phoenix Reputație: -585 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Haideti baieti c'anceput...Daca nu baga si ceva de morti si raniti n-are farmec
moccasin Reputație: -4 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Roz versus Annona....Predator against Allien, o batalie cu sfarsit greu de anticipat. Misto ar fi sa se bata pe un barbat, sa se lupte pentru un penis dar la ele e invers. Intai invine una din ele si apoi anunta ce pula isi doreste. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 18, 2015 Eu sunt in pauza de cafea , deci merge
costel85 Reputație: 287 Postat August 18, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 18, 2015 Pana am adus floricele si m-am asezat pe fotoliu s-a terminat
klm112 Reputație: 5026 Postat August 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 18, 2015 Pana am adus floricele si m-am asezat pe fotoliu s-a terminat Așa fără spectacol te ingrași dăgiaba
anonna Reputație: 1930 Postat August 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 18, 2015 Roz versus Annona....Predator against Allien, o batalie cu sfarsit greu de anticipat. Misto ar fi sa se bata pe un barbat, sa se lupte pentru un penis dar la ele e invers. Intai invine una din ele si apoi anunta ce pula isi doreste. Moccasin, eu nu ma bat pt barbati ... chiar ii cedez prietenelor daca e cazul nu ajung sa ma bat nici cu una care nu vede pula decat pe Skype care spune ca "refuleaza" pe aici din lipsa de pula
klm112 Reputație: 5026 Postat August 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 18, 2015 Geme forumu” dă sindromu” LAP ( P poate fi ambele variante )
laurelian Reputație: 2012 Postat August 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2015 Geme forumu” dă sindromu” LAP ( P poate fi ambele variante )Pulizdă?
moccasin Reputație: -4 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 PizdulăPulizdă 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 Moccasin, eu nu ma bat pt barbati ... chiar ii cedez prietenelor daca e cazul nu ajung sa ma bat nici cu una care nu vede pula decat pe Skype care spune ca "refuleaza" pe aici din lipsa de pula Asa o fi, dar uite ca vine o vreme in care si tu si ea o sa ajungeti sa vedeti pula doar pe net sau in reviste))) de aceea e bine ca femeia sa incerce si in practica, timpul zboara.... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 18, 2015 Roz versus Annona....Predator against Allien, o batalie cu sfarsit greu de anticipat. Misto ar fi sa se bata pe un barbat, sa se lupte pentru un penis dar la ele e invers. Intai invine una din ele si apoi anunta ce pula isi doreste. io-s Allien. nu de alta dar is extrateratru de frumusica, joviala si spirituala. mooa cat ma iubesc da-mi-as pupiciplus ca am castigat bine ca am inceput devreme treaba deci imi vine sa topai. nu pot sta locului 2
moccasin Reputație: -4 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 io-s Allien. nu de alta dar is extrateratru de frumusica, joviala si spirituala. mooa cat ma iubesc da-mi-as pupiciplus ca am castigat bine ca am inceput devreme treaba deci imi vine sa topai. nu pot sta locului Aha, deci tu zici ca Allien e mai frumos decat Predator? Cam aduce a soparla sau a sarpe))) In fine, de gustibus...ia zi, ce faci cu banetul? Iei tzoale, carti sau dai pe un gigolo superb? 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 18, 2015 Aha, deci tu zici ca Allien e mai frumos decat Predator? Cam aduce a soparla sau a sarpe))) In fine, de gustibus...ia zi, ce faci cu banetul? Iei tzoale, carti sau dai pe un gigolo superb? era o metafora, nu te pricepi. nu imi place sa vb despre cum imi cheltui banii e prea cocalaresc in general mi-am propus sa devin econonoma si sa strang pt ceva mare. m-am distrat , am risipit, gata de acu doar la achizitii imi sta capul carti cumpar multe dupa elefant.
moccasin Reputație: -4 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2015 era o metafora, nu te pricepi. nu imi place sa vb despre cum imi cheltui banii e prea cocalaresc in general mi-am propus sa devin econonoma si sa strang pt ceva mare. m-am distrat , am risipit, gata de acu doar la achizitii imi sta capul carti cumpar multe dupa elefant.Azi a fost reducere 50% pe Elefant, mi am luat si eu dar vad ca nu a venit curierul...maine, asta e, citesc azi din ce am acasa. 1
ragnar lothbrok Reputație: 6 Postat August 18, 2015 Postat August 18, 2015 carti cumpar multe dupa elefant.de pe elefant, vaca inculta si agramata.si cumperi o pula, nu cred ca ai facut ceva in afara de cornete de seminte cu vreo carte in viata ta, fgm de tiganca jegoasa. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 18, 2015 de pe elefant, vaca inculta si agramata.si cumperi o pula, nu cred ca ai facut ceva in afara de cornete de seminte cu vreo carte in viata ta, fgm de tiganca jegoasa.lol sterge-te la gura ca ai botu plin de spume scumpo 2
ragnar lothbrok Reputație: 6 Postat August 18, 2015 Postat August 18, 2015 lol sterge-te la gura ca ai botu plin de spume scumpo taci fah, ca ma inerveaza proastele cu pretentii! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 18, 2015 taci fah, ca ma inerveaza proastele cu pretentii!iesi vita! poponar mizerabil. nu ajungi tu la pula lui day stai chill
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 18, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 18, 2015 multe
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 18, 2015 multepune avataru cu maimuta
euirinel Reputație: 76 Postat August 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 18, 2015 pune avataru cu maimuta pup ochisorii sa nu mai pui la suflet :*
dolores rld Reputație: -518 Postat August 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 18, 2015 pupi pula. doar eu am voie sa o pup
costel85 Reputație: 287 Postat August 18, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 18, 2015 era o metafora, nu te pricepi. nu imi place sa vb despre cum imi cheltui banii e prea cocalaresc in general mi-am propus sa devin econonoma si sa strang pt ceva mare. m-am distrat , am risipit, gata de acu doar la achizitii imi sta capul carti cumpar multe dupa elefant.Strangi pt ceva mare. La tine de la cati cm incepe ceva mare ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum