Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Iti dai puncte cu IT-ul bre ?

Ei, lasa ca afla el prea-luminatul si maritul imparat, sa-i dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si putere  :laugh2  :laugh2  :laugh2  O sa raman IT-ul inchiuat p'afara la noapte  :laugh2  :laugh2

Cand are dreptate, are :) (i-am mai dat unu)

• Oras:It Support
Postat

Mi-a dat o .....  :laugh2  :laugh2  ..... La cat am tras de el sa se nasca locasul de peste drum .... eventual tie ti-a dat o functie, ca eu am fost acolo inaintea ta  :laugh2  :laugh2  ... da' tot nu m-ai contactat pe msg, facatura jmechera care esti  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mi-a dat si mie o functie dar macar eu sunt recunoscatoare si-o sa fiu toata viata pentru ca mi-a facut un viitor, nu ca tine care vii aici si te hlizesti cu inamicii. Aminteste-ti ce ti-am zis la staff cand erai moderator.

Postat

Mi-a dat si mie o functie dar macar eu sunt recuno******are si-o sa fiu toata viata pentru ca mi-a facut un viitor, nu ca tine care vii aici si te hlizesti cu inamicii. Aminteste-ti ce ti-am zis la staff cand erai moderator.

Ce mi-ai zis ... arde-l pe Sofi ... si eu am zis nu, ca e baia de comitet totusi si ca ataca numa'n gasca ... asa de unu singur e mielusel  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ce mi-ai zis ... arde-l pe Sofi ... si eu am zis nu, ca e baia de comitet totusi si ca ataca numa'n gasca ... asa de unu singur e mielusel  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mai gandeste-te.

Nu credeam ca vei trada si vei musca mana care te-a facut mare. M-ai dezamagait profund.

Postat

Dar de ce tradezi p'acilea ei ? Joci dublu .... d'aia nu mai merge bine site-ul, ai dat pisicului parola de admin  :laugh2  :laugh2

Am vazut sa te iau acasa ca vad ca ti-a luat offtopicul mintile. Iti place si tie intre trolli, mereu ai vrut sa fii unul dar nu ai avut capacitatea.

• Oras:bucuresti
Postat

Am vazut sa te iau acasa ca vad ca ti-a luat offtopicul mintile. Iti place si tie intre trolli, mereu ai vrut sa fii unul dar nu ai avut capacitatea.

Dă un exemplu, cum ar suna pentru tine să fi on-topic pe "topingul" ăsta.

Postat

Dar tu ai avut capacitatea sa ne vinzi la Pisicuts, se vede ca-ti place mai mult aici decat la noi :)

Chiar mi-a transmis azi marele nostru imparat prea-luminat, ca nu vei mai fi admin si voi prelua eu atributiile tale. Vezi ca ti-a lasat si tie PM.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

....

post-3169-0-48175800-1437044794_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11755679_1594024084175672_4001208198340039004_n.jpg?oh=edd3cc23d09667669d7ef6fc413de2ab&oe=560F8AED

....

Le-am pus chiar eu, cu manutele astea doua, neatentilor :))

• Like 1
Postat

Hai că-ți dau io punct! Că am de mă inervează!

Îmi comunici cât e copyrightu' și rezolvăm.

• Like 1
Postat

Tzam dat puncte, satz ajunga!

• Like 1

Postat

...

post-3169-0-36517700-1437141753_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...