Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Sa nu mai spun ca daca isi pune Siana mintea cu tine, ajungi sa sugi tot ce apuci, numai sa scapi. Bah jegule, chiar esti idiot!

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Citind dialogul dintre IT support & restul lumii, pe threadul asta, ma simt ca un student premiant la electronica sau informatica atunci cand e la bere cu un grup de amici de-ai prietenei, studenta premianta la medicina. Ma rog, sau invers. Adica le zambesc politicos tuturor, cand se rade in hohote incerc sa-mi aduc aminte de bancuri bune si sa rad si eu in cor cu ceilalti, dar in ansamblu sa-mi bag p00la daca am vreo idee, oricat de vaga, despre ce vorbiti si care-s poantele... :)

• Like 2
  • Oras:Ici,Colo!
  • Oras:Ici,Colo!
Postat

Observ ca exista tensiune intre advanced si baietii De pe celalalt forum..

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

nu e nicio tensiune, asa e el oligofren, plange cu vorbe =))

Postat

Citind dialogul dintre IT support & restul lumii, pe threadul asta, ma simt ca un student premiant la electronica sau informatica atunci cand e la bere cu un grup de amici de-ai prietenei, studenta premianta la medicina. Ma rog, sau invers. Adica le zambesc politicos tuturor, cand se rade in hohote incerc sa-mi aduc aminte de bancuri bune si sa rad si eu in cor cu ceilalti, dar in ansamblu sa-mi bag p00la daca am vreo idee, oricat de vaga, despre ce vorbiti si care-s poantele... :)

"Dialogul" se poarta intre patru handicapati, cei trei cacati, pârnaie, datorul si vesnica întrebare, pe de o parte, si un/o handicapat/a!

Postat

"Dialogul" se poarta intre patru handicapati, cei trei cacati, pârnaie, datorul si vesnica întrebare, pe de o parte, si un/o handicapat/a!

nu vezi ma ca te ignora itsupportu, cacat bolnav ce esti? ai frustrari ca ti-a bagat muie dincolo.  sigur i-ai trimis vreun pm-u in care te dai zmardoi, da-r-as pamant pe tine =))

Postat

Deci ii dai in fapt!?

Postat

nu vezi ma ca te ignora itsupportu, cacat bolnav ce esti? ai frustrari ca ti-a bagat muie dincolo.  sigur i-ai trimis vreun pm-u in care te dai zmardoi, da-r-as pamant pe tine =))

Pizda plina de sifilis, mă pish pe voi si pe sefa voastră gunoaielor! Ca sa iti bagi pula in ceva, trebuie sa ai ce sa iti bagi mizerie ce esti. Marsh in canal cu "fratii" tai!

Postat

nu e nicio tensiune, asa e el oligofren, plange cu vorbe =))

Oligrofen esti tu cu handicapatii tai de cacat! Nu va ajunge cata muie va dati unul altuia in canale!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Continuati, baieti. Mai am popcorn.

post-131728-0-74272700-1436374977_thumb.jpg

Postat

sa ne cacam moale pe pieptul tau, domnule avocat, procuror, mogul, sugaci, lingepizda etc. =))

Postat

Peste tine sa cada pământul cacatule si peste "tovarasii" tai, aia jegosi si murdari cu care te lingi in cur. Javra, sunteti dos trei jegosi, altcineva nu se baga in troaca voastră de porci pentru a va lua apărarea! Va lingeti in cururile alea nespalate, voi pe voi bulangiilor!

Postat

sa ne cacam moale pe pieptul tau, domnule avocat, procuror, mogul, sugaci, lingepizda etc. =))

Ai gura plina de cacat, asa ca vomiti pe tine insuti, inclusiv pe datorinicul si pe drogatul cu care te lingi in cur!

Vizitator FLQ
Postat

Bă, cine-i Alice Adore si ce treabă are?

• Like 1
Postat

cum nu cunosti? o alta fata de oras dupa care sufera lisandru. ii pare rau ca pe ea n-a apucat s-o plimbe cu taxiu =))

Vizitator FLQ
Postat

@Alex, asa e?

Asta nu e aia care face bdsm? Leaga si sparge coaie cu ciocanu?

Postat

cum nu cunosti? o alta fata de oras dupa care sufera lisandru. ii pare rau ca pe ea n-a apucat s-o plimbe cu taxiu =))

Mah bulangiule, ti-a spart fata si acum arunci pe altcineva. Ai dracu bulangii ce sunteti, sunteti plini de cacat!

Postat

Cică l-a futut in cur pe parnaiasul asta si nu este multumit, mai bre si pentru cei doi tovarasi ai lui!

Postat

@Alex, asa e?

Asta nu e aia care face bdsm? Leaga si sparge coaie cu ciocanu?

Se poate, de asta au rămas cele trei jigodii fără coaie
Postat

Se poate, de asta au rămas cele trei jigodii fără coaie

manca-ne-ai pulili, lumea buna se plimba la piele parno, tu cu taxiu fara aer plimbi toate curvele si mai si lovesti taxiu =)) =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

manca-ne-ai pulili, lumea buna se plimba la piele parno, tu cu taxiu fara aer plimbi toate curvele si mai si lovesti taxiu =)) =))

Adevăraaaat =))

Cine nu ne poate înghiți, poa' să ne sugă...vorbă din bătrâni :)

Peseu pt IT-istă: sunt epuizat dă la programare :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu aveti puli homalailor, sa va mănânce pământul de gunoaie jegoase ce sunteti! O plimb pe ma-ta cu taxiul sa arunce pamant pe voi!

Postat

Adevăraaaat =))

Cine nu ne poate înghiți, poa' să ne sugă...vorbă din bătrâni :)

Peseu pt IT-istă: sunt epuizat dă la programare :)

Ai prins glas muie batrana si jegoasa? Ai de steaua ta de nemernic. Daca este adevărat ce ai mâncat pe aici, gandeste-te ca de aia ti se intampla lucruri rele, pentru ca tu esti un gunoi nemernicule!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...