bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 18, 2015 O duminica cat mai placuta tuturor! 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 18, 2015 Oh my gosh !! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:14, skyseven a spus: Oh my gosh !! omgggggggggggggg chiar mi s-a facut dor de inji dupa video yuhuuuuu inji ?! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:20, rozkendra a spus: omgggggggggggggg chiar mi s-a facut dor de inji dupa video yuhuuuuu inji ?! Maimutoiu' te concureaza, deja stau si ma gandesc la modul serios daca prefer buzele tale sau.. Tu esti SLIM din cate imi dau bine seama. Hmmm, ma mai gandesc.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:34, skyseven a spus: Maimutoiu' te concureaza, deja stau si ma gandesc la modul serios daca prefer buzele tale sau.. Tu esti SLIM din cate imi dau bine seama. Hmmm, ma mai gandesc. pai daca eziti intre du-te cu maimuta!!!! uoooo si tie. nimeni nu ma vrea, nimeni nu ma doreste. sunteti nemernici :(
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:39, rozkendra a spus: pai daca eziti intre du-te cu maimuta!!!! uoooo si tie. nimeni nu ma vrea, nimeni nu ma doreste. sunteti nemernici :( Pai si aceia din toate sensurile tale proprii (nu la figurat )))) care asteapta la coada la tine ca si cand stateai pe vremurile demult apuse la lapte!?? Imi imaginez ca daca-ti pui in evidenta toate atuurile si farmecele feminine faci ravagii!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:45, skyseven a spus: Pai si aceia din toate sensurile tale proprii (nu la figurat )))) care asteapta la coada la tine ca si cand stateai pe vremurile demult apuse la lapte!?? Imi imaginez ca daca-ti pui in evidenta toate atuurile si farmecele feminine faci ravagii!! barbati netrebnici, ordinari si afurisiti topti repede posesivi si gelosi cand e vorba de mine. adica sa curvasariti cat vreti , dar eu sa fiu sfanta. siguuuuuur. ma duc sa fac dragoste cu Alice Adore. va -parasesc pe toti, barbatii-s niste loaze bune de trimis doar dupa lemne vad.....
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:48, rozkendra a spus: barbati netrebnici, ordinari si afurisiti topti repede posesivi si gelosi cand e vorba de mine. adica sa curvasariti cat vreti , dar eu sa fiu sfanta. siguuuuuur. ma duc sa fac dragoste cu Alice Adore. va -parasesc pe toti, barbatii-s niste loaze bune de trimis doar dupa lemne vad..... Nici dupa lemne nu suntem buni de trimis, caci s-ar putea sa ne impiedicam pe poteca, sa ne frangem vreo coasta dintre coapse )))) si gatul iremediabil dupa vreo zana a padurii.. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:51, skyseven a spus: Nici dupa lemne nu suntem buni de trimis, caci s-ar putea sa ne impiedicam pe poteca, sa ne frangem vreo coasta dintre coapse )))) si gatul iremediabil dupa vreo zana a padurii.. ca bine zici, trebuie sa va ardem de vii si sa imprstiem cenusa dupa ce va congelam sperma pt fertilizare in vitro . ati supt-o
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 vezi mah sky ce ganduri violente ma faci sa am? of gata stau cuminte, ma provoci si uite ca dai de mine
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 9:53, rozkendra a spus: ca bine zici, trebuie sa va ardem de vii si sa imprstiem cenusa dupa ce va congelam sperma pt fertilizare in vitro . ati supt-o E maxima asta! O notam in cadrul sectiunii de "ganduri pasnice" !?? O da, am supt-o dupa cum bine zice Diva! Stii povestea "Alba ca zapada si cei sapte pitici"? sau ma rog cati or fi fost la numar...Ideea sta asa: se urca pitic peste umarul celuilalt pitic ca sa ajunga la gaurica de sus din perete ...Alba facea baita si era goala )))) Atunci, piticul care era sus, dupa ce-si potriveste ochisorul lui pe gaurica spune cu o voce retinuta: "Auuu, mi se scoala!!" iar piticii de dedesupt in entuziasm crescut "Si mie!, Si mie !!!" 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 18, 2015 La 18.10.2015 la 10:01, skyseven a spus: E maxima asta! O notam in cadrul sectiunii de "ganduri pasnice" !?? O da, am supt-o dupa cum bine zice Diva! Stii povestea "Alba ca zapada si cei sapte pitici"? sau ma rog cati or fi fost la numar...Ideea sta asa: se urca pitic peste umarul celuilalt pitic ca sa ajunga la gaurica de sus din perete ...Alba facea baita si era goala )))) Atunci, piticul care era sus, dupa ce-si potriveste ochisorul lui pe gaurica spune cu o voce retinuta: "Auuu, mi se scoala!!" iar piticii de dedesupt in entuziasm crescut "Si mie!, Si mie !!!"
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 22, 2015 La 08.07.2015 la 3:21, rozkendra a spus: Se accepta si poezii romanticoase. Imi zambesti si uit de`orice durere,Iubirea ta imi da putere,Ma pierd in ochii tai stralucitori,Suntem doar doi visatori. Atingerea ta ma alina,Atunci cand inima`mi suspina,Faci si stelele sa cada,Cu`a ta imbratisare calda. Desi esti mereu tacuta,Fiecare noapte`mpreuna petrecuta,Simt ca te cunosc perfect,Nu`ti gasesc nici un defect. Tu dai sens existentei mele,Nu stiu ce`as fi fara ele,Fara noptile`n care apari,Desi dimineata iar dispari... 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 22, 2015 La 21.10.2015 la 19:34, skyseven a spus: .o pisica e de ajuns, nu e cazul de orgii din astea ) La 22.10.2015 la 1:55, vladizinho a spus: Imi zambesti si uit de`orice durere,Iubirea ta imi da putere,Ma pierd in ochii tai stralucitori,Suntem doar doi visatori. Atingerea ta ma alina,Atunci cand inima`mi suspina,Faci si stelele sa cada,Cu`a ta imbratisare calda. Desi esti mereu tacuta,Fiecare noapte`mpreuna petrecuta,Simt ca te cunosc perfect,Nu`ti gasesc nici un defect. Tu dai sens existentei mele,Nu stiu ce`as fi fara ele,Fara noptile`n care apari,Desi dimineata iar dispari... ce dragut, multumesc
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 24, 2015 You smile and all my sorrow`s strangely gone Through we are two, I feel just one One heart that beats within two people Fighting back all that is evil You make everything seem simple. We spend each night, just you and I Gazing endlesly at the glittering sky And while you never said even a single word, And most would find this quite absurd, I know you better than anyone else in the whole World. I know that you`ll be there no matter what I know... You can be sure of that. You`ll always make me feel empowered To start the coming day unlike a coward One that`s scared not to be hurt Scared he`ll once again fall short. I`m ready for each coming day No matter what may come my way Just knowing at night you`ll be back I`ll be in your arms as soon as I hit the sack You and I, we form a team Even though you`re just a dream... 1 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 24, 2015 Manele în engleză? Deja este tovarășu' lu' pisicu'!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 24, 2015 La 24.10.2015 la 10:41, laurelian a spus: Manele în engleză? Deja este tovarășu' lu' pisicu'!daca il vezi pe iubi pisi spune-i ca meowwwwwwwwwwwwwwwwwwww
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 24, 2015 La 24.10.2015 la 18:04, skyseven a spus: Ce zici?e numa buna, asa de frumos e sa te incalzesca un pisic dau like maine ca n-am
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 24, 2015 La 24.10.2015 la 18:06, rozkendra a spus: e numa buna, asa de frumos e sa te incalzesca un pisic dau like maine ca n-am Pai nu stiu la ce pisic te referi tu caci razi
Administrator pisicuts Reputație: 114724 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 24, 2015 La 24.10.2015 la 10:41, laurelian a spus: Manele în engleză? Deja este tovarășu' lu' pisicu'! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 24, 2015 La 24.10.2015 la 19:21, pisicuts a spus: de toate stii tu, poliglot cu gusturi muzicale fine ))
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 24, 2015 Stau singur pe`o banca sub cerul instelat, Chipul, de lacrimi imi este udat, Stau singur si ma gandesc, Lacrimile nu mai contenesc... Ma gandesc la tot ce`a fost, Viata`mi pare acuma fara rost, Fara tine sufletu`mi este pustiu, Fara tine nu mai vreau sa fiu... Atatea amintiri frumoase, Intesate cu momente amoroase, Toate`mi trec prin cap, acum, Din tot ce`a fost, a ramas doar scrum. Nu mai are cine sa ma`ncalzeasca, Cu iubire, sufletul sa`mi limpezeasca, Din lacrimi sa ma opreasca, O imbratisare sa`mi daruiasca. Acum fiecare clipa doare, Cat o sa mai dureze oare? Cat o sa mai stau plangand? Oare ma mai ai in gand? Fiecare zi ce trece, Parca este tot mai rece, Sufletu`mi este pustiu, Fara tine, ce sa fac, nu stiu. Simt acum doar suferinta, Nu stiu daca`mi sta`n putinta, Sa rezist inca o noapte, Tu fiind acum departe... 1 3
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Plm... I`m just not feeling it You are such a lovely lady...Sweet and tempting, just like candy,Bringing joy in our hearts,Your kindness is off the charts,You brighten our day when you appearWe`d give anything to have you near... Your attention`s all we craveYou`d steal our hearts with just one waveWe`d cherish every single smileWe`d stay by your side for every mileWe`d put our lives at your feetOh, goodness gracious! You`re so sweet.. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum