it support Reputație: 22 Postat Iulie 13, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 13, 2015 Nu m-au banat ei degeaba. Am vrut sa ma retrag, am rugat frumos sa mi se stearga anume lucruri si am fost refuzata, asa ca am deschis un topic unde am injurat ca toate alea ca sa ma baneze. Bineinteles ca din topic a ramas ce a convenit conducerii si imediat a fost "ingropat" la arhiva. Nu cred ca era cazul sa faci atata tam-tam pt o chestie pe care tu ai gresit-o. Daca vrei ne putem spala rufele in public fara nici un fel de problema si iti garantez eu ca iesi pe locul 2.
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 13, 2015 Nu cred ca era cazul sa faci atata tam-tam pt o chestie pe care tu ai gresit-o. Daca vrei ne putem spala rufele in public fara nici un fel de problema si iti garantez eu ca iesi pe locul 2.Și tu pe 3? 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 13, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 13, 2015 Nu cred ca era cazul sa faci atata tam-tam pt o chestie pe care tu ai gresit-o. Daca vrei ne putem spala rufele in public fara nici un fel de problema si iti garantez eu ca iesi pe locul 2. In cazul in care acest post nu e o caterinca, afla ca nu vreau sa mai fiu asociata in nici un fel cu voi. Succes la spalatul rufelor de unul/una singur(a). 1
it support Reputație: 22 Postat Iulie 14, 2015 Oras:It Support Oras:It Support Postat Iulie 14, 2015 In cazul in care acest post nu e o caterinca, afla ca nu vreau sa mai fiu asociata in nici un fel cu voi. Succes la spalatul rufelor de unul/una singur(a). Cat ai avut nevoie si ti-ai facut treaba ai vrut sa fii asociata exclusiv cu noi. Acum dupa ce ai varsat galeata nu mai ai nevoie de noi.Acum faci parte din aceasta comunitate pe care ai injurat-o cum ti-a venit la gura. Anyway, nu faci tu multi purici nici aici, iti vei da iar arama pe fata si vei dori sa te intorci in micul nostru colt de rai unde totul este perfect. Voi avea eu grija ca sa nu mai fi binevenita, femeie cu 10 fete.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2015 Postat Iulie 14, 2015 Cat ai avut nevoie si ti-ai facut treaba ai vrut sa fii asociata exclusiv cu noi. Acum dupa ce ai varsat galeata nu mai ai nevoie de noi.Acum faci parte din aceasta comunitate pe care ai injurat-o cum ti-a venit la gura. Anyway, nu faci tu multi purici nici aici, iti vei da iar arama pe fata si vei dori sa te intorci in micul nostru colt de rai unde totul este perfect. Voi avea eu grija ca sa nu mai fi binevenita, femeie cu 10 fete.http://25.media.tumblr.com/tumblr_lojuqqHMRe1qabh5lo1_500.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum