razvan Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2010 Postat Aprilie 23, 2010 Am cumparat un vibrator pentru prietena mea si nu vrea sa il folosim.Voi aveti asa ceva?
Administrator pisicuts Reputație: 115028 Postat Aprilie 23, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 23, 2010 salut razvan,Eu personal i-am facut cadou unei foste prietene un dildo roz frumos cu vibratii si nu prea a fost incantata de el , ce-i drept.Glumea si zicea ca il o sa il folosim impreuna doar daca o sa ma lase sa se joace si ea cu el pe mine LOL si nu am fost de acord :D:D Asa ca a ramas vibratorul la stadiul de bibelou, lucru ascuns pe undeva.Oricum o discutie cu ea nu ar strica si te orientezi daca ar vrea sa il foloseasca sau nu. Daca nu vrea , poti sa o lasi asa:)
bogdan Reputație: 18 Postat Aprilie 24, 2010 Postat Aprilie 24, 2010 te sfatuiesc sa porti o discutie serioasa cu ea, pentru a o deschide putin catre noutate:)
bebi37 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2010 Postat Octombrie 21, 2010 Am cumparat un vibrator pentru prietena mea si nu vrea sa il folosim.Voi aveti asa ceva?si eu i-am luat iubitei un vibrator love clone si il adora pur si simplu mai ales ca arata real, imita perfect instrumentul
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 27, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Octombrie 27, 2010 Eu am si acum un vibrator in casa, desi sunt insurat de cativa ani....dar nu se stie niciodata. Am intalnit femei carora le placea ideea de a folosi un vibrator impreuna, altele care nu agreau faza, altele care spuneau NU NU NU insa dupa ce le incingeam un pic devenea DA DA DA !Am schimbat pana acum cred 4-5 modele de vibrator...unele au ramas la foste, altele s-au defectat sau pur si simplu erau depasite moral si tehnologic.Parerea mea sincera este ca daca partenera e open minded, poti avea o experienta foarte misto cu ea si cu vibratorul...atentie insa...nu exagera cu marimea lui...nu mai credeti povestile cum ca o maciuca de peste 22-23 de cm provoaca placere femeilor....e vrajeala, doar dureri si nu-l folositi in exces...dati bani multi pe baterii apoi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum