Sari la conținut

0732722221 - PASARICA CU HIMEN ELASTIC

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8213709/pasarica_cu_himen_elastic/

Domnisoara apetisanta si discreta,AM O PASARICA STRAMTA plina de pasiune si neprevazut, stau la dispozitia domnilor manierati pentru a le aduce o gama foarte larga de servicii. Companie intima si sunt disponibila non-stop doar la domiciliul meu

Desi mi se parea ca suna cam ciudat anuntul, am sunat, fiind una din putinele care au raspuns la o ora tarzie. Locatia este pe Sucevei, meniul include oral si normal, CIM, COF, COB, fara FK, 100/fin sau 200/h. In apartament se afla 3 fete. Celelalte doua, doar din 2 priviri scurte (atat am apucat sa vad, la intrare si la iesirea din apartament), mi s-au parut cam... nu pe gustul meu (asta ca sa ma exprim mai delicat). Titulara numarului de telefon la care am apelat este mai draguta. Costumatie sexy: check! Chip dragut : check! Fund bun: check! Sani: nu prea ! Canapea extensibila care scartaie: check! Am decis sa raman pentru o finalizare. Bani achitati inainte. Actiunea s-a petrecut cu becul stins, pe fundal sonor de la televizor (nu manele!). Cred ca a durat totul, door2door, cam vreo 30 min. Nu m-a cronometrat nimeni. Nu a fost rau, dar nici nu m-a impresionat prea tare. As spune ca a fost o experienta "above average". Cred ca as putea da nota 7,5 pe linie :laugh2 

Oricum, acum rasuflu usurat ca nu mi-am luat vreo teapa, fiind prima oara cand apelez la o fata despre care nu stiam nimic.

De incercat ? Da, poate pt cei care nu au pretentii exagerate, desi nu sunt sigur. Nu cred ca am reusit sa aflu tot ce poate fata, dar a reusit sa se faca placuta.

:hihat 

Poze:

post-4358-0-63077300-1436526923_thumb.jpg post-4358-0-60990400-1436526937_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Am uitat sa specific, nu am mai reusit sa verific si himenul.  :laugh2 Doar oral am apucat  :(

Chiar.. Si eu sunt curios. Cine se vede cu fata asta, sa ne zica si noua cat de elastic este.  :laugh2

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Am uitat sa specific, nu am mai reusit sa verific si himenul.  :laugh2 Doar oral am apucat  :(

Chiar.. Si eu sunt curios. Cine se vede cu fata asta, sa ne zica si noua cat de elastic este.  :laugh2

este foarte strimta in pasarica, am penetrat-o cu dificultate, bucuresteanca ,mai avea o colega , locatie pe bd tomis linga roveri, oral bunicel, curata, cinstita, nu a facut fitze, 20 min  alocate pt sex, brunetica, micuta , placuta.

100 ron, merge, daca nu sinteti prea pretentiosi.

nu a stat sa ii fac poze, deci nu revin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...