Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:It Support
Postat

Aici îmi ești dragă, pe alocuri chiar mă exciți :)

Daca erai asa dulce si dincolo te propuneam de moderator. Chiar au fost niste discutii in staff dar nu au fost toti de acord.

• Oras:B
Postat

noi astia 3, sa ne bagam pula in tarfa ta de cacat bolnav ce esti =))

Nu aveti cum handicapatilor, va dati muie intre voi la greu! Sa mă pish pe voi de haladiti mizerabili. Restul brigăzii, oameni ok dealtfel, doar ca nu va spun in fata ca sunteti ratati! Adevărul doare cacatule, hai Marsh in canal, acolo va este locul bulangiilor! Sofi, troleule, cum dracu iti mai spui, ai îmbătrânit degeaba jigodie! Care pula?

Postat

Nu-l mai cita ca-mi strici tot fengșuiu =))

Boule, viata ta oricum este un cacat, nu îmi purta mie de grija zdreanta!

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Nu aveti cum handicapatilor, va dati muie intre voi la greu! Sa mă pish pe voi de haladiti mizerabili. Restul brigăzii, oameni ok dealtfel, doar ca nu va spun in fata ca sunteti ratati! Adevărul doare cacatule, hai Marsh in canal, acolo va este locul bulangiilor! Sofi, troleule, cum dracu iti mai spui, ai îmbătrânit degeaba jigodie!

baga-ne-am pula-n sangele tau =))

Postat

baga-ne-am pula-n sangele tau =))

Toti trei la un loc, nu aveti atata sânge sa faceti asta handicapatilor! Iar pe tine bombardierule, te dresez paduche, promit! Trei rasi de cacat! O prima conditie este sa aveti pula, ceea ce nu este cazul la voi

Postat

Datorule, taci ca te fac de tot căcatul nemernicule! Sa îmi bag pula de nu afla toti ce basina mincinoasa de "om" esti!

Postat

mars la cacat ca ragai a pula mai rau ca Amelia =))

AMELIAAAAAA!!! =))

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Aidi pola mea, a inceput nebunia si mi s-a terminat popcorn-ul. Am o pungă dă pufuleți. Să mă dau la ea?

PS: cine e it support? E o ea?;)

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
Postat

Daca erai asa dulce si dincolo te propuneam de moderator. Chiar au fost niste discutii in staff dar nu au fost toti de acord.

Si-acu' îmi spui? =))

Vizitator FLQ
Postat

M-a rugat si pe mine Vypus. Dar la 3 mii dă € pă Lună mi s a părut puțin.

• Like 3
Postat

Si-acu' îmi spui? =))

Daca stiai de la inceput te comportai frumos doar pentru a pune mana pe functia mult dorita.

Oricum, daca mai vii pe la noi si faci figuri te ard iar. Puterea e la mine in mana. Mi-a dat patronu putere deplina ca el e cam oligofrenut si nu stie cu calculatoarele.

• Like 1
Postat

Daca stiai de la inceput te comportai frumos doar pentru a pune mana pe functia mult dorita.

Oricum, daca mai vii pe la noi si faci figuri te ard iar. Puterea e la mine in mana. Mi-a dat patronu putere deplina ca el e cam oligofrenut si nu stie cu calculatoarele.

Vin doar dacă-l faci pe deceu modelator, altfel, nicio șansă :)

Postat

Lu' IT-ista îi dă 5 mii, sursa e sigură ;)

Nu-mi da nici un ban, fac asta gratis ca sa-l ajut pe el. De mic copil si-a dorit sa aiba un loc unde sa fie stapan si sa aiba un cuvant de spus.

Postat

Nu-mi da nici un ban, fac asta gratis ca sa-l ajut pe el. De mic copil si-a dorit sa aiba un loc unde sa fie stapan si sa aiba un cuvant de spus.

Mă bucur nespus :)

Haidi pă ca am o programare acu' la 7 :)

Dacă ești cuminte ți-o pun și ție :) (recenzia)

Postat

Mă bucur nespus :)

Haidi pă ca am o programare acu' la 7 :)

Dacă ești cuminte ți-o pun și ție :) (recenzia)

O pui degeaba ca o sterg eu ca sigur e falsa.

Vizitator FLQ
Postat

Lu' IT-ista îi dă 5 mii, sursa e sigură ;)

E plin de bani araboiu. Deci imi dadea 3 mii, asta inseamna ca fura 2 mii de la mine!!! Sigur ii toca la curve.

Postat

Ești geloasă, de-te dreaq =))

Profiti de faptul ca aici nu te pot bana. Nu mai fi asa sigur

Postat

mars la cacat ca ragai a pula mai rau ca Amelia =))

AMELIAAAAAA!!! =))

Atât te duce mintea, atata faci jigodie. Va deranjeaza adevărul jigodiilor si asta este replica voastră? Handicapati, datori, puscariasi, drogati... etc. 100O in 3! Jegurilor, chiar sunteti de cacat in viata reala, aici va dati rotunzi,"glumeti" dar tot basini sunteti! De ce? , bag de seama ca este in sevraj, tu la pârnaie iar ala de isi spune sofisticat, este asa doar la imbarligaturi. Marsh mah gunoaielor!
Postat

Atât te duce mintea, atata faci jigodie. Va deranjeaza adevărul jigodiilor si asta este replica voastră? Handicapati, datori, puscariasi, drogati... etc. 100O in 3! Jegurilor, chiar sunteti de cacat in viata reala, aici va dati rotunzi,"glumeti" dar tot basini sunteti! De ce? , bag de seama ca este in sevraj, tu la pârnaie iar ala de isi spune sofisticat, este asa doar la imbarligaturi. Marsh mah gunoaielor!

pai hai ma sa ne cunosti in viata reala, dom` procuror =))

Postat

pai hai ma sa ne cunosti in viata reala, dom` procuror =))

Pe datornic il cunosc! Pe tine pârnaie si pe drogatul vostru, nu ma interesează. Oricum mă pis pe voi. Si coaie lipsa, nu sunt procuror si nu mai manca cacat cu toata gura. Minti ca o jigodie servindu-te de pseudo-glumele de cacat pe care numai trei handicapati le pot face. Hai mars si futeti-va in cur toti trei bulangiilor!

Postat

Pe datornic il cunosc! Pe tine pârnaie si pe drogatul vostru, nu ma interesează. Oricum mă pis pe voi. Si coaie lipsa, nu sunt procuror si nu mai manca cacat cu toata gura. Minti ca o jigodie servindu-te de pseudo-glumele de cacat pe care numai trei handicapati le pot face. Hai mars si futeti-va in cur toti trei bulangiilor!

cum il cheama pe nevasta-ta? =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...