Sari la conținut

Gigolo, ofer clipe de neuitat!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am 23 de ani, zodia leu, sunt brunet cu ochii turcoaz, 1.80m inaltime si 84-85 kg, activ si sportiv de performanta, nefumator. 
Ofer clipe de neuitat sexului feminin dornic. Sunt deschis la orice, va insotesc la evenimente, va seduc, va infierbant, va fac sa va simtiti femei in adevaratul sens al cuvantului. 
Ofer: sex normal, anal, analingus, cunnilingus, snap, masaj de relaxare, diferite fantezii si jocuri adiacente…. Voi alegeti, locul la tine sau hotel. 
Tariful este de 100 ron per sedinta. Mai multe cu privire la pretul serviciilor, poze si alte informatii, va rog sa ma contactati: gigoloantonyo@gmail.com

PS: Ofer seriozitate, discretie, respect, deci doresc sa primesc inapoi.

post-54858-0-14467000-1436364687_thumb.jpg

post-54858-0-65403200-1436364687_thumb.jpg

post-54858-0-18846300-1436364688_thumb.jpg

post-54858-0-54661900-1436364688_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salut, sportivule... Ai dat copy paste la fostul meu anunt. Te-ai gandit ca suna bine? Daca mi-ai copiat pana si PS-ul... poftim un PS1 de la mine... Dupa greutate, inainte de activ, era "model"..adica model activ ;)

PS2: Esti jalnic daca nu esti in stare sa iti faci singur un anunt si este nevoie sa il copiezi! Mergi cu ele la intalniri, ce vei discuta cu ele, despre chestiile pe care mintea ta nu este in stare sa le proceseze si este nevoita sa fure? Hai bafta! ;)

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Am 23 de ani, zodia leu, sunt brunet cu ochii turcoaz, 1.80m inaltime si 84-85 kg, activ si sportiv de performanta, nefumator. 

Ofer clipe de neuitat sexului feminin dornic. Sunt deschis la orice, va insotesc la evenimente, va seduc, va infierbant, va fac sa va simtiti femei in adevaratul sens al cuvantului. 

Ofer: sex normal, anal, analingus, cunnilingus, snap, masaj de relaxare, diferite fantezii si jocuri adiacente…. Voi alegeti, locul la tine sau hotel. 

Tariful este de 100 ron per sedinta. Mai multe cu privire la pretul serviciilor, poze si alte informatii, va rog sa ma contactati: gigoloantonyo@gmail.com

http://banculmeu.ro/_pu/17/29361936.jpg

• Like 1
Postat

Nu vreau să fiu superficială, dar cât de dotat ești? Ce ascunzi acolo, sub mânuță? Încearcă de data asta să nu faci copy-paste ;)

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu vreau să fiu superficială, dar cât de dotat ești? Ce ascunzi acolo, sub mânuță? Încearcă de data asta să nu faci copy-paste ;)

Cat de cruda esti !! Te dai la trufandale !!   :laugh2

Postat

Cat de cruda esti !! Te dai la trufandale !!   :laugh2

M-ai prins! Și când te gândești că mai aveam puțin și ne luam :)))))

Postat

M-ai prins! Și când te gândești că mai aveam puțin și ne luam :)))))

De par ?

Postat

De gât. Gât de girafă.

Da' probabil ai o limba .....

Postat

O am pe-a mea, dar primesc și altele.

Io ma refeream ca ai limba de soacra !    :laugh2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Exact la asta ma gandeam si eu. Nu pare prea dotat. :refoz

Postat

Io ma refeream ca ai limba de soacra !    :laugh2

Eu credeam că zici c-o am lungă. Limba, nu pula, cum cred unii dintre confrații tăi :)))

• Oras:unde vrea pula mea
Postat

Eu credeam că zici c-o am lungă. Limba, nu pula, cum cred unii dintre confrații tăi :)))

si aici te-ai bagat?

in plm

Postat

Păi, cam pe-aici mă interesa, în principiu :)

ai gresit topicul

nu m-ai cunoscut pe mine

in plm

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

ai pula mica    :rax2  :laugh2

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ai pula mica    :rax2  :laugh2

Daca avea si el ceva sub manuta ii atarna printre degetele,dar eu nu vad nimic! :(

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Lasa ca si voi sunteti viteze pe forum , acum o vreti mare si cand vine omu cu a mare tipati ca va doare si refuzati !( mai sunt si putin exceptii , f putine )

Oricum in poza aia -n care se clabuceste parac-i atarna ceva acolo.

Mie insa mi se pare ca vad o mana de baiat la glezna lui dreapta,  sa nu fie  homo'.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...