Pizda plina de sifilis, mă pish pe voi si pe sefa voastră gunoaielor! Ca sa iti bagi pula in ceva, trebuie sa ai ce sa iti bagi mizerie ce esti. Marsh in canal cu "fratii" tai!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 nu e nicio tensiune, asa e el oligofren, plange cu vorbe Oligrofen esti tu cu handicapatii tai de cacat! Nu va ajunge cata muie va dati unul altuia in canale!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Postat Iulie 8, 2015 Continuati, baieti. Mai am popcorn.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Iulie 8, 2015 Continuati, baieti. Mai am popcorn. image.jpg numai la piele alba te porti
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Iulie 8, 2015 sa ne cacam moale pe pieptul tau, domnule avocat, procuror, mogul, sugaci, lingepizda etc.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 nu vezi ma ca te ignora itsupportu, cacat bolnav ce esti? ai frustrari ca ti-a bagat muie dincolo. sigur i-ai trimis vreun pm-u in care te dai zmardoi, da-r-as pamant pe tine Peste tine sa cada pământul cacatule si peste "tovarasii" tai, aia jegosi si murdari cu care te lingi in cur. Javra, sunteti dos trei jegosi, altcineva nu se baga in troaca voastră de porci pentru a va lua apărarea! Va lingeti in cururile alea nespalate, voi pe voi bulangiilor!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 sa ne cacam moale pe pieptul tau, domnule avocat, procuror, mogul, sugaci, lingepizda etc. sa ne cacam moale pe pieptul tau, domnule avocat, procuror, mogul, sugaci, lingepizda etc. Ai gura plina de cacat, asa ca vomiti pe tine insuti, inclusiv pe datorinicul si pe drogatul cu care te lingi in cur!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Postat Iulie 8, 2015 Bă, cine-i Alice Adore si ce treabă are? 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Iulie 8, 2015 Bă, cine-i Alice Adore si ce treabă are?cum nu cunosti? o alta fata de oras dupa care sufera lisandru. ii pare rau ca pe ea n-a apucat s-o plimbe cu taxiu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Postat Iulie 8, 2015 @Alex, asa e? Asta nu e aia care face bdsm? Leaga si sparge coaie cu ciocanu?
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 cum nu cunosti? o alta fata de oras dupa care sufera lisandru. ii pare rau ca pe ea n-a apucat s-o plimbe cu taxiu Mah bulangiule, ti-a spart fata si acum arunci pe altcineva. Ai dracu bulangii ce sunteti, sunteti plini de cacat!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 Bă, cine-i Alice Adore si ce treabă are?Cică l-a futut in cur pe parnaiasul asta si nu este multumit, mai bre si pentru cei doi tovarasi ai lui!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 @Alex, asa e?Asta nu e aia care face bdsm? Leaga si sparge coaie cu ciocanu?Se poate, de asta au rămas cele trei jigodii fără coaie
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Autor Postat Iulie 8, 2015 Se poate, de asta au rămas cele trei jigodii fără coaiemanca-ne-ai pulili, lumea buna se plimba la piele parno, tu cu taxiu fara aer plimbi toate curvele si mai si lovesti taxiu =))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 8, 2015 manca-ne-ai pulili, lumea buna se plimba la piele parno, tu cu taxiu fara aer plimbi toate curvele si mai si lovesti taxiu =))Adevăraaaat Cine nu ne poate înghiți, poa' să ne sugă...vorbă din bătrâni Peseu pt IT-istă: sunt epuizat dă la programare 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 manca-ne-ai pulili, lumea buna se plimba la piele parno, tu cu taxiu fara aer plimbi toate curvele si mai si lovesti taxiu =))Nu aveti puli homalailor, sa va mănânce pământul de gunoaie jegoase ce sunteti! O plimb pe ma-ta cu taxiul sa arunce pamant pe voi!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 Adevăraaaat Cine nu ne poate înghiți, poa' să ne sugă...vorbă din bătrâni Peseu pt IT-istă: sunt epuizat dă la programare Ai prins glas muie batrana si jegoasa? Ai de steaua ta de nemernic. Daca este adevărat ce ai mâncat pe aici, gandeste-te ca de aia ti se intampla lucruri rele, pentru ca tu esti un gunoi nemernicule!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum