Sari la conținut

anal neprotejat cu finalizare

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

anala sau corporala,oral dip P,dominare activa sau pasiva,uro activa si pasiva,te astept in locatia mea pentru clipe de vis alaturi de mine,300 lei ora,  poze reale!!!! programari la  0726659483  rog seriozitate si ofer seriozitate!!!!

post-148055-0-07064700-1436780140_thumb.jpg

post-148055-0-06363600-1436780180_thumb.jpg

post-148055-0-31879700-1436780199_thumb.jpg

post-148055-0-24489100-1436780211_thumb.jpg

post-148055-0-01978100-1436780264_thumb.jpg

post-148055-0-26775900-1436780277_thumb.jpg

• Telefon: azareth.maximus@yahoo.ro
  • Oras:Avalon
Postat

Daca titlul nu e doar o strategie de marketing, putin nereusita, atunci eo zic ca esti adevarata bomba biologica mai fata .... 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu am inteles de ce fetele face anal neprotejat dar normal protejat. Anal neprotejat e mai periculos ca normal nepro!

• Like 4
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce frumoasa este poza cu pisica ... sper ca nu bati vreo aluzie la pisicuts

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu stiu ce sa zic ...dar chestia cu anal neprotejat ...bomba biologica

Vizitator
Postat

ieri ziceeai ca nu faci anal neprotejat..... :thinking fomitza asta!!!

Vizitator sarlatanu
Postat

Esti bestiala.

Postat
  La 14.07.2015 la 10:29, coryna44 a spus:

ieri ziceeai ca nu faci anal neprotejat..... :thinking fomitza asta!!!

E de ieri anuntul stai linistita

Foame, ne-Foame, da' sanatatea asta ... nu mi-e de ea, da' bietii clienti cu ce-au gresit ....

Vizitator
Postat

Fata spunea undeva ca este gresit titlul. Anuntul este de ieri, in jurul pranzului. Ieri seara domnisoara a specificat tot pe un topic de-al ei ca a gresit. Probabil nu a apucat sa modifice si aici inca. Nu cred ca e vreo foame/sete de hartii verzi/albastre, probabil neatentie sau "cu capul in nori" cand a scris anuntul....

Vizitator
Postat
  La 14.07.2015 la 11:43, lopix a spus:

Fata spunea undeva ca este gresit titlul. Anuntul este de ieri, in jurul pranzului. Ieri seara domnisoara a specificat tot pe un topic de-al ei ca a gresit. Probabil nu a apucat sa modifice si aici inca. Nu cred ca e vreo foame/sete de hartii verzi/albastre, probabil neatentie sau "cu capul in nori" cand a scris anuntul....

Esti prea optimist.....

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat
  La 13.07.2015 la 9:38, amorxxx a spus:

anala sau corporala,oral dip P,dominare activa sau pasiva,uro activa si pasiva,te astept in locatia mea pentru clipe de vis alaturi de mine,300 lei ora,  poze reale!!!! programari la  0726659483  rog seriozitate si ofer seriozitate!!!!

nu te lua dupa lumea rea. da-i inainte ca-i dai bine.

p.s bestial tatuaju!

Postat
  La 14.07.2015 la 12:44, Jili Bombardieru a spus:

nu te lua dupa lumea rea. da-i inainte ca-i dai bine.

p.s bestial tatuaju!

cu curutzu tot inainte cu 2peu... right ... man ...

Postat
  La 14.07.2015 la 11:43, lopix a spus:

si nu putea da un anunt, o erata ceva .... da' in schimb ea tace'n cucuruz ...... in cel mai bun caz o strategie de marketing nefericita ....

Postat

ANAL NEPROTEJAT = transmitere BOLI INCURABILE sau foarte greu curabile = HIV/SIDA si HEPATITA C

• Telefon: maxxopp@yahoo.com
  • Telefon: maxxopp@yahoo.com
Postat

Çred ca mai bine sa spunem ruleta ruseasca!

Doamne fereste.....mare este gradina.

Postat

Salut,

Am fost acum o luna la titulara topicului, anuntul cu servicii de nisa (uro pasiv si dominare pasiva) trezindu-mi interesul. Sunat, confirmat servicii, cu mici neintelegeri la pret, dar am reusit sa clarificam si acest aspect. Locatia era pe atunci undeva pe la Brancoveanu, dar pe niste stradute intortocheate; zona un pic dubioasa daca mergi noaptea. Am urcat, domnisoara deschide de dupa usa, insa odata intrat in garsoniera imi dau seama ca pozele sunt reale. Confirm inca odata serviciile, cer o igienizare rapida (primit prosop de fata, pe deasupra si umed - de pe sarma) si ne punem pe treaba. 

Pe scurt: FK, oral relativ adanc insa mai e loc de imbunatatire, palme peste fund si scuipat in gura, facefuck, un pic de normal. Trecut la dus si efectuat si un uro pe corp si pe fata. Aici trebuie sa recunosc ca imaginea a fost de zile mari, asta si pentru ca nu mai facusem uro pe fata de mai bine de un an. Daca accepta si in gura, ar fi fost cireasa de pe tort. Ne-am intors in camera unde am inceput iar cu oral si poi am incercat analul. La inceput stramt, dar cu un pic de rabdare ajunge sa se relaxeze si e totul ok. Finalizat pe fata ei, mi-a placut ca nu s-a ferit si a stat pana la ultima picatura.

Note:

Oral - 7 aproape deep, nu face annilingus

Normal - Meh, doar am bifat dar nu sunt fan. Sa zicem 8

Anal - 8 la inceput stramta, nici nu comenteaza dar nici nu se implica

Aspect - 8 as zice ca arata cam de 20 ani, slabuta insa nimic spectaculos. Are niste tatuaje, pe care le puteti vedea si in poze. Oricum intotdeauna la categoria aspect, de gustibus.

Atitudine - 8 nu comenteaza si nu m-a grabit, insa nici nu se implica in vreun fel. Practic toata poavara atat a conversatiei cat si a actiuniii iti revine tie.

Recomand pentru fetisuri gen uro, spitting. Dominarea este trecuta in anunt, insa in afara de uro si spitting ar mai accepta palme peste fund si cam atat. Cel putin din ce am reusit eu sa imi dau seama.

Apropo, apare cu anal neprotejat si am intrebat-o daca face asa ceva. A zis ca e o greseala, nu face decat protejat.

Asta-i tot din partea mea, sper ca va va folosi.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...