Sari la conținut

Cine este heaven and hell si de ce este protejat ?

Postări Recomandate

• Oras:It Support
  • Oras:It Support
Postat

Eh, si iata ca a venit momentul si singur te-ai deconspirat ca nu esti adevaratul IT de dincolo, daca esti, ia contacteaza-ma acum pe msg si repeta ce mi-ai spus aici .... nu poti, ca nu esti tu  :laugh2

Nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic dar pentru ca imi desti simpatic ti-am dat PM dincolo.

Te astept sa-ti revii.

Postat

Nu trebuie sa demonstrez nimanui nimic dar pentru ca imi desti simpatic ti-am dat PM dincolo.

Te astept sa-ti revii.

Si vrei sa ma uit si sa nu gasesc si sa pic de fraier, hai mai, dume de gradinita-s astea  :laugh2  ... numa' Vyypu ma poate convinge de orice ... stie el cum sa dea de mine  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sunt curios daca mai exista curve nesimtite care iau apararerea la alte curve si mai nesimtite,genul te inteleg colega,am fost si eu acolo.Nu ati fii ajuns aici daca ati fii auzit de sapunu duru care spala curu,chiar si pe al lui sexything

Sunt o curva care nu ia apararea nimanui aici, m-a scarbit femeia asta mult timp, am incercat sa vorbesc cu ea normal si tot ca o panarama ieftina s-a purtat.

Eu ma retrag din povestea asta, sa-i raspunda cine vrea jegoasei.

Top?! De evitat!!!

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Si vrei sa ma uit si sa nu gasesc si sa pic de fraier, hai mai, dume de gradinita-s astea :laugh2 ... numa' Vyypu ma poate convinge de orice ... stie el cum sa dea de mine :laugh2 :laugh2 :laugh2

Uită-te =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...