alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 5 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 , 5 Link spre comentariu
silent_bay Reputație: 35 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Ia uite, ba, ce o suge fata asta, manca i as gurita ei :-)I as da s o suga si pe a mea asa in pozitia 'instalatorul' Link spre comentariu
carbob Reputație: 371 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Alice, FK faci? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Alice, FK faci? Cu tine doar snowballing 1 Link spre comentariu
carbob Reputație: 371 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Lasa fata, papa tu tot sa nu dai in anorexie. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2015 4 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Happy Sperm Day! 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Ia uite, ba, ce o suge fata asta, manca i as gurita ei :-)I as da s o suga si pe a mea asa in pozitia 'instalatorul' Fa o programare si ti-o sug in pozitia "electricianul" pana iese si albul din orez 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Da, stiu, am pistrui . Mi-a fost lene sa ii photoshopez (pe toti) 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Arați mai bine in pozele de pe FB. Chiar dacă nu sunt atât de , hmmm, sexy, golase e mai bine spus. Asta e strict părerea mea. Și nu vorbesc de pozele cu cățelușul. Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Arați mai bine in pozele de pe FB. Chiar dacă nu sunt atât de , hmmm, sexy, golase e mai bine spus. Asta e strict părerea mea. Și nu vorbesc de pozele cu cățelușul. adica arat mai bine imbracata 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2015 4 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 10, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Nu vreau sa spun nimic mai mult decat ca pentru mine alice chiar e mai mult decat vroiam, nu stiu daca m am indragostit de ea sau nu dar e probabil nu vreau sa spun nici cand am vizitat-o ca sa nu stie cine o iubeste , dar atat vreau sa iti zic ca esti in inima mea .... mai are sens sa mai zic ceva de tine detalii k nu mai are sens la superlativ cine are ceva de comentat sa ma intrebe prin pm . Nu fac recenzii multe si nici nu vreau sa mai zic ceva caci dc as putea as inchide -o undeva sa numai fie a voastra !!!! 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Nu vreau sa spun nimic mai mult decat ca pentru mine alice chiar e mai mult decat vroiam, nu stiu daca m am indragostit de ea sau nu dar e probabil nu vreau sa spun nici cand am vizitat-o ca sa nu stie cine o iubeste , dar atat vreau sa iti zic ca esti in inima mea .... mai are sens sa mai zic ceva de tine detalii k nu mai are sens la superlativ cine are ceva de comentat sa ma intrebe prin pm . Nu fac recenzii multe si nici nu vreau sa mai zic ceva caci dc as putea as inchide -o undeva sa numai fie a voastra !!!! Awww, ce dragut Merci mult de complimente, iar daca ai fost la mine ma bucur ca te-ai simtit atat de bine ..te pup dulce 2 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 10, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Awww, ce dragut Merci mult de complimente, iar daca ai fost la mine ma bucur ca te-ai simtit atat de bine ..te pup dulce Daca as putea te as rapi si sechestra sa le fac in ciuda astora ca nu mai esti si esti a mea te plac mult dar e mai simplu asa , prefer sa pastrez pentru mine sa nu stii ca m am indragostit de tine sunt sigur ca data viit o sa remarci cred dar sper sa nu , da m am simtit si mereu ma simt perfect cu tine te pup maxim de dulce de sus pana jos cm cu cm pacat ca nu stiu cum sa te iau de nevasta !! 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Daca as putea te as rapi si sechestra sa le fac in ciuda astora ca nu mai esti si esti a mea te plac mult dar e mai simplu asa , prefer sa pastrez pentru mine sa nu stii ca m am indragostit de tine sunt sigur ca data viit o sa remarci cred dar sper sa nu , da m am simtit si mereu ma simt perfect cu tine te pup maxim de dulce de sus pana jos cm cu cm pacat ca nu stiu cum sa te iau de nevasta !! Ma ceri. S-ar putea sa zic da, nu ai de unde sa stii. Vb f serios. Ador oamenii directi. 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 10, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Ma ceri. S-ar putea sa zic da, nu ai de unde sa stii. Vb f serios. Ador oamenii directi. Bine, daca vin cu inelu ce te faci ? eu te vreau , exista doar un : S-ar putea sa zic da, nu ai de unde sa stii. Vb f serios. ...cat de direct sa fiu sa te sun si sa iti spun acuma ? e mai simplu sau face to face ...? te intreb cat de direct si TARE vrei sa ne luam ? 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Bine, daca vin cu inelu ce te faci ? eu te vreau , exista doar un : S-ar putea sa zic da, nu ai de unde sa stii. Vb f serios. ...cat de direct sa fiu sa te sun si sa iti spun acuma ? e mai simplu sau face to face ...? te intreb cat de direct si TARE vrei sa ne luam ? Suna-ma. Acum. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Sa fiu a naibii de nu sunt curioasa to the moon and back. Suni? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate