Sari la conținut

Ganduri pasnice

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11828790_10207449782546637_1210082774369476756_n.jpg?oh=85066ca453d1e91bdd9b7c055a49af0b&oe=564B20D2

bravo :)

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

http://essenziale-hd.com/wp-content/uploads/2015/01/Screen-Shot-2015-01-16-at-12.42.58.png

N-ai gusturi rele, chiar e bini di tat:)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

tu l-ai chemat! acu pe care impusc pe el sau pa tine? :)

Pe care vrei şi pe care nimereşti

Postat

Pe care vrei şi pe care nimereşti

pe nici unul caci m-a facut Johnny sa ma relaxez amice :*

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Rozellitos, vin cu un gând pașnic!

5 cufere cu rochii și 3 cămile, în dar. Te măriți cu mine?

• Like 3
Postat

Rozellitos, vin cu un gând pașnic!

5 cufere cu rochii și 3 cămile, în dar. Te măriți cu mine?

vai de mine. pai este prima oara cand mi te adresezi. chiar asa in graba esti ori ai auzit ca-s racita si nu  stii cate zile prindem ?  :laugh2

ce sa fac cu camilele, sa le gatesc? d

tot eu trebuie sa te invat.. cu floricele, poezioare, ma duci la cina, apoi ziua in parc si ne busim cu masinutelele unu in altu si mi-iei pocorn cu caramel, ma fugaresti, iar poezii, vi cu mine sa imi spui care rochie imi sta mai bine ma ajuti cu femoarul ca apoi te dau afar din cabina. si in mod constant administrezi ciocolata si masaje ca sa te vad perfect pana cand o sa fie prea tarziu sa se mai schimbe ceva daca observ defecte. 

• Like 2
  • Oras:-
Postat

"Două lucruri îmi umplu sufletul cu mereu nouă și crescândă admirație: cerul înstelat de deasupra mea și legea morală din mine" - IMMANUEL KANT

post-121953-0-89550600-1439239271_thumb.jpg

• Like 1
Postat

" Nu condamnaţi senzualitatea! Ea a fost condamnată în întreaga lume şi, din cauza acestei condamnări, energia care poate înflori în senzualitate se transformă în perversiune, gelozie, furie, ură; ea generează o existenţă aridă, lipsită de orice savoare. Senzualitatea este una din binecuvântările omenirii. Este sensibilitatea voastră, este conştiinţa voastră. Este conştiinţa voastră filtrată prin corp" - OSHO

post-121953-0-18134500-1439240791_thumb.jpg

• Like 1
Postat

"Un copil poate oricând să-l învețe pe un adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește" –  PAULO COELHO

post-121953-0-79097000-1439241270_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.