bama_boy Reputație: 376 Postat Iulie 10, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 10, 2015 http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8213709/pasarica_cu_himen_elastic/ Domnisoara apetisanta si discreta,AM O PASARICA STRAMTA plina de pasiune si neprevazut, stau la dispozitia domnilor manierati pentru a le aduce o gama foarte larga de servicii. Companie intima si sunt disponibila non-stop doar la domiciliul meu Desi mi se parea ca suna cam ciudat anuntul, am sunat, fiind una din putinele care au raspuns la o ora tarzie. Locatia este pe Sucevei, meniul include oral si normal, CIM, COF, COB, fara FK, 100/fin sau 200/h. In apartament se afla 3 fete. Celelalte doua, doar din 2 priviri scurte (atat am apucat sa vad, la intrare si la iesirea din apartament), mi s-au parut cam... nu pe gustul meu (asta ca sa ma exprim mai delicat). Titulara numarului de telefon la care am apelat este mai draguta. Costumatie sexy: check! Chip dragut : check! Fund bun: check! Sani: nu prea ! Canapea extensibila care scartaie: check! Am decis sa raman pentru o finalizare. Bani achitati inainte. Actiunea s-a petrecut cu becul stins, pe fundal sonor de la televizor (nu manele!). Cred ca a durat totul, door2door, cam vreo 30 min. Nu m-a cronometrat nimeni. Nu a fost rau, dar nici nu m-a impresionat prea tare. As spune ca a fost o experienta "above average". Cred ca as putea da nota 7,5 pe linie Oricum, acum rasuflu usurat ca nu mi-am luat vreo teapa, fiind prima oara cand apelez la o fata despre care nu stiam nimic. De incercat ? Da, poate pt cei care nu au pretentii exagerate, desi nu sunt sigur. Nu cred ca am reusit sa aflu tot ce poate fata, dar a reusit sa se faca placuta. Poze: 2
newguy22 Reputație: 64 Postat Iulie 11, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 11, 2015 pai si nu ne-ai lamurit himenul e elastic sau nu ?
bama_boy Reputație: 376 Postat Iulie 11, 2015 Oras:RO Oras:RO Autor Postat Iulie 11, 2015 Am uitat sa specific, nu am mai reusit sa verific si himenul. Doar oral am apucat Chiar.. Si eu sunt curios. Cine se vede cu fata asta, sa ne zica si noua cat de elastic este.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 9, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 9, 2015 Am uitat sa specific, nu am mai reusit sa verific si himenul. Doar oral am apucat Chiar.. Si eu sunt curios. Cine se vede cu fata asta, sa ne zica si noua cat de elastic este. este foarte strimta in pasarica, am penetrat-o cu dificultate, bucuresteanca ,mai avea o colega , locatie pe bd tomis linga roveri, oral bunicel, curata, cinstita, nu a facut fitze, 20 min alocate pt sex, brunetica, micuta , placuta.100 ron, merge, daca nu sinteti prea pretentiosi.nu a stat sa ii fac poze, deci nu revin.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum