alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 vladutz grija mare cu poeziile astea...vezi ca eminescu a murit de tanar si nici labis nici nu cred ca apucase sa dea la buci cand a crapat (sau a fost crapat)...eu zic sa te apuci de beletristica...stii ce zic?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 28, 2015 Plm... I`m just not feeling it You are such a lovely lady...Sweet and tempting, just like candy,Bringing joy in our hearts,Your kindness is off the charts,You brighten our day when you appearWe`d give anything to have you near... Your attention`s all we craveYou`d steal our hearts with just one waveWe`d cherish every single smileWe`d stay by your side for every mileWe`d put our lives at your feetOh, goodness gracious! You`re so sweet..O ştii şi-n română?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 O ştii şi-n română? In romana ar fi diferita, avand nevoie de adaptare. P.S.: Ia calu`.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 28, 2015 Plm... I`m just not feeling it You are such a lovely lady...Sweet and tempting, just like candy,Bringing joy in our hearts,Your kindness is off the charts,You brighten our day when you appearWe`d give anything to have you near... Your attention`s all we craveYou`d steal our hearts with just one waveWe`d cherish every single smileWe`d stay by your side for every mileWe`d put our lives at your feetOh, goodness gracious! You`re so sweet..astea-s facute pt mine sau le aveai deja gata?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 28, 2015 vladutz grija mare cu poeziile astea...vezi ca eminescu a murit de tanar si nici labis nici nu cred ca apucase sa dea la buci cand a crapat (sau a fost crapat)...eu zic sa te apuci de beletristica...stii ce zic?taci sa imi scrie m-am sturat de fani oligofreni care vorbesc cu fah
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Asta, ultima am scris`o acum, pe moment ) Cele anterioare le aveam deja scrise. De altfel, daca le`ai citi cu atentie ai observa ca nici nu sunt despre o persoana reala. Ci despre o iluzie... O persoana ce exista doar in vis EDIT: Ma refer la alea anterioare. Asta ultima e cu dedicatie
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 taci sa imi scrie m-am sturat de fani oligofreni care vorbesc cu fah ?!?!?!?!?! pari cam suparata.... ce legatura am eu cu fanii tai in primul rand...?si apoi ce legatura am cu oligofrenii?si ce legatura am cu "fah"? te-am pupat!o seara magica...dar mai calmeaza-te putin ca nu ii iese rima lu vladutz
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 28, 2015 Asta, ultima am scris`o acum, pe moment ) Cele anterioare le aveam deja scrise. De altfel, daca le`ai citi cu atentie ai observa ca nici nu sunt despre o persoana reala. Ci despre o iluzie... O persoana ce exista doar in vis EDIT: Ma refer la alea anterioare. Asta ultima e cu dedicatie asa da, iarasi am ramas fara likeuri. brrrr , pai ia sa imi mai compui si altadata ca sa simt cum dospeste inima in mine. daca imi gasesc pe forum si un cantaret la ceva instrument atunci voi fi cu adevarat celeb
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 28, 2015 ?!?!?!?!?! pari cam suparata.... ce legatura am eu cu fanii tai in primul rand...?si apoi ce legatura am cu oligofrenii?si ce legatura am cu "fah"? te-am pupat!o seara magica...dar mai calmeaza-te putin ca nu ii iese rima lu vladutz nu ai inteles nimic, nu eram agitata , ci am zis sa il lasi sa scrie ca e de bine nu te certam pe tine , ci imi apostrofam fanii oligofreni se stiu ei care. si nu mai scrie mult
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 28, 2015 asa da, iarasi am ramas fara likeuri. brrrr , pai ia sa imi mai compui si altadata ca sa simt cum dospeste inima in mine. daca imi gasesc pe forum si un cantaret la ceva instrument atunci voi fi cu adevarat celebCantaret la blockflute ! Liberace !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 28, 2015 Cantaret la blockflute ! Liberace !lu Liberace ii dedic eu ca e mai diva ca mine ) ete aici 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 scuze...nu stiam ca ai fani PS: Nu va mai luatz de vladutz...si nici de liberace... 1 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 28, 2015 scuze...nu stiam ca ai fani PS: Nu va mai luatz de vladutz...si nici de liberace...Promit sa-i las sa se ia unu de altul !
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Promit sa-i las sa se ia unu de altul ! asa mi se pare si mie cinstit....de futut nu-si vor fute femeile intre ei....asta e sigur 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 28, 2015 asa mi se pare si mie cinstit....de futut nu-si vor fute femeile intre ei....asta e sigur va spun lu Cassy ete acum ))
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 28, 2015 lu Liberace ii dedic eu ca e mai diva ca mine ) ete aici : 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 28, 2015 și scartaiau aripele de...titan wolfram nichel sau plumb
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 28, 2015 și scartaiau aripele de...titan wolfram nichel sau plumbEra tanar si-l ducea un gand Spre locuintele lacustre !!!!! 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Cantaret la blockflute ! Liberace !La cimpoi cu gușă... Pașnic, așea... 3
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 3, 2015 Crezi ca totul s`a sfarsit, Ca viata ta s`a oprit, Suferi mult si cauti alinare, Absenta lui, mult te mai doare. Te`ai oprit la tot ce`a fost, Restu`ti pare acuma fara rost, Te gandesti la ce`o sa fie, De ce ti se`ntampla tocmai tie. Viata insa`i plina de surprize, Ca la sporturi, pe reprize, Bune, rele, vin si pleaca, Orice suferinta o sa treaca. N`are rost sa zabovim, De trecut sa ne`amintim, Cu regret si cu tristete, Caci el e menit sa ne`nvete. Capul sus... Zambeste! Viata`i, toata o poveste, Presarata cu de toate, Bune, rele, combinate, Nu trebuie sa te opresti, Ci sa te bucuri ca traiesti. 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 3, 2015 bipolar ce e cu tine? nu credeam ca mai exista asa ceva ca membru retras si nu vad de ce te-ai retrage tu. am vazut noua formula cand renunti la cont de ucenic, ce te-a apucat orisicum?
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 bipolar ce e cu tine? nu credeam ca mai exista asa ceva ca membru retras si nu vad de ce te-ai retrage tu. am vazut noua formula cand renunti la cont de ucenic, ce te-a apucat orisicum?Băi Kendro,am un gand pașnic cu tine,te bagi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 3, 2015 Băi Kendro,am un gand pașnic cu tine,te bagi?nu!
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 nu!Ți-e frică dă-te naibii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum