dolores rld Reputație: -518 Postat August 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 18, 2015 Păi dă-i niste din ăia cu totu” si cu ciorăpei ca de bebeluși și să fie și cu un singur crac si nu mai poa să dea din picioaream nevoie si de mobilitatea cracilor milogu' nu doarme niciodata )))
klm112 Reputație: 5026 Postat August 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 18, 2015 am nevoie si de mobilitatea cracilor milogu' nu doarme niciodata )))Și vrei să-l incălzești sub aceeași pătură 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 18, 2015 Și vrei să-l incălzești sub aceeași păturăvreau.... da'pai cum sa nu vreau
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 18, 2015 Cum ati auzit de pizda...v-ati ingramadit cu totii. Pizda, e baza ori înălțimea supra doi 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2015 Postat August 18, 2015 Cine dă dislike să-i pupe flocii Annonei ) 2
dolores rld Reputație: -518 Postat August 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 18, 2015 asta face exhibitii cu masculii EuFlorinelInscris la: 09 Jun 2014ONLINE Ultimul click: Astazi, 00:19
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 18, 2015 Postat August 18, 2015 Lui euflo nu-i plac flocii, relax;) florinel ala e fanul flocilor si dusmanul aparatului de ras
klm112 Reputație: 5026 Postat August 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 18, 2015 Lui euflo nu-i plac flocii, relax;) florinel ala e fanul flocilor si dusmanul aparatului de rasFără floci locul e pustiu 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 iar nu te polotesti si vorbesti de prost gust.repet a 11 mia oara. Singurii care ma stiu sunt Diamond Prince, Daywalker cu care am vorbit si frecvent la telefon si am trimis o fotografie si lui Ciucurel. .aaa si am sunat-o odata pe Cassy, dar ea nu stie evident cum arat . atat. in rest nu imi doresc sa ies off forum cu nimeni. ce te fute iar grija de mine?daywalker asta e mare nenorocit se joaca cu inimile fetelor , de pizda sa nu mai zic , o face praf
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 daywalker asta e mare nenorocit se joaca cu inimile fetelor , de pizda sa nu mai zic , o face praf care-s fetele alea?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 care-s fetele alea? sa zica el ca altfel imi aud vorbe ca l-am parat 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 sa zica el ca altfel imi aud vorbe ca l-am paratia sa zica ca si asa imi ascuteam de ieri cutitele si pregatesc si o listaPS doar eu pot sa ii spun lu day nenorocitule
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 ia sa zica ca si asa imi ascuteam de ieri cutitele si pregatesc si o listaPS doar eu pot sa ii spun lu day nenorocitule cu siguranta ii place sa fie alintat
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 cu siguranta ii place sa fie alintatfiecare cum ii place face. el ma face taranca eu il fac tigan. el imi zice prostuta eu il fac primitv.e oarecum firesc sa vreau sa ma lupt cu day in replici
phoenix Reputație: -585 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 tot nu mi-ai zis daca-mi iei ciocolata chitra....... Mi-am permis sa te corectez
heaven and hell Reputație: 68 Postat August 19, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Postat August 19, 2015 si eu care credeam ca ai o problema de contabilizare Iti multumesc pentru atentia acordata, si atentionez ca nu eu ma cert cu ei exista o contradictie in ceea ce spui ... eu sunt calma cand discut cu cineva dar e prea strigator la cer ... au trecut 2 zile de la mesajul tau si... hop , apare ...heaven&hell ... faptul ca cei mentionati de tine nu au loc de curul meu, nu este vina mea este doar vina lor ca se uita dupa mine si au grija sa ma modeleze dupa cum isi doresc (aici au cam gresit nu sunt de modelat). Vorbesti de regulament ? unde il aplici ? daca il aplicai ca la carte (cum e facut si e scris) probabil ca aveai mai mult de castigat Asa ca te rog sa nu-mi spui mie cum stau treburilefemeia e nebuna.daca nu te certi in citarile de mai jos,inseamna ca asa vorbesti tu cind esti calma?Ipocrita nesimtita marsh, catea, nu ti-am dat voie sa ridici capul din pamant! taci si da o limba'n floci japita ce esti! fey, taci ca-ti fac pizda gaoz si gaozul pizda... in gatii tai de alcoolica slobozita si miloaga de sloboz... aburii alcolului nu te mai trezesc la realitate nici de vei face 20 de ani dezalcolizare, de acum in colo.. taci, fraiero, ca ma supar rau si iti arat eu ce pula de doamna sunt ! ne doare la bashca ce bei tu pe canicula ! taci ca vin si-ti scot ochii cu floaca , spurcaciune imensa ce esti... iti arat eu de ce e in stare paroasa mea cand ti-oi pine-o pe fata ... retardata alcoolica slobozita in pahar .. .iti plac pozele cu boraturi si vome pt ca te trezesti la fiecare 10minute cu fata in propria voma .. o sa dai in icter alcoolic scarnavie afumata
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 Mi-am permis sa te corectez sa ma corectezi cum anume?
phoenix Reputație: -585 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 tot nu mi-ai zis daca mi-iei ciocolata chitra.......
sorina4u Reputație: 79 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Stricati frumusete de topic cu prostiile astea... =))
phoenix Reputație: -585 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Stricati frumusete de topic cu prostiile astea... =)) Ma scuzati,promit ca nu mai fac
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 Ma scuzati,promit ca nu mai facNu cumva lipseste u si k ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Aici de ce nu injura nimenea ? 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 19, 2015 Aici de ce nu injura nimenea ?E lumea în post 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 E lumea în post 'mi-as toate pulile.............. e post arabesc ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum