alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 esti disponibila ? telefonul este inchis credAstazi nu, pup 4 1 Link spre comentariu
yololol Reputație: 3 Postat Iulie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 25, 2016 Astazi nu, pupok , mersi pentru promptitudine Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat Iulie 25, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Iulie 25, 2016 poze mai recente? Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 26, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 3 1 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Iulie 26, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Iulie 26, 2016 curva proasta aveai la status ca nu mai revii dar nu te-ai saturat de supt si te-ai intors Easpunde la intrebare ....LAKEEu revin cand vrea lindiu meu,nu am nevoie de lakei sa garanteze daca revin sau nu ...Terminati cu ineptiile astea, va rog, ca poluati topic-urile, fara sens. Daca aveti ceva de impartit, in privat prin mesaje sau dati-va intalnire la o cafea. Multumesc pentru intelegere! 2 Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2016 Se poate un update la lista de servicii si preturi? Mersi Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 27, 2016 Se poate un update la lista de servicii si preturi? MersiNe putem auzi la telefon 3 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Astazi pana la ora 19:00 4 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Iulie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 30, 2016 4 1 Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat Iulie 30, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Iulie 30, 2016 iti place sa calaresti? 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 2, 2016 Buna dimineata 6 1 Link spre comentariu
rudolfdiesel1872 Reputație: 1 Postat August 2, 2016 Oras:Cluj-N Oras:Cluj-N Partajează Postat August 2, 2016 buna frumusete ...cum ai reaparut in peisajul dambovitean, iar au inceput discutiile te 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 3, 2016 buna frumusete ...cum ai reaparut in peisajul dambovitean, iar au inceput discutiile te buna, si de asta nu pot eu dormi noaptea?? ) 5 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 3, 2016 Pot fi gasita in luna august in Bucuresti, locatie aproape de Auchan Titan100h+ 50analVa astept 5 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 9, 2016 4 1 Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat August 9, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat August 9, 2016 primesti neeepilati? 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 10, 2016 primesti neeepilati?nu 5 1 Link spre comentariu
dotatdezinhibatfutanal Reputație: 2 Postat August 10, 2016 Telefon: My4you4ass Oras:Bucuresti Telefon: My4you4ass Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2016 Buna....te pot deranja" din nou" azi? 1 Link spre comentariu
termin Reputație: -519 Postat August 10, 2016 Oras:da Oras:da Partajează Postat August 10, 2016 pana la ce ora lucrezi ? 2 Link spre comentariu
dolce77 Reputație: 16 Postat August 10, 2016 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat August 10, 2016 Mamii, o tinuta mai sexy se poate gen rochita sexy, ciorapei cu banda, tocuri..... 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 13, 2016 pana la ce ora lucrezi ?La semnatura am scris toate detaliile 5 1 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 14, 2016 va pup dragii mei 5 1 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat August 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2016 Salut tuturor si nu in ultimul rand, buna Alesia! Revin si eu cu recenzia Alesiei dupa vizita care s a dovedit una foarte frumoasa. Programarea am stabilit o prin PM iar confirmarea telefonic. Mi am dat seama ca voi da peste o fata foarte ok dupa vocea ei placuta, nu doar dupa recenziile pozitive. Locatia este printre blocuri, aproape de Auchan Titan. Acolo m a intampinat Alesia, dupa usa, zambitoare si imbracata doar in sutien, bikini si inca ceva deasupra, foarte sexy in orice caz, exact cum imi place mie, parca ne am fi vorbit dinainte. Facut cunostinta, inmnat mica atentie si primit in dormitor. Apartamentul foarte frumos, curat, spatios si modern. Asta pt. cei interesati de lux, eu vreau in principal sa fie curat, de lux nu ma intereseaza ca nu l cumpar. I am lasat banutii langa televizor cum am intrat in camera, la alegerea mea si ne am facut amandoi comozi pe pat. Discutii despre forum, normale nimic special. Mentionez, ca in aceasta perioada Alesia nu a fumat, surprinzator pt. mine. Nu ca m ar fi deranjat daca o facea, dar stiu ca erau pe aici niste baieti interesati de acest aspect. Desi probabil fumatoare, se poate abtine o ora fara acest viciu. BRAVO! M am cerut la baie pt improspatare, am primit prosop curat si dus am fost in dush. Intors in camera, Alesia ma astepta imbracata lafel, la rugamintea mea. Ne am suit amandoi in pat si incet-incet am inceput actiunea. LA inceput, usor cu sarutari foarte pasionale din partea Alesiei, atingeri si usor coborat pentru un oral foarte bine executat din partea domnisoarei. Ne am intors intr un 69 orizontal unde am dat de o pasarica curata, fara mirosuri si numai buna de sarutat cu drag si patos. Sexul normal a debutat in pozitia lady on top, dat cu lubrifiant pe penis si inceput actiunea unde Alesia a fost foarte implicata, se misca foarte bine, sarutari si jucat cu acei sani minunati. Schimbat pozitia in misionarului, unde am dat *ca surdu n clopot* pana am transpirat tot. Incercat in aceeasi pozitie si sexul anal, dat din nou cu lubrifiant si introdus. Actiunea a fost intretinuta de Alesia cu sarutari, iti cere practic sa o saruti, nu geme fals sau alte lucruri dar te minte frumos, cred eu, ca se simte bine. . Am incercat sa finalizez in aceasta pozitie aproape 30 de minute dar fara nicio sansa. Din pacate, nu o face pe la spate datorita unor probleme pe care le are la spate, nu m a deranjat asta insa. Trecut din nou la oral unde cu chiu cu vai am reusit sa finalizez in gurita Alesiei care a dat senzatia ca i ar fi placut. Dus la baie, din nou, am schimbat 2-3 vorbe si vazand ca mai am ceva timp am incercat si al doilea numar, evident fara nicio rezolvare, erectia lipsind cu desavarsire. Ne am imbracat, ne am luat *ramas bun* cu promisiunea de a ne revedea curand. In concluzie: Locatia: O garsoniera cocheta, curata, intr un bloc nou. 10 GFE: Comportament deosebit de frumos, te face sa te simti ca la o prietena, vorbareata, zambitoare, nu ai ce sa i reprosezi, 10 Alesia: Foarte frumoasa, undeva la 1,66 m, frumoasa la fata, sani mari si frumosi, fund lafel, 9 Igiena: Foarte curata, fara mirosuri dubioase. 10. Oral: Se joaca cu limba peste tot, nu se ajuta de maini. 9 Normal: Se pricepe foarte bine, se implica in special cand sta deasupra. 9 Anal: tot cu lubrifiant, intens si placut. 9 Cadoul: 150 lei + anal o ora(+ ciocolata, la alagerea mea) De revenit: DA! , cat mai curand. Recomand in special celor care vor sa petraca o ora cu o domnisoara curata, frumoasa, cu GFE ridicat si care se implica.Alesia, multumesc pentru ora frumoasa petrecuta impreuna si sper sa ne revedem cu bine, te pup! ;* Baieti, bafta multa si ciocane tari! 2 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat August 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat August 14, 2016 Salut tuturor si nu in ultimul rand, buna Alesia! Revin si eu cu recenzia Alesiei dupa vizita care s a dovedit una foarte frumoasa. Programarea am stabilit o prin PM iar confirmarea telefonic. Mi am dat seama ca voi da peste o fata foarte ok dupa vocea ei placuta, nu doar dupa recenziile pozitive. Locatia este printre blocuri, aproape de Auchan Titan. Acolo m a intampinat Alesia, dupa usa, zambitoare si imbracata doar in sutien, bikini si inca ceva deasupra, foarte sexy in orice caz, exact cum imi place mie, parca ne am fi vorbit dinainte. Facut cunostinta, inmnat mica atentie si primit in dormitor. Apartamentul foarte frumos, curat, spatios si modern. Asta pt. cei interesati de lux, eu vreau in principal sa fie curat, de lux nu ma intereseaza ca nu l cumpar. I am lasat banutii langa televizor cum am intrat in camera, la alegerea mea si ne am facut amandoi comozi pe pat. Discutii despre forum, normale nimic special. Mentionez, ca in aceasta perioada Alesia nu a fumat, surprinzator pt. mine. Nu ca m ar fi deranjat daca o facea, dar stiu ca erau pe aici niste baieti interesati de acest aspect. Desi probabil fumatoare, se poate abtine o ora fara acest viciu. BRAVO! M am cerut la baie pt improspatare, am primit prosop curat si dus am fost in dush. Intors in camera, Alesia ma astepta imbracata lafel, la rugamintea mea. Ne am suit amandoi in pat si incet-incet am inceput actiunea. LA inceput, usor cu sarutari foarte pasionale din partea Alesiei, atingeri si usor coborat pentru un oral foarte bine executat din partea domnisoarei. Ne am intors intr un 69 orizontal unde am dat de o pasarica curata, fara mirosuri si numai buna de sarutat cu drag si patos. Sexul normal a debutat in pozitia lady on top, dat cu lubrifiant pe penis si inceput actiunea unde Alesia a fost foarte implicata, se misca foarte bine, sarutari si jucat cu acei sani minunati. Schimbat pozitia in misionarului, unde am dat *ca surdu n clopot* pana am transpirat tot. Incercat in aceeasi pozitie si sexul anal, dat din nou cu lubrifiant si introdus. Actiunea a fost intretinuta de Alesia cu sarutari, iti cere practic sa o saruti, nu geme fals sau alte lucruri dar te minte frumos, cred eu, ca se simte bine. . Am incercat sa finalizez in aceasta pozitie aproape 30 de minute dar fara nicio sansa. Din pacate, nu o face pe la spate datorita unor probleme pe care le are la spate, nu m a deranjat asta insa. Trecut din nou la oral unde cu chiu cu vai am reusit sa finalizez in gurita Alesiei care a dat senzatia ca i ar fi placut. Dus la baie, din nou, am schimbat 2-3 vorbe si vazand ca mai am ceva timp am incercat si al doilea numar, evident fara nicio rezolvare, erectia lipsind cu desavarsire. Ne am imbracat, ne am luat *ramas bun* cu promisiunea de a ne revedea curand. In concluzie: Locatia: O garsoniera cocheta, curata, intr un bloc nou. 10 GFE: Comportament deosebit de frumos, te face sa te simti ca la o prietena, vorbareata, zambitoare, nu ai ce sa i reprosezi, 10 Alesia: Foarte frumoasa, undeva la 1,66 m, frumoasa la fata, sani mari si frumosi, fund lafel, 9 Igiena: Foarte curata, fara mirosuri dubioase. 10. Oral: Se joaca cu limba peste tot, nu se ajuta de maini. 9 Normal: Se pricepe foarte bine, se implica in special cand sta deasupra. 9 Anal: tot cu lubrifiant, intens si placut. 9 Cadoul: 150 lei + anal o ora(+ ciocolata, la alagerea mea) De revenit: DA! , cat mai curand. Recomand in special celor care vor sa petraca o ora cu o domnisoara curata, frumoasa, cu GFE ridicat si care se implica.Alesia, multumesc pentru ora frumoasa petrecuta impreuna si sper sa ne revedem cu bine, te pup! ;* Baieti, bafta multa si ciocane tari!Multumesc frumos, te sarut si te astept oricand 5 1 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 344 Postat August 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2016 Buna . Maine lucrezi ? SI Mai precis unde Ai locatia langa Auchan ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate