Sari la conținut

Cine este heaven and hell si de ce este protejat ?

Postări Recomandate

• Oras:between heaven and hell
Postat

suparat sunt numai suparat ca miroasa a cur nespalat

Va salut.

Cu o mica intarziere dar mi-am facut timp sa scriu recenzia promisa aici: http://nimfomane.com...ro/page__st__20

Cu Anca am luat legatura inca cand a aparut anuntul ei la intrebari si raspunsuri. Saptamana trecuta avand in final drum prin Baia mare l-am sunat si am stabilit intralnire. Spunea ca dupa ora 4 nu poate pentru ca trebuie sa mearga dupa copil la gradinita. Aproximativ la ora 2 ne-am intalnit in fata Biblioteca judeteana.
Pretul cerut de ea e 100ron/ora cu all inclusive: ON+NP +AP, ,CIM,69..Fiindca nu are locatie am mers la ceva pensiune,terasa "usturoiu"(daca bine amintesc numele) acolo am mai stat pe terasa la o cafea,cola. Camera pe zi e 80 ron ,pe cateva ore e 50ron.
Camera era destul de ok,pat mare cu asternut suspect (nu cred ca a fost schimbat recent),terasa mare,televizor. Baia e varza rau,nu era sapun,fara pahar, NUMAI apa rece era dar am fost obligat sa fac un dus ,venind din Oradea m-am transpirat pe caldura asta. Dupa ce am facut un dus cu apa RECE iesind din cabina era cam 2cm apa pe jos in toate baia (sifon infundat)
Anca are 23 ani minim175-178cm , aproximativ 60 kg destul de bine proportionat,satena,fata comuna,sani un pic lasati cu sfarcuri mari,fund destul de ok.
Intrand in camera Anca era deja in lenjerie intima intinsa pe pat. L-am intrebat daca vrea sa faca si ea un dus dar a venit raspunsul ca a facut acasa (numai ca nu s-a spalat bine si la pussy cum am depistat mai tarziu  ). Ne-am pus pe treaba, inceput cu un oral binisor spre bine (trebuia sai spun de mai multe ori cum sa faca) cu atentie si la zonele adiacente. Dupa vreo un sfert de ora ne-am pus la normal, nu ii place deasupra asa ca am ales pozitia lingurita,urmat de missionar, pe la spate scos gumitza si finalizand in gurita ei. Mi-a placut ca nu sa grabit sa decanteze,a asteptat sa ma stoarca pana la ultima picatura. In tot parcursul partidei de sex am vazut ca incearca sami faca pe plac (semireusita) dar a lipsit acela clicc din partea mea. A mai facut cateva minute de masaj si ne-am apucat la runda a doua. A supt ea vreo 10 minute dar soldatelul (sau era obosit sau lipsea clicc-ul respectiv) nu prea a vrut sa stea drepti. Am pus in pozitia 69,defapt am vrut sa o pun dar cand era deasupra am simtit miros de cur nespalat dupa wc, si repede am renuntat la ideea asta. Na atunci a murit de tot ala mic ,i-am spus ca nu merge si am terminat. Timp petrecut in camera putin peste 1 ora. taxat 100 ron

Note:
Fata corp: 7 e prea inalta pentru gustul meu, are o fata mai lungita
Oral: 7,5 s-a straduit si a facut tot cum am vrut dar totusi ceva lipsea
Normal: 7 se oboseste deasupra,pe spate sta ca o papusa gonflabila.
Anal: nu am incercat, mi-a murit soldatelul.
Gfe: 7 ai ce vorbi cu ea, saruta, incearca sati faca pe plac
Igiena: 6 anus (cur) nespalat, mirosea gura

Concluzie finala: de recomandat nu o recomand dar pentru pretul de 100 ron cu anal inclus o vizita merita(poate voua o sa va placa de ea mai mult ca si mie) Eu nu cred ca o mai revizitez, pana cand mai pot gasi si alte fete.

PS: pozele sunt reale, sunt ale ei.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Incerci sa compensezi prin extrema cealalta, dar te roade de nu mai poti, altfel nu mai vorbeai cu mine si nici cu cei pe care ii tot ataci...

Hai jet!

Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir.

Câteodată, în vorbirea cotidiană, termenul paranoia este folosit greșit pentru a descrie o fobie. De exemplu, o persoană nu vrea să zboare de frica prăbușirii avionului. Acest lucru, nu indică automat paranoia, ci mai degrabă o fobie. Faptul că nu este învinovățit cineva în acest caz, indică mai degrabă prezența unei fobii. Starea de paranoia apare în momentul în care subiectul poate fi considerat normal, însă este condus de o tulburare la limita psihiatriei . Un aspect important al gândirii paranoice îl reprezintă centralitatea: faptul că paranoicul se vede ca o personalitate centrală într-un scenariu care poate fi periculos sau grandios și interpretează evenimente care nu au nicio legătură cu ei în realitate ca fiind direcționate spre ei sau despre ei.

Postat

Sa se adune norii a furtuna,printre atitea rele bune sint un trecator prin lume

• Oras:Bucuresti
Postat

Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor. Istoric, această caracterizare a fost folosită pentru a descrie orice formă de delir.

Câteodată, în vorbirea cotidiană, termenul paranoia este folosit greșit pentru a descrie o fobie. De exemplu, o persoană nu vrea să zboare de frica prăbușirii avionului. Acest lucru, nu indică automat paranoia, ci mai degrabă o fobie. Faptul că nu este învinovățit cineva în acest caz, indică mai degrabă prezența unei fobii. Starea de paranoia apare în momentul în care subiectul poate fi considerat normal, însă este condus de o tulburare la limita psihiatriei . Un aspect important al gândirii paranoice îl reprezintă centralitatea: faptul că paranoicul se vede ca o personalitate centrală într-un scenariu care poate fi periculos sau grandios și interpretează evenimente care nu au nicio legătură cu ei în realitate ca fiind direcționate spre ei sau despre ei.

Documenteaza-te, bravo, dar nici un psihiatru nu te mai face bine daca tu consideri ca fiind scarboasa atragi clienti.  :laugh2  :no2

• Like 1
Postat

Documenteaza-te, bravo, dar nici un psihiatru nu te mai face bine daca tu consideri ca fiind scarboasa atragi clienti.  :laugh2  :no2

nu mai vorbi la genul feminin cu transexualul

Postat

de aceste amintiri nu vei scapa niciodata.Ai sau nu par in urechi?

am un inceput de calvitie :D iar sa ma scuzi, aici ai dreptate... flociii imi cresc zilnic si nici gand sa fac o epilare definitiva... din cand in cand e sanatos sa te simt pe tine cum imi molfai flocii :D

Postat

daca deschizi topic in care recunosti ca ai fost o nesimtita si ceri scuze tuturor ca ne-ai oripilat,te las in pace doo zile

Postat

nu mai vorbi la genul feminin cu transexualul

:laugh2

Daca intri pe sectiunea TV/TS mai degraba futi un trans care se intretine si vorbeste frumos, chiar am vazut niste piese pe acolo jos palaria. :)

Asta s-a tot ferit sa puna poze si cand a pus...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Se mai si mandreste cu flocii, puroiul, cacatul, etc... A avut un toping pe aici unde se caca pe toti...  :laugh2

Sa-mi bag ceva in scarbe!  :laugh2

• Like 1
Postat

:laugh2

Daca intri pe sectiunea TV/TS mai degraba futi un trans care se intretine si vorbeste frumos, chiar am vazut niste piese pe acolo jos palaria. :)

Asta s-a tot ferit sa puna poze si cand a pus...  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Se mai si mandreste cu flocii, puroiul, cacatul, etc... A avut un toping pe aici unde se caca pe toti...  :laugh2

Sa-mi bag ceva in scarbe!  :laugh2

iar te plictisesti? ... cred ca o sa ai nevoie de ajutor de somaj in curand :D

Postat

daca deschizi topic in care recunosti ca ai fost o nesimtita si ceri scuze tuturor ca ne-ai oripilat,te las in pace doo zile

iar te plictisesti? ... cred ca o sa ai nevoie de ajutor de somaj in curand :D

Mai bine citeste ce a scris omul, altfel ajungi out of business complet, dupa ce si asa iti bagi unghia in gat ca nu faci bani si te iei de alte fete...

Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Somaj? Eu nu fac bani prin forum, doar tu ai de pierdut aici, baga-ti mintile in cap, ai si o varsta... :)

• Like 1
Postat

Mai bine citeste ce a scris omul, altfel ajungi out of business complet, dupa ce si asa iti bagi unghia in gat ca nu faci bani si te iei de alte fete...

Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Somaj? Eu nu fac bani prin forum, doar tu ai de pierdut aici, baga-ti mintile in cap, ai si o varsta... :)

ti-e teama sa recunosti ca-ti dau floacele la pizda ? sau esti epilata permanent ?

Cred ca esti invidioasa pe densitatea flocilor mei , mai degraba =))

Postat

ti-e teama sa recunosti ca-ti dau floacele la pizda ? sau esti epilata permanent ?

Cred ca esti invidioasa pe densitatea flocilor mei , mai degraba =))

Ma fac numai cu ceara, acum e epilata, uneori are par, dar nu mi-a trecut prin cap sa pun poze cu ea plina de floci.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te invidiez, asa e, toata viata mi-am dorit ca oamenilor sa le fie scarba de mine!  :laugh2

Ia legatura cu Indubitabil...  :laugh2

Postat

Ma fac numai cu ceara, acum e epilata, uneori are par, dar nu mi-a trecut prin cap sa pun poze cu ea plina de floci.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te invidiez, asa e, toata viata mi-am dorit ca oamenilor sa le fie scarba de mine!  :laugh2

Ia legatura cu Indubitabil...  :laugh2

crezi ca intereseaza pe cineva ce si cum faci tu ?

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Oameni buni, reality check: voi realizati ca de cateva zile 90% din discutiile de pe forum sunt despre floci?

I-ati facut pana si pe Dobre si Lorena sa scada ritmul, ati eclipsat si anaghia Lanei, nici botzii de pe threadul de traforaj viteza nu mai sunt ce erau luna trecuta.

Unde te uiti pe forum, floci. Floci everywhere.

Daca arunci o privire de la distanta, in mare, la orice pagina, the forum be like: floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci floci .

Si dupa aia, inca niste floci.

Pula calului. Eu am obosit, voi mai puteti?

• Like 8

Postat

crezi ca intereseaza pe cineva ce si cum faci tu ?

Tocmai m-ai intrebat nebuno drogata daca am floci la pizda...  :laugh2  :slap2

Incepe sa-mi fie mila de cum poti sa gandesti, dar tu nu vrei mila, futu-m-as in mandria ta bolnava.  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...