rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 12, 2015 eu astept sa ia un bann si sa se duca de aicia spurcat destul cu slobozul ei, drogata dreaqu.hug si sa iti fie baby super sanatos si fericit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 12, 2015 hohavele )nu cred
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 12, 2015 . insa daca mai faci din astea ma voi comporta fix ca la aprozar cu tineStai cuminte-n banca ta, viata pe strada e grea Evita-ma!!!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 12, 2015 Stai cuminte-n banca ta, viata pe strada e grea Evita-ma!!! -ne 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 12, 2015 Stai cuminte-n banca ta, viata pe strada e grea Evita-ma!!! fa si tu la fel si cu siguranta asa voi face stima
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2015 E de bine? A zis ca se pisa pe ea...cu jet. o adevarata "doamna"sa ne pisam pe fata ei ? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2015 Ale 'recu curve cum pula mea sa te mai duci la ele frate. Daca din greseala ii misti mileul, vreuneia dintre astea, pleci botit la nas. Huuuuuaaaa, bagaboantelor! Alege curve cu stil curat, asta e o jegoasa plina de boli.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iulie 12, 2015 Alege curve cu stil curat, asta e o jegoasa plina de boli. taci retardato , nu ti-am dat voie sa vorbesti cu guira plina de sloboz... , ti-am umplut gura de cacat si nu te stergi la bot sclava ce esti .,,, stai tu ca ajung acasa ...
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 12, 2015 cat tine efectul drogurilor?sa stim si noi cand isi revine drogata asta de "dama de companie" care se comporta ca o adevarata "doamna" 2
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iulie 12, 2015 cat tine efectul drogurilor?sa stim si noi cand isi revine drogata asta de "dama de companie" care se comporta ca o adevarata "doamna" Ce e codoaso, stii tu care sunt efectele drogurilor de iti dai cu parerea.. esti si traficanta de droguri ? .. as iti intretii copilul ? vinzi droguri din apartamentul tau ... sau garsoniera din titan ... hai, varsa tot ..
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 12, 2015 Ale 'recu curve cum pula mea sa te mai duci la ele frate. Daca din greseala ii misti mileul, vreuneia dintre astea, pleci botit la nas. Huuuuuaaaa, bagaboantelor! AI LOLD!!!!!!!!!!! )))))
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 12, 2015 In alta ordine De idei.. PIZDA FRATE!
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 12, 2015 Baieti..EU zic sa be retragem De pe acest topic si sa lasam doamnele (si domnisoarele) sa-si resolve divergentele!
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 12, 2015 Ce e codoaso, stii tu care sunt efectele drogurilor de iti dai cu parerea.. esti si traficanta de droguri ? .. as iti intretii copilul ? vinzi droguri din apartamentul tau ... sau garsoniera din titan ... hai, varsa tot .. iar ai dat-o cu mucii de gard....treaba ta.....
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 12, 2015 Baieti..EU zic sa be retragem De pe acest topic si sa lasam doamnele (si domnisoarele) sa-si resolve divergentele! tu ma urmaresti, ai ceva cu mine? oriunde citesc si eu, hop, imi sari tu in fata... 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iulie 12, 2015 iar ai dat-o cu mucii de gard....treaba ta.....Mucii mi dau pe tine nu de gard. Ar fii pacat de gardul ala sa prapadesc asemenea vascozitate
randunica Reputație: 6345 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 12, 2015 ia o pauzadeja mi-e ca faci infarctnu te mai imprastia asa peste totmai avem si altele de facut decat sa-ti vedem voma imprastiata peste tothai piua ca avem si alte topice de citit, nu numai despre cat esti tu de spurcata
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 12, 2015 ADVANCED bagameas p..an Fata ta da jegos ba the tai sa more familiile mele so ma pish pa time ba taratura ordinary javra cu m..ta care tea facut ba the tai so ma pish pa cadavru tau daten poola da cal ba!!!!!! Ba!! Imi dai mie o stea LA profile ba tempusc so dupa AIA te tai fraiere sa moara fratiorii mei bàaaaaaaa!!!!!!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 12, 2015 ADVANCED bagameas p..an Fata ta da jegos ba the tai sa more familiile mele so ma pish pa time ba taratura ordinary javra cu m..ta care tea facut ba the tai so ma pish pa cadavru tau daten poola da cal ba!!!!!! Ba!! Imi dai mie o stea LA profile ba tempusc so dupa AIA te tai fraiere sa moara fratiorii mei bàaaaaaaa!!!!!! hai, hai, ca se poate si mai bine... http://www.pressalert.ro/wp-content/uploads/2010/07/cutite.jpg 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iulie 12, 2015 ia o pauzadeja mi-e ca faci infarctnu te mai imprastia asa peste totmai avem si altele de facut decat sa-ti vedem voma imprastiata peste tothai piua ca avem si alte topice de citit, nu numai despre cat esti tu de spurcataStai blanda codoaso, nu-ti bate tu capul cu inima mea, e buna ...si puternica .. stai numai sa vezi ce te pandeste pe tine ..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 12, 2015 AI LOLD!!!!!!!!!!! ))))) In alta ordine De idei.. PIZDA FRATE! Baieti..EU zic sa be retragem De pe acest topic si sa lasam doamnele (si domnisoarele) sa-si resolve divergentele! ADVANCED bagameas p..an Fata ta da jegos ba the tai sa more familiile mele so ma pish pa time ba taratura ordinary javra cu m..ta care tea facut ba the tai so ma pish pa cadavru tau daten poola da cal ba!!!!!! Ba!! Imi dai mie o stea LA profile ba tempusc so dupa AIA te tai fraiere sa moara fratiorii mei bàaaaaaaa!!!!!! hai, hai, ca se poate si mai bine... http://www.pressalert.ro/wp-content/uploads/2010/07/cutite.jpgN-am puncte http://www.worelikealion.com/wp-content/plugins/wti-like-post/images/likeIcon.jpeg 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 12, 2015 N-am puncte http://www.worelikealion.com/wp-content/plugins/wti-like-post/images/likeIcon.jpeg cand ti am spus eu tie ca lumea buna trage la noi...
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 12, 2015 cand ti am spus eu tie ca lumea buna trage la noi...N-am mai citit atatea injuraturi in viata mea... 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 12, 2015 N-am mai citit atatea injuraturi in viata mea... de zis nici nu te mai intreb
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 12, 2015 de zis nici nu te mai intrebE o arta!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum