advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 nooo, sa stai si tu asa ca mine sa n ai ce face si doar sa vina materialu si sa vezi cum iti bagi in card cu toti sifiliticii ca sa treaca timpu pana te duci sa incasezi + ca e chiar amuzant, e mai isteric decat curvele Tu vorbesti mah! Cine este mai sifilitic decât cei trei bulangii . Tu, sarlatanul ala si drogatul care inca este in sevraj!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 9, 2015 Tu vorbesti mah! Cine este mai sifilitic decât cei trei bulangii . Tu, sarlatanul ala si drogatul care inca este in sevraj! ma da cu omu ala ce ai? ca nici macar nu a mai intrat pe aici de ceva timp? vezi, alta dovada ca esti sifilitic isteric si iti casuna pe oameni. hai fii atent la statie sa nu ratezi vreo comanda =))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 Fac donații mari prin tara,Nimenea nu mă doboară Solo percutiaaaaaaa...
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 Și John cu Patrick să se uite la tine mah cacatule. Aseară cineva mi-a scris ca ai avut probleme cu copilul. In alta conjunctura, tu ai spus ca ai avut probleme cu nevasta. Ti-am mai spus javra, mi-ar părea rau sa ai astfel de probleme. Dupa cate se pare însă, minti ca o jigodie nemernica. Păcat de familia ta de care te folosesti sa minti gunoiule!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 ma da cu omu ala ce ai? ca nici macar nu a mai intrat pe aici de ceva timp? vezi, alta dovada ca esti sifilitic isteric si iti casuna pe oameni. hai fii atent la statie sa nu ratezi vreo comanda =)) Doamne ajuta să nu între deceu, și-așa e nervos de ale lui 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 ma da cu omu ala ce ai? ca nici macar nu a mai intrat pe aici de ceva timp? vezi, alta dovada ca esti sifilitic isteric si iti casuna pe oameni. hai fii atent la statie sa nu ratezi vreo comanda =)) Tocmai am ratat-o pe ma-ta,,acum se tavaleste in bălării cu drogatii, îmi pare rau ca nu am salvat-o sa ti-o aduc acasa
amelia_ Reputație: 2 Postat Iulie 9, 2015 Postat Iulie 9, 2015 La cererea cuiva drag mie m-am reinscris doar sa fac cateva precizari. Am citit cateva pagini in care va tot luati de Alex. Va rog frumos sa-l lasati in pace, este un suflet minunat, un om bun si saritor. Nimic din ce se spune aici nu este adevarat.Va implor, opriti-va ca-i faceti rau! 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 Doamne ajuta să nu între deceu, și-așa e nervos de ale lui Este in sevraj ?
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 9, 2015 Deci aici se vorbește de anal, așa-i? 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 Fac donații mari prin tara,Nimenea nu mă doboară Solo percutiaaaaaaa...Donezi prostie, nemernicie si minciuna javra!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 Deci aici se vorbește de anal, așa-i?Dap, sunt trei bulangii cărora nu le mai ajunge!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 La cererea cuiva drag mie m-am reinscris doar sa fac cateva precizari. Am citit cateva pagini in care va tot luati de Alex. Va rog frumos sa-l lasati in pace, este un suflet minunat, un om bun si saritor. Nimic din ce se spune aici nu este adevarat.Va implor, opriti-va ca-i faceti rau!Bine ai revenit suflet drag =))
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 9, 2015 hooo, usor pripasule ca tot te asteapta acasa. asa tavalita si cu multi km dar e a ta ba. mananca o ciorba calda si aia e http://cdn.gifbay.com/2013/10/stick_figure_doom_typing-92733.gif 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 9, 2015 La cererea cuiva drag mie m-am reinscris doar sa fac cateva precizari. Am citit cateva pagini in care va tot luati de Alex. Va rog frumos sa-l lasati in pace, este un suflet minunat, un om bun si saritor. Nimic din ce se spune aici nu este adevarat.Va implor, opriti-va ca-i faceti rau!`opaaaa. ia-ti fa prostu acasa ca l-ai mancat =)) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 Jili, explica-i tulburatului ca-l am la ignor de.......hat Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 La cererea cuiva drag mie m-am reinscris doar sa fac cateva precizari. Am citit cateva pagini in care va tot luati de Alex. Va rog frumos sa-l lasati in pace, este un suflet minunat, un om bun si saritor. Nimic din ce se spune aici nu este adevarat.Va implor, opriti-va ca-i faceti rau!Asteptam si parerea lui Patrick Dumnezau sa-ti dea sanatate, Amelio
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 Adica unul din cei trei sandilai vrea sa ia pe unul din "tovarasii" lui? Bai idiotule, tu ai toate tiglele pe casa? Aste sunt glume de cacat bulangiule. De aia iti sta tie bine in parnaie cu pula in cur si cu gura plina de cacat!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 mai termina cu reporturile ca am acces si vad tot vedea-m-ai in cine stiu eu E si sifon???Fix ce-i lipsea
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 Asteptam si parerea lui Patrick Dumnezau sa-ti dea sanatate, Amelio Iti da tie viata muie ratatule!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 9, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 9, 2015 E si sifon???Fix ce-i lipsea E si sifon???Fix ce-i lipsea Nu ca neamul tau din astea!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 Jilica, a invatat, tulburatu, sa scrie sau tot asa dezordonat e???
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 9, 2015 E si sifon???Fix ce-i lipsea da bravo ma, parca tu nu stii ca taximetristii sunt cele mai mari sifoane 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la advanced. Vezi chiar si asa?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 9, 2015 da bravo ma, parca tu nu stii ca taximetristii sunt cele mai mari sifoane Ai dreaq,bah
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 9, 2015 Jilica, a invatat, tulburatu, sa scrie sau tot asa dezordonat e??? asta cu dezordonarea e din neam, asa e la ei acolo 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum