Sari la conținut

Andreea - 0732260367 - Decebal vsv Agip

Postări Recomandate

• Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`
Postat
50 L
ANDREEA, 22 ani, te astept la un masaj de relaxare si tonifiere a trupului si sufletului la domiciliul meu situat la P-ta Muncii, Decebal, poze reale din locatie, 09 Jul 13:04 0732260367

Locatia: garsoniera in regim hotelier, pe Decebal vsv fostul Agi, etaj superior fara portar.

Fata: poze sunt ale ei, subtirica, sani mici si lasati (are un junior) solduri cu aripioare de grasime insa nu disgratios, este simpatica la fatza si de etnie.

Oral: cat a trezit piticul, a pus prezervativul cu gura, a incercat niste scheme cu rasuciri & stuff.

Normal: mama iedului, lady on top, subtire

GFE: destul de vorbareata si dezinvolta

Halatul: 50f / 100h

pt o golire rapida este ok.

post-64579-0-90695200-1436474417_thumb.jpg

post-64579-0-15884100-1436474418_thumb.jpg

post-64579-0-32783200-1436474418_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost ieri la ea. Vai de pizda ei, nu poate să stea deasupra cred ca e gravida iar. 50 ron ii duce repede undeva unde sunt 2-3 pers. O ia in gura si se rasuceste mai mult. Ametita rau de tot de la droguri

Postat

Nu va duceti la javra asta 15min te tine te pune sa termini mai repede se imbraca inapoi intrun kimono. Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ... vai ca ma bruschezi. Fara limbi pe ouă fara nimic special. Urata nu e dar e drogată

• Like 2
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Nu va duceti la javra asta 15min te tine te pune sa termini mai repede se imbraca inapoi intrun kimono. Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ... vai ca ma bruschezi. Fara limbi pe ouă fara nimic special. Urata nu e dar e drogată

Salut. Incearca sa faci o recenzie cap-coada, cu note, actiune si cat mai multe detalii. Ne va fi de folos tuturor. la 50 RON/numar nu e o optiune atat de rea, zic eu.

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sublim.... "Daca i o dai la sacu cu blana mai tare cum m am dus eu cu o forta de nestavilit ca un tigru evadat care se bate cu un urs dinala mare ..."

• Like 1
Postat

Oral 7

Normal 3 nu se umezeste si te obliga sa ii dai incet

anal nu am intrebat

se mandreste cu curul ei celulitic

Postat

Ia nu mai crede domnule prepulis atatea si ai grija sa nu te calce vreo masina neagra cand pleci de acasa

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Oral 7

Normal 3 nu se umezeste si te obliga sa ii dai incet

anal nu am intrebat

se mandreste cu curul ei celulitic

Asta nu stie sa faca recenzie nu ca e pestele....

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da,eu am fost la Andreea in urma cu o saptamana

Ai dat de ea la nr din titlu?

Pe unde are locatia?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...