Sari la conținut

CE NE SCOATE DIN MINTI SI NE ENERVEAZA LA MAXIM!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Haideti baieti c'anceput...

Daca nu baga si ceva de morti si raniti n-are farmec

Postat

Roz versus Annona....Predator against Allien, o batalie cu sfarsit greu de anticipat. Misto ar fi sa se bata pe un barbat, sa se lupte pentru un penis dar la ele e invers. Intai invine una din ele si apoi anunta ce pula isi doreste.  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Pana am adus floricele si m-am asezat pe fotoliu s-a terminat  :angry

Așa fără spectacol te ingrași dăgiaba

Postat

Roz versus Annona....Predator against Allien, o batalie cu sfarsit greu de anticipat. Misto ar fi sa se bata pe un barbat, sa se lupte pentru un penis dar la ele e invers. Intai invine una din ele si apoi anunta ce pula isi doreste.  :laugh2  :laugh2

Moccasin, eu nu ma bat pt barbati ... chiar ii cedez prietenelor daca e cazul :D nu ajung sa ma bat nici cu una care nu vede pula decat pe Skype care spune ca "refuleaza" pe aici :D din lipsa de pula :D

Postat

Moccasin, eu nu ma bat pt barbati ... chiar ii cedez prietenelor daca e cazul :D nu ajung sa ma bat nici cu una care nu vede pula decat pe Skype care spune ca "refuleaza" pe aici :D din lipsa de pula :D

Asa o fi, dar uite ca vine o vreme in care si tu si ea o sa ajungeti sa vedeti pula doar pe net sau in reviste))) de aceea e bine ca femeia sa incerce si in practica, timpul zboara.... :laugh2  :laugh2

• Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

io-s Allien. nu de alta dar is extrateratru de  frumusica, joviala si spirituala. mooa cat ma iubesc da-mi-as pupici

plus ca am castigat bine ca am inceput devreme treaba deci imi vine sa topai. nu pot sta locului  :ellao  :ellao  :ellao

• Like 2
Postat

io-s Allien. nu de alta dar is extrateratru de  frumusica, joviala si spirituala. mooa cat ma iubesc da-mi-as pupici

plus ca am castigat bine ca am inceput devreme treaba deci imi vine sa topai. nu pot sta locului  :ellao  :ellao  :ellao

Aha, deci tu zici ca Allien e mai frumos decat Predator? Cam aduce a soparla sau a sarpe))) In fine, de gustibus...ia zi, ce faci cu banetul? Iei tzoale, carti sau dai pe un gigolo superb? :laugh2  :laugh2  :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Aha, deci tu zici ca Allien e mai frumos decat Predator? Cam aduce a soparla sau a sarpe))) In fine, de gustibus...ia zi, ce faci cu banetul? Iei tzoale, carti sau dai pe un gigolo superb? :laugh2  :laugh2  :slap2

era o metafora, nu te pricepi. nu imi place sa vb despre cum imi cheltui banii e prea cocalaresc :) in general mi-am propus sa devin econonoma si sa strang pt ceva mare. m-am distrat , am risipit, gata de acu doar la achizitii imi sta capul :) carti cumpar multe dupa elefant.

Postat

era o metafora, nu te pricepi. nu imi place sa vb despre cum imi cheltui banii e prea cocalaresc :) in general mi-am propus sa devin econonoma si sa strang pt ceva mare. m-am distrat , am risipit, gata de acu doar la achizitii imi sta capul :) carti cumpar multe dupa elefant.

Azi a fost reducere 50% pe Elefant, mi am luat si eu dar vad ca nu a venit curierul...maine, asta e, citesc azi din ce am acasa.

• Minus 1
Postat

carti cumpar multe dupa elefant.

de pe elefant, vaca inculta si agramata.

si cumperi o pula, nu cred ca ai facut ceva in afara de cornete de seminte cu vreo carte in viata ta, fgm de tiganca jegoasa.

• Like 1
Postat

de pe elefant, vaca inculta si agramata.

si cumperi o pula, nu cred ca ai facut ceva in afara de cornete de seminte cu vreo carte in viata ta, fgm de tiganca jegoasa.

lol  :laugh2  :laugh2  sterge-te la gura ca ai botu plin de spume scumpo

• Like 2
Postat

:) taci fah, ca ma inerveaza proastele cu pretentii!

iesi vita! poponar mizerabil. nu ajungi tu la pula lui day stai chill

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Strangi pt ceva mare. La tine de la cati cm incepe ceva mare ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...