Sari la conținut

Avatonul de la Manastirea Frasinei

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

@inginere ,mata unde esti bre ,sa-ti bagi ideea  :laugh2

Face injecția de ora 4. E un tratament nou pe bază de injecții cu compot de caise și electroșocuri.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

In credinta omul nu ar trebui sa plateasca, se spune clar ca banul e ochiul dracului.

Deci totul se strica din moment ce ajungi si trebuie sa cumperi lumanari, etc...

Nu cred in biserici, nici in manastiri, poti sa te regasesti la tine in bucatarie daca vrei.

O singura data m-am simtit mai usurata dupa vizita unei biserici, dar a fost doar pentru ca am schimbat imaginea, mult mai bine m-am simtit dupa ce am traversat tot Bucurestiul, am ajuns pe jos pana la o comuna, am cugetat putin si m-am intors acasa reculeasa.

Religia, fara suparare sper, e doar o parere personala, asa cum fiecare are dreptul sa creada ce vrea, este doar o manipulare a populatiei de la care se strang bani la modul grotesc de ilegal.

Aproape in fiecare zi e cate o sarbatoare de zici ca biserica e de fapt cea mai lacoma institutie care ne invata sa nu fim lacomi ca sa-i dam ei.

Deci nu exista sfinti, cei trecuti in calendare au fost tot oameni, exista doar oameni care ne merita respectul pentru contributia pe care o aduc celorlalti. :hihat

:hug1

Și nu vrei să te duci mai des?

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

daca se duce un travestit p-acolo oare cade ceva pe el ?

toti popii

• Like 2
Postat

Și nu vrei să te duci mai des?

Pentru ce? :)

Ma purific periodic, fara biserica, fara rugaciuni...

Functioneaza de minune, altfel eram plina de ura. :)

Sunt rea uneori, dar eu pur si simplu ma distrez si-mi place sa chinui uneori minti fara minte.  :laugh2  :blushing2

Nu cred in biserici, asta nu inseamna ca nu cred in puteri mai mari ca noi, ele exista si desi par nebuna eu le folosesc cu brio uneori.

A trecut moartea pe langa mine de prea multe ori, cineva ma tot salva, am vazut un spirit alb intr-o zi care m-a purificat pentru ca eu nu mai eram in stare, am simtit N energii negative trimise de oameni cu ura...

Asta nu vezi/simti in biserica, locasul ala, in care toate babele te studiaza, este superficial si la fel de comercial ca si capitalismul.

Cred, dar cred in ceva real, ce pot sa vad sau simt, nu traditii si povesti scrise in biblie...

Si ca sa nu par complet nebuna, am avut multe viziuni care s-au demonstrat a fi reale, dar atunci cand fortez nota sa stiu... incep sa aberez.  :laugh2

• Oras:neinteresant
Postat

am deschis acest topic ,in ideea ca ati urmarit aseara pe Romania tv ,reportajul despre aceasta mamastire  ,punand intrebarea retorica,oare nu e discriminare cereasca sa intre in incinta lacasului doar barbatii?

parerile domniilor Voastre m-ar ajuta sa vad unde se intersecteaza divinul cu umanul

Postat

am deschis acest topic ,in ideea ca ati urmarit aseara pe Romania tv ,reportajul despre aceasta mamastire  ,punand intrebarea retorica,oare nu e discriminare cereasca sa intre in incinta lacasului doar barbatii?

parerile domniilor Voastre m-ar ajuta sa vad unde se intersecteaza divinul cu umanul

ai si gasit unde sa ceri pareri =))

• Like 3
Postat

iar daca cineva de pe acest forum a vizitat locurile ,iarasi ok

am inteles ca nevoitorii din manastirea aceasta se hranesc doar cu mancare pe baza de legume si fructe ,nici un gram de carne

Postat

Ok, raspunsul logic ar fi cel pe care l-am spus cu lipsa ispitei.

Nu vad nimic anormal in asta, mai ciudat mi se par femeile la arabi imbracate complet si acoperite pe fata la 50 de grade caldura afara...

Exista si scoli speciale numai cu fete, se pot concentra mult mai bine la studii...

Nu vad nici o descriminare, e alegerea lor, pun pariu ca si la budisti exista locuri unde sunt numai barbati.

Jeanne D'arc, daca am scris corect si daca unele informatii nu mint, a fost in astfel de loc exclusivist deghizata in barbat...

Da chiar, o fi adevarat? :)

• Oras:pretutindeni
Postat

Popor de habotnici nebuni cu capu'...'mi-aș pula-n străchinile lu' Daniel și-n coliva lui :(

Stați ca acum e în vogă Arsenie Boca, trece acest curent și deja muistu' o are pe țeavă pe Sfanta Barbara...să vedeți iar icoane înlăcrimate si răsărite pe asfalt :(

• Like 1
Postat

Popor de habotnici nebuni cu capu'...'mi-aș pula-n străchinile lu' Daniel și-n coliva lui :(

Stați ca acum e în vogă Arsenie Boca, trece acest curent și deja muistu' o are pe țeavă pe Sfanta Barbara...să vedeți iar icoane înlăcrimate si răsărite pe asfalt :(

prislopu e bambuu bisericilor. pula-n ele

Postat

prislopu e bambuu bisericilor. pula-n ele

Și lumea tot pune botu' :)

Suntem în 2015, în plm, avem acces la tot felul de informații, dar în continuare le halim doar p-alea de domeniul SF-ului, gen: Arsenie Boca era arestat in puscariile comuniste, dar în același timp era și în celulă și la înmormântarea lu' mă-sa...

Pă preacuvioasa Parascheva o pupi pă oase și-a două zi ai scăpat dă boală copiilor...

A murit mama bagaboantei dă Monica că i-a căzut un colț de stâncă în cap...blestemul mănăstirii?

Hai sa-mi trag pula-n rasa ei...da' nu care cumva, după mintea mea, o fi blestemul pulii lu' Virinel Columbeanu? :)

Coborâți cu picioarele pe pământ :)

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Bacteriile alea nu miros a peste, ci a peste stricat.  :laugh2

....

post-3169-0-59111900-1436802453_thumb.jpg

• Oras:Undisclosed
Postat

Suntem în 2015, în plm, avem acces la tot felul de informații, dar în continuare le halim doar p-alea de domeniul SF-ului, gen: Arsenie Boca era arestat in puscariile comuniste, dar în același timp era și în celulă și la înmormântarea lu' mă-sa...

Pă preacuvioasa Parascheva o pupi pă oase și-a două zi ai scăpat dă boală copiilor...

A murit mama bagaboantei dă Monica că i-a căzut un colț de stâncă în cap...blestemul mănăstirii?

Hai sa-mi trag pula-n rasa ei...da' nu care cumva, după mintea mea, o fi blestemul pulii lu' Virinel Columbeanu? :)

admiratia, uneori bolnava, a maselor pentru biserica e direct proportionala cu nivelul de trai, de aici derivand nivelul educatiei si al intereselor personale.

sa stii insa, ca am vazut si la case mai mari.am vazut odata pe TVE cum se ingramadeau spaniolii sa atinga nush ce Santa Maria de la...

oricum, nimeni nu poate nega ca Biserica are un rol important in societatea de azi, cel putin cea catolica/ortodoxa...lasi deoparte popii pacatosi, moastele, sfintii care te executa pana sa ajungi la Iisus.

omul nu stie ce sa faca cu libertatea credintei.

d-aia s-a inventat Biserica.

• Like 2
Postat

pune frate, ca omu de ce e mai sarac daia e mai credincios si mai prost 

Postat

admiratia, uneori bolnava, a maselor pentru biserica e direct proportionala cu nivelul de trai, de aici derivand nivelul educatiei si al intereselor personale.

sa stii insa, ca am vazut si la case mai mari.am vazut odata pe TVE cum se ingramadeau spaniolii sa atinga nush ce Santa Maria de la...

oricum, nimeni nu poate nega ca Biserica are un rol important in societatea de azi, cel putin cea catolica/ortodoxa...lasi deoparte popii pacatosi, moastele, sfintii care te executa pana sa ajungi la Iisus.

omul nu stie ce sa faca cu libertatea credintei.

d-aia s-a inventat Biserica.

:laugh2

Biserica s-a inventat pentru controlul maselor.

E usor sa sperii un om cu ceva care nu vede si de frica majoritatea continua si duc din generatie in generatie niste povesti scrise tot de oameni intr-o cartulie plina cu ipocrizii si contraziceri.

Dar in ziua de azi, hai sa fim seriosi, nici o religie nu ar trebui sa mai fie valabila si nu in ultimul rand oamenii nu ar trebui sa mai omoare in numele lui Dumnezeu.

Daca rugaciunile ajuta la speranta si purificare, nu am nimic impotriva lor, dar in acelasi timp ele dezbina oamenii, ar trebui sa ne ajutam direct, nu sa cerem ajutor divin, care e doar o iluzie.

Te poti alimenta cu energie pura fara sa-ti dai seama ca o faci cand te rogi, poti sa te alimentezi cu intentie fara rugaciuni.

Ar fi misto pe viitor sa gasim in magazin bioenergie la sticlutza sau cutie.  :laugh2

Asta a fost un pic SF, vise. :)

Postat

ba nu mai stie cine zicea ca daca ai un prieten imaginar te numesti nebun si daca mai multi oameni au acelasi prieten imaginar se numeste credinta

• Like 2
Postat

cel mai bine le zice tovarasul meu de bautura, Ivan.

citit acum multi ani, insa spicuiesc dintr-un fisier pdf :

''Vrei sa Te duci în lume asa, cu mîinile goale, fagaduind oamenilor o libertate pe care ei, în ignoranta si bicisnicia lor înnascuta, nu pot s-o înteleaga, de care chiar se feresc, îngroziti, fiindca nu exista nimic mai insuportabil ai nici n-a existat vreodata pentru om si pentru societate decît libertatea!''

'' Cuprinsi de admiratie, acestia ne vor socoti niste zei, ca unii ce vom domni asupra lor – atît de înfricositoare li se va parea pîna la urma libertatea ! Dar noi vom cauta sa-i convingem ca nu facem decît sa ascultam de porunca Ta si ca domnim în numele Tau. ii vom însela astfel din nou, de asta data, însa n-o sa-Ti mai îngaduim sa vii printre noi. Si în acelasi timp, înselatoria aceasta va fi un nesecat izvor de suferinta pentru noi, fiindca vom fi mereu nevoiti si mintim.''

''Nu cumva Tu ai pogorît din ceruri numai în mijlocul celor alesi si numai pentru ei ? Daca-i asa, atunci la mijloc este o taina pe care mintea noastra n-o poate pricepe. Si daca exista într-adevar o taina, atunci avem tot dreptul sa vorbim în numele ei, marturisind în fata lumii ca libertatea inimii de-a alege între bine si rau nu înseamna mare lucru, ci totul este taina careia oamenii sînt datori sa i se supuna orbeste, chiar împotriva constiintei lor. Si chiar asa am si procedat. Am cautat sa îndreptam ceea ce ai facut Tu, punînd la temelia faptei Tale eroice miracolul, taina si autoritatea.''

''Crezi, oare, ca noi n-am iubit omenirea, de vreme ce am înteles cu atîta umilinta slabiciunile ei si am cautat din toata inima sa-i usuram povara, îngaduind firii sale nevolnice chiar si pacatul, cu conditia ca sa fie savîrsit cu stirea noastra ? ''

dat dracului, rusnacul.

am plecat.

Postat

:laugh2

Biserica s-a inventat pentru controlul maselor.

E usor sa sperii un om cu ceva care nu vede si de frica majoritatea continua si duc din generatie in generatie niste povesti scrise tot de oameni intr-o cartulie plina cu ipocrizii si contraziceri.

Dar in ziua de azi, hai sa fim seriosi, nici o religie nu ar trebui sa mai fie valabila si nu in ultimul rand oamenii nu ar trebui sa mai omoare in numele lui Dumnezeu.

Daca rugaciunile ajuta la speranta si purificare, nu am nimic impotriva lor, dar in acelasi timp ele dezbina oamenii, ar trebui sa ne ajutam direct, nu sa cerem ajutor divin, care e doar o iluzie.

Te poti alimenta cu energie pura fara sa-ti dai seama ca o faci cand te rogi, poti sa te alimentezi cu intentie fara rugaciuni.

Ar fi misto pe viitor sa gasim in magazin bioenergie la sticlutza sau cutie.  :laugh2

Asta a fost un pic SF, vise. :)

eu cred ca tu ai o lista cu userii pe care vrei sa-i ''dovedesti''.

de la jurnalul unei betive carieriste si dominatoare esuate, impovarata de dureri reumatice si valori ale transaminazelor ridicate, ai trecut la job hunting, apoi, din cauza faptului ca mecanismele de aparare ale eu-ului, alea imature si neurotice, cum ar fi regresia si refularea, salasuiesc bine mersi in fundul ala , din ce zic userii, mai mare decat taburetul, ai trecut la metoda banala utilizata de orice adolescent(a) din Kentucky, care dupa o portie de Green Day, din lipsa de atentie, scrie pe Facebook ca nu mai poate continua, adica, pentru a intelege si restul populatiei, ai dori sa iti faci felul, pesemne la modul existential, nobil, precum Sartre si Camus, apoi, dupa ce nici aceasta disperata miscare nu a dat roade, ai trecut la atac impotriva unor floci nevinovati, asta dupa ce tu scrisesi ca ai avut Clamidia.

te rog sa iti canalizezi eforturile in alta parte.pe mine nu ma impresionezi cu nimic.

on topic : religia a fost, este si va fi mereu.adica va fi ''valabila'', dupa cum spui tu.

intai trebuie sa ai proprietatea termenilor.

''religia'' este un termen care defineste un concept care transcende Biserica.

hai ca am plecat acum.

Vizitator flqq
Reputație: 0
Postat

iar daca cineva de pe acest forum a vizitat locurile ,iarasi ok

am inteles ca nevoitorii din manastirea aceasta se hranesc doar cu mancare pe baza de legume si fructe ,nici un gram de carne

Acum 10-15 ani am fost eu, adica prima oara acum 15 ani si ultima data acum 10 ani, aproximativ :)). Eram acolo de vreo 5 minute si a venit ora mesei. Aia invita toata lumea la masa, nu accepta sa i refuzi. Am papat pește. Se pune, e carne? :)) A doua oara, fasole. Am papat tot din farfurie, cam 7-8 boabe. Era boaba, fara exagerare, cat moneda de 50 dă bani. @Picoane, daca vrei sa faci ciorba perfecta, mergi la ei si ia notite!;)

Intamplarea face ca am interactionat cu cativa calugari de acolo, nu din motive religioase. Nu sunt ateu, dar nici fan nu sunt. Ei bine, acolo sunt cativa oameni senzationali. Cu 2 dintre ei sunt "frate", chiar m-au oprit recent in trafic sa vorbeasca cu mine. Au avut si ei o viata, ai ce vorbi cu ei, nu aduc biserica in discutie sau subiecte religioase, dar e usor sa vezi ca au Credinta si nu sunt pe "malai". Nu am fost la alte manastiri, dar nu mi-a venit sa cred cum se organizeaza.

Chiar astazi m am salutat cu un fost coleg de generatie, calugar la manastirea asta. In generala era aproape cel mai golan, dar nu stiu ce s a intamplat cu el, dar imediat dupa liceu sau facultate, nu stiu exact, s a calugarit. Mă-sa a facut soc si a innebunit.

Era sa mor pe dealurile alea intr un accident de masina din cauza unui dobitoc care conducea o masina fara frane, dar am avut noroc sau nu stiu.

Cine are ocazia, recomand sa mearga sa vada cum e pe acolo, cel putin pt peisaj, aer curat sau in inspectie la calugari pt organizarea de acolo. Sau pentru ciorba dă fasole.

• Like 1
Postat

de la jurnalul unei betive carieriste si dominatoare esuate, impovarata de dureri reumatice si valori ale transaminazelor ridicate, ai trecut la job hunting, apoi, din cauza faptului ca mecanismele de aparare ale eu-ului, alea imature si neurotice, cum ar fi regresia si refularea, salasuiesc bine mersi in fundul ala , din ce zic userii, mai mare decat taburetul, ai trecut la metoda banala utilizata de orice adolescent(a) din Kentucky, care dupa o portie de Green Day, din lipsa de atentie, scrie pe Facebook ca nu mai poate continua, adica, pentru a intelege si restul populatiei, ai dori sa iti faci felul, pesemne la modul existential, nobil, precum Sartre si Camus, apoi, dupa ce nici aceasta disperata miscare nu a dat roade, ai trecut la atac impotriva unor floci nevinovati, asta dupa ce tu scrisesi ca ai avut Clamidia.

te rog sa iti canalizezi eforturile in alta parte.pe mine nu ma impresionezi cu nimic.

on topic : religia a fost, este si va fi mereu.adica va fi ''valabila'', dupa cum spui tu.

hai ca am plecat acum.

Suferi de aceeasi boala psihica cu flocoasa? :)

Nu esti capabil sa raspunzi la o postare neutra fara sa ataci?

Tot deschizi diverse lucruri revoltatoare pe aici...

Vorbeam simplu de religie, ce tine de cariera si viata mea te depaseste, asa cum si un simplu raspuns la o postare.

Sper ca acum chiar ai plecat. :)

Postat

hai ca am plecat acum.

Adică te-ai căcat și-ai plecat!

Mie-mi place ce îi iese din creieraș, tocmai pentru că activează "in this line of business". Tu nu îmi placi! Ejti prea metempsihotic! Am mai învățat un cuvânt, nu știu ce înseamna, dar ți se potrivește ...

• Like 2
Postat

Acum 10-15 ani am fost eu, adica prima oara acum 15 ani si ultima data acum 10 ani, aproximativ :)). Eram acolo de vreo 5 minute si a venit ora mesei. Aia invita toata lumea la masa, nu accepta sa i refuzi. Am papat pește. Se pune, e carne? :)) A doua oara, fasole. Am papat tot din farfurie, cam 7-8 boabe. Era boaba, fara exagerare, cat moneda de 50 dă bani. @Picoane, daca vrei sa faci ciorba perfecta, mergi la ei si ia notite! ;)

Intamplarea face ca am interactionat cu cativa calugari de acolo, nu din motive religioase. Nu sunt ateu, dar nici fan nu sunt. Ei bine, acolo sunt cativa oameni senzationali. Cu 2 dintre ei sunt "frate", chiar m-au oprit recent in trafic sa vorbeasca cu mine. Au avut si ei o viata, ai ce vorbi cu ei, nu aduc biserica in discutie sau subiecte religioase, dar e usor sa vezi ca au Credinta si nu sunt pe "malai". Nu am fost la alte manastiri, dar nu mi-a venit sa cred cum se organizeaza.

Chiar astazi m am salutat cu un fost coleg de generatie, calugar la manastirea asta. In generala era aproape cel mai golan, dar nu stiu ce s a intamplat cu el, dar imediat dupa liceu sau facultate, nu stiu exact, s a calugarit. Mă-sa a facut soc si a innebunit.

Era sa mor pe dealurile alea intr un accident de masina din cauza unui dobitoc care conducea o masina fara frane, dar am avut noroc sau nu stiu.

Cine are ocazia, recomand sa mearga sa vada cum e pe acolo, cel putin pt peisaj, aer curat sau in inspectie la calugari pt organizarea de acolo. Sau pentru ciorba dă fasole.

Eu nu cred ca esti Floricel.

Doar un om care imprumuta personalitati. :)

Vizitator flqq
Reputație: 0
Postat

Nu am fost niciodata Floricel sau Florian. Sunt inger si drac. ;)

PS : am uitat sa spun ca astia 2 calugari mi au spus sa ma feresc de unu "barbos". Bai frate, daca te prindea ala ca filmezi te lua la interogatoriu si "sa lasi tv-ul si internet-ul ca acolo e satana si porno si fuge femeia de acasa" . De amuzament l am pus pe unu sa filmeze :)).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.