Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:It Support
Postat

Nu m-au banat ei degeaba. Am vrut sa ma retrag, am rugat frumos sa mi se stearga anume lucruri si am fost refuzata, asa ca am deschis un topic unde am injurat ca toate alea ca sa ma baneze. Bineinteles ca din topic a ramas ce a convenit conducerii si imediat a fost "ingropat" la arhiva.

Nu cred ca era cazul sa faci atata tam-tam pt o chestie pe care tu ai gresit-o. Daca vrei ne putem spala rufele in public fara nici un fel de problema si iti garantez eu ca iesi pe locul 2.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu cred ca era cazul sa faci atata tam-tam pt o chestie pe care tu ai gresit-o. Daca vrei ne putem spala rufele in public fara nici un fel de problema si iti garantez eu ca iesi pe locul 2.

Și tu pe 3?

• Like 1
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

In cazul in care acest post nu e o caterinca, afla ca nu vreau sa mai fiu asociata in nici un fel cu voi. Succes la spalatul rufelor de unul/una singur(a).

• Like 1
Postat

In cazul in care acest post nu e o caterinca, afla ca nu vreau sa mai fiu asociata in nici un fel cu voi. Succes la spalatul rufelor de unul/una singur(a).

Cat ai avut nevoie si ti-ai facut treaba ai vrut sa fii asociata exclusiv cu noi. Acum dupa ce ai varsat galeata nu mai ai nevoie de noi.

Acum faci parte din aceasta comunitate pe care ai injurat-o cum ti-a venit la gura. Anyway, nu faci tu multi purici nici aici, iti vei da iar arama pe fata si vei dori sa te intorci in micul nostru colt de rai unde totul este perfect. Voi avea eu grija ca sa nu mai fi binevenita, femeie cu 10 fete.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cat ai avut nevoie si ti-ai facut treaba ai vrut sa fii asociata exclusiv cu noi. Acum dupa ce ai varsat galeata nu mai ai nevoie de noi.

Acum faci parte din aceasta comunitate pe care ai injurat-o cum ti-a venit la gura. Anyway, nu faci tu multi purici nici aici, iti vei da iar arama pe fata si vei dori sa te intorci in micul nostru colt de rai unde totul este perfect. Voi avea eu grija ca sa nu mai fi binevenita, femeie cu 10 fete.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lojuqqHMRe1qabh5lo1_500.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...