maxtry Reputație: 186 Postat Iulie 9, 2015 Oras:in ... cu liftu` Oras:in ... cu liftu` Postat Iulie 9, 2015 50 L ANDREEA, 22 ani, te astept la un masaj de relaxare si tonifiere a trupului si sufletului la domiciliul meu situat la P-ta Muncii, Decebal, poze reale din locatie, 09 Jul 13:04 0732260367 Locatia: garsoniera in regim hotelier, pe Decebal vsv fostul Agi, etaj superior fara portar.Fata: poze sunt ale ei, subtirica, sani mici si lasati (are un junior) solduri cu aripioare de grasime insa nu disgratios, este simpatica la fatza si de etnie.Oral: cat a trezit piticul, a pus prezervativul cu gura, a incercat niste scheme cu rasuciri & stuff.Normal: mama iedului, lady on top, subtireGFE: destul de vorbareata si dezinvoltaHalatul: 50f / 100h pt o golire rapida este ok. 3
gigibardasu Reputație: 2 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 8, 2015 O drogată
gigibardasu Reputație: 2 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 8, 2015 Am fost ieri la ea. Vai de pizda ei, nu poate să stea deasupra cred ca e gravida iar. 50 ron ii duce repede undeva unde sunt 2-3 pers. O ia in gura si se rasuceste mai mult. Ametita rau de tot de la droguri
gigibardasu Reputație: 2 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 8, 2015 Nu va duceti la javra asta 15min te tine te pune sa termini mai repede se imbraca inapoi intrun kimono. Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ... vai ca ma bruschezi. Fara limbi pe ouă fara nimic special. Urata nu e dar e drogată 2
roamer Reputație: -441 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:... Oras:... Postat Septembrie 9, 2015 Nu va duceti la javra asta 15min te tine te pune sa termini mai repede se imbraca inapoi intrun kimono. Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ... vai ca ma bruschezi. Fara limbi pe ouă fara nimic special. Urata nu e dar e drogatăSalut. Incearca sa faci o recenzie cap-coada, cu note, actiune si cat mai multe detalii. Ne va fi de folos tuturor. la 50 RON/numar nu e o optiune atat de rea, zic eu. 1 6
guessme Reputație: 60 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 Nu va duceti la javra asta 15min te tine te pune sa termini mai repede se imbraca inapoi intrun kimono. Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ... vai ca ma bruschezi. Fara limbi pe ouă fara nimic special. Urata nu e dar e drogată Sublim.... "Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ..." 1
gigibardasu Reputație: 2 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 9, 2015 Oral 7Normal 3 nu se umezeste si te obliga sa ii dai incetanal nu am intrebatse mandreste cu curul ei celulitic
perpulis Reputație: 400 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 Asta cred ca e fostul peste....)))) 1
gigibardasu Reputație: 2 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 9, 2015 Asta i bună
gigibardasu Reputație: 2 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 9, 2015 Ia nu mai crede domnule prepulis atatea si ai grija sa nu te calce vreo masina neagra cand pleci de acasa
fzrbz Reputație: 17 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Septembrie 9, 2015 Oral 7Normal 3 nu se umezeste si te obliga sa ii dai incetanal nu am intrebatse mandreste cu curul ei celuliticAsta nu stie sa faca recenzie nu ca e pestele....
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2017 Totusi nu pare ca este asa de rau o vizita la dominsoara 1 2
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2018 A mai vizitato careva in ultima vreme? 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 10, 2018 ????? 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 ?????Da,eu am fost la Andreea in urma cu o saptamana
mathis27 Reputație: 1227 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 Da,eu am fost la Andreea in urma cu o saptamanaSi ce zici merita o vizita?
mathis27 Reputație: 1227 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 Da,eu am fost la Andreea in urma cu o saptamanaAi dat de ea la nr din titlu?Pe unde are locatia?
adriancorhaneanubz Reputație: 16 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Iunie 1, 2019 Se pare ca a adus marfa noua https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-andreea-blonda-kz7dZ1#r6
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2019 Are locatia la Zepter
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2019 Se pare ca a adus marfa noua https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-andreea-blonda-kz7dZ1#r6Nu este marfa noua este veche cu locatia langa un market pe un gang
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum