monica_20 Reputație: 15 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Buna , sunt Monica, unii, ma cunosc de la Altex-Obor, de ceva timp m-am mutat pe Calea Victoriei nr. 1 impreuna cu colega mea Amalia. Am 20 ani, 1.60m cu 45kg , sunt mica, simpatica, lipsita de prejudecati si jucausa. Va pot oferi sex oral (pro si nepro) si sex normal (doar protejat), masaj erotic si de relaxare, cunnilingus, annilingus (pasiv), 69 si alte mici fantezii. 100 ron/ ora , nu lucrez la finalizare. Locatie centrala, eleganta si curata, AC . Calea Victoriei nr. 1. Pozele imi apartin in totalitate, urmand sa pun cateva si mai provocatoare pentru voi, in zilele ce urmeaza. Programul meu este L - V : 9 - 23 (ultima programare), ocazional lucrez Sambata. Duminica - liber. Va astept cu drag si va sarut !
monica_20 Reputație: 15 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2015 Deocamdata nu fac outcall... ma mai gandesc. Dar te astept pe la mine sa ne cunoastem si discutam
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum