anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 anonna du te si plimba ursul as plimba ursu' dar ii lipseste lantul... nu vrei tu sa te prezinti la mine cu vreo 5m de lant?... ai de grija ca am si preferinta la modelul lantului PS:altul care moare sa prinda popularitate incognito Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Atentie, Pisicuts! De aici incepe batalia pentru UL. Câștigatoarea va fi cea care va scoate foc pă cur (Anonna, o să puți a ars, dar măcar esti epilata gratis) și dumnezei pă gură.Let the game begin. @Amada, poti sa scuipi cu foc. Putina vodka si ai ars-o. Țin cu tine, fără mișto. Nu te instala prea comod... imi este indiferenta, nici macar compasiune nu am Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Nu te instala prea comod... imi este indiferenta, nici macar compasiune nu amSpune că ți-e frică de ea. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Spune că ți-e frică de ea.mda.... imi tin bracinarii cu sarma ... ghimpata ... sa nu cada de pe mine in timp ce tremur de frica Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Atentie, Pisicuts! De aici incepe batalia pentru UL. Câștigatoarea va fi cea care va scoate foc pă cur (Anonna, o să puți a ars, dar măcar esti epilata gratis) și dumnezei pă gură.Let the game begin. @Amada, poti sa scuipi cu foc. Putina vodka si ai ars-o. Țin cu tine, fără mișto. anonna are mari sanse la titlu Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 anonna are mari sanse la titlusa nu indraznesti! tot nu-ti platesc moderarea Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 anonna are mari sanse la titluPromiti sa-i dai ei titlul? Suntem in 3 septembrie si pana pe 30 septembrie nu se epileaza. Revine atunci cu poza si o facem castigatoare. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 3, 2015 sa nu indraznesti! tot nu-ti platesc moderarea Tie iti oferim premiul de moderare pt UL daca iesi castigatoare! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Nu ar trebui sa etichetam oamenii cu boli psihice pentru amuzamentul nostru. In spatele acestor boli, se pot ascunde minti luminate, pline de creativitate si de o inteligenta iesita din comun. John Nash fiind unul dintre acei oameni. Ai incercat sa spui ceva profund, a iesit... Un om bolnav psihic deja este etichetat, ramane doar sa-i pui diagnosticul exact. In ce-l priveste pe Nash sau Einstein, au fost genii care au suferit de obsesii, dar ele au fost folosite pentru binele stiintei.Aici este vorba de o completa inconstienta, grandomanie si atractie fata de lucruri dezgustatoare pentru un om normal. Atentie, Pisicuts! De aici incepe batalia pentru UL. Câștigatoarea va fi cea care va scoate foc pă cur (Anonna, o să puți a ars, dar măcar esti epilata gratis) și dumnezei pă gură.Let the game begin. @Amada, poti sa scuipi cu foc. Putina vodka si ai ars-o. Țin cu tine, fără mișto. Daca ii explici tu ca eu nu am nimic de pierdut si doar ma distrez, pe cand pentru ea statutul pe forum conteaza... crezi ca intelege si se baga inapoi in lada de gunoi? Da' tu tii cu ursul sa facem trafic! 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Tie iti oferim premiul de moderare pt UL daca iesi castigatoare!daca-i creste parul interfesier mai mare ca coama ta din poza fa-o moderator - mod2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Anonna, intelegi ce spune Amada? Ai pus-o! Amada, tin cu tine cand esti in forma. Am auzit ca si Picon e fanul tau, dar de multe ori nu se arata, fara misto. Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Amada versus Annona...Alien vs Predator. Rau fratilor cand se cearta muierile...in loc ne satisfaca nevoie noastre sexuale intunecate ele stau la trancaneala sterila)) Defecte au amandoua, probabil si calitati dar asa infoiate ca doi cocosi de lupta greu sa le mai vedem sexi si cu cracii desfacuti))) 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Tie iti oferim premiul de moderare pt UL daca iesi castigatoare! Am alte treburi decat sa verific cat bat unii campii pe aici .. Desi altii ar face moarte de om pt asta ... pe mine ma lasa rece ... Daca imi platesti, moderez ce vrei tu (dar prefer mai mult sa moderez o mataranga) Anonna, intelegi ce spune Amada? Ai pus-o! Amada, tin cu tine cand esti in forma. Am auzit ca si Picon e fanul tau, dar de multe ori nu se arata, fara misto. Nu am inteles ce doreste nu doar ce vorbeste Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Amada versus Annona...Alien vs Predator. Rau fratilor cand se cearta muierile...in loc ne satisfaca nevoie noastre sexuale intunecate ele stau la trancaneala sterila)) Defecte au amandoua, probabil si calitati dar asa infoiate ca doi cocosi de lupta greu sa le mai vedem sexi si cu cracii desfacuti))) mda... vad ca unii deja sunt pregatiti cu boabe de fasule ... Continuati si rontaiti Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2015 mda... vad ca unii deja sunt pregatiti cu boabe de fasule ... Continuati si rontaitiEu sincer as prefera sa mediez o impacare intre voi si apoi sa punem de un threesome))) 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Eu sincer as prefera sa mediez o impacare intre voi si apoi sa punem de un threesome))) amice nu pot decat sa aplaud 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Eu sincer as prefera sa mediez o impacare intre voi si apoi sa punem de un threesome))) Nu te stradui, nu-mi complic existenta Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Eu sincer as prefera sa mediez o impacare intre voi si apoi sa punem de un threesome))) :illCe ai cu stomacul meu? 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 :illCe ai cu stomacul meu? Pentru parchetul si covorul de dupa canapea nu-ti faci probleme? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Pentru parchetul si covorul de dupa canapea nu-ti faci probleme? Te-ai dus prea departe, in primul rand e musai sa fac rost de masca de gaze! Dar si baia e off limits ca tin sa am o chiuveta in care curge numai apa... Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Te-ai dus prea departe, in primul rand e musai sa fac rost de masca de gaze! Dar si baia e off limits ca tin sa am o chiuveta in care curge numai apa... Amada, omul asta, Moccasin se pișă dupa canapea.... Ce porunci i-ai da Anonnei? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Amada, omul asta, Moccasin se pișă dupa canapea.... Ce porunci i-ai da Anonnei? Da, si in chiuveta! N-am porunci, nu intelege nici ce ii spune omul de bine, ajungi la masuri mai dure sa se potoleasca si tot nu intelege, vorba aia "an old dog can't learn new tricks". Link spre comentariu
heaven and hell Reputație: 68 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Oare are smocuri de par in urechi si pe retina? 1 1 Link spre comentariu
heaven and hell Reputație: 68 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Partajează Postat Septembrie 3, 2015 A confirmat.Are. :laugh2 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Oare are smocuri de par in urechi si pe retina? De ce esti atat de interesat? Amator sa-mi cureti ceara din urechi cu limba ? Spune-mi ! fixez repede un tarif si pentru asta 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum