rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Fetița trebuie să se numească Renata. De ce? Pentru că Leoete draci numesc frumusete de caluta dupa tiganisme. nu cred ca-i zic Daisy lol 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 pai daca e al meu il numesc cum vreau. de parca nu a stii ca-s o ciudata pe ala l-am numit special pt vipusca si toot pt dansul il invat sa fie violent Poneii se dresează mai ușor decât oamenii. Eu cu a mea (femeia, nu poneiul) m-am chinuit degeaba, la orice comandă îi dau, face invers. Și dacă îi zic "Hai să facem sex", știi ce-mi zice? "La câini se zice Dă lăbuța dar tu....tu fă lăbuța!" 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 ete draci numesc frumusete de caluta dupa tiganisme. nu cred ca-i zic Daisy lol Daisy sună prea erotic. Risc să mă excit când o strig.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Poneii se dresează mai ușor decât oamenii. Eu cu a mea (femeia, nu poneiul) m-am chinuit degeaba, la orice comandă îi dau, face invers. Și dacă îi zic "Hai să facem sex", știi ce-mi zice? "La câini se zice Dă lăbuța dar tu....tu fă lăbuța!"pai daca-i calaresti pana si picioru ce sa faca saraca . tu si diamond a-ti calari din femeie orice apucati
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Daisy sună prea erotic. Risc să mă excit când o strig.u're sick and have major issues
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 pai daca-i calaresti pana si picioru ce sa faca saraca . tu si diamond a-ti calari din femeie orice apucati Nu știu ce călărește Diamond și nici nu mă interesează dar eu călăresc doar iepe de rasă, nu orice mârțoagă.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 u're sick and have major issues That makes 2 of us )))) 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 That makes 2 of us ))))pai spune tu cum o numim pe fetita ponei atunci
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 pai spune tu cum o numim pe fetita ponei atunci Lola
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Lola nuu lol, dupa aia devin eu confuza ia sa ii spunem Claire. suna cochet 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 nuu lol, dupa aia devin eu confuza ia sa ii spunem Claire. suna cochet Claire sounds perfect! 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Claire sounds perfect! Claire Rocinante si Pitbull, moaaaa ce haz;iu suna sper sa nu se apuce de 3some ca ii carpesc pe cei 2 2
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Dom'soara Rox ex-Kendra, pentru ca spui ca vrei pace, armonie, Nirvana etc iti dedic aceasta poezie scrisa de Emil Brumaru, un poet din pacate ignorat de generatiile tinere, cu toate ca e un om extrem de tinar suflesteste))) Emil Brumaru - Iubitei Ce-şi Plimba Pisica-n LesăIubito, tabla înmulţirii E pentru mine un supliciu. Nu ştiu cît face şase ori nouă Nici dac-aş fi bătut cu biciul. De tine, mică şi nervoasă Că sînt atît de imbecil. Dar, iată, gîndului meu leneş, Pe care cu sfială ţi-l Strecor sub rochia uşoară Şi galbenă, nu-i este frică, Deşi plutim în plină stradă, Să te sărute pe pisică!! 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Dom'soara Rox ex-Kendra, pentru ca spui ca vrei pace, armonie, Nirvana etc iti dedic aceasta poezie scrisa de Emil Brumaru, un poet din pacate ignorat de generatiile tinere, cu toate ca e un om extrem de tinar suflesteste))) Emil Brumaru - Iubitei Ce-şi Plimba Pisica-n LesăIubito, tabla înmulţirii E pentru mine un supliciu. Nu ştiu cît face şase ori nouă Nici dac-aş fi bătut cu biciul. De tine, mică şi nervoasă Că sînt atît de imbecil. Dar, iată, gîndului meu leneş, Pe care cu sfială ţi-l Strecor sub rochia uşoară Şi galbenă, nu-i este frică, Deşi plutim în plină stradă, Să te sărute pe pisică!! spune-mi Roz multumesc frumos pt poezioara e incantatoare, plus nu stiu cum ai facut, dar mi-e si potrivita 2
moccasin Reputație: -4 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 spune-mi Roz multumesc frumos pt poezioara e incantatoare, plus nu stiu cum ai facut, dar mi-e si potrivita Upsss, iti datorez un miel. Te-am rebotezat sau rebranduit. Mintea mea era la Rox nu la Roz, shame on me! Cu placere, enjoy!http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/b/emil-brumaru-6zuntsu/ 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Upsss, iti datorez un miel. Te-am rebotezat sau rebranduit. Mintea mea era la Rox nu la Roz, shame on me! Cu placere, enjoy!http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/b/emil-brumaru-6zuntsu/fleacuri nu-s asa sensibiloasa. mielu e binevenit dupa ce se sfarsesc caldurile astea nesuferite 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Claire Rocinante si Pitbull, moaaaa ce haz;iu suna sper sa nu se apuce de 3some ca ii carpesc pe cei 2 Vezi că ăștia mici sunt perverși rău...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Vezi că ăștia mici sunt perverși rău... ncio pb pe cei 2 ii pleznesc, pe Claire o inchid singurea sa isi reconsidere optiunile si comportamentul. cred ca as fi mama de fata f f rea . in stil 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Ceva pasnic... Am taiat mai devreme un pepene rosu, nu roz, nu rosiatic, rosu, atat de copt incat in loc sa se taie, crapa. Tot frigiderul miroasea a caise, asa ca am facut compot, e pus la rece, e bun cand se termina berea... Acum toata casa miroase a pepene si caise, cel mai bun parfumant. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 Ceva pasnic... Am taiat mai devreme un pepene rosu, nu roz, nu rosiatic, rosu, atat de copt incat in loc sa se taie, crapa. Tot frigiderul miroasea a caise, asa ca am facut compot, e pus la rece, e bun cand se termina berea... Acum toata casa miroase a pepene si caise, cel mai bun parfumant. omg thats fuckin hot nu e nimic pasnic m-am excitat grav .... un pepene care crapa lung doar daca bagi varful, compot si miresme fructale. dun mind me mama e bucatar chef cred ca m-a adus mai mult in stare de acas' decat horny. o sun pe mama acu' 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 omg thats fuckin hot nu e nimic pasnic m-am excitat grav .... un pepene care crapa lung doar daca bagi varful, compot si miresme fructale. dun mind me mama e bucatar chef cred ca m-a adus mai mult in stare de acas' decat horny. o sun pe mama acu'done si m-am intins la conversatii cu mami si bunica. i am so freaking whipped lol
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 9, 2015 pasnica tanara domnisoara care a avut o primire 'de incurajare' din partea juriuluiin rest domnita o buna gimnasta indiferent ca barna e asezata vertical
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 Ceva pasnic... Am taiat mai devreme un pepene rosu, nu roz, nu rosiatic, rosu, atat de copt incat in loc sa se taie, crapa. Tot frigiderul miroasea a caise, asa ca am facut compot, e pus la rece, e bun cand se termina berea... Acum toata casa miroase a pepene si caise, cel mai bun parfumant. omg thats fuckin hot nu e nimic pasnic m-am excitat grav .... un pepene care crapa lung doar daca bagi varful, compot si miresme fructale. dun mind me mama e bucatar chef cred ca m-a adus mai mult in stare de acas' decat horny. o sun pe mama acu' Mă voi vă iubiți....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 9, 2015 Mă voi vă iubiți.... io cu mama? pe viata 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum