Sari la conținut

0746309425 / 0749582261 / 0746453750 , 0752606310 Casa mov (fosta locatie pe Slatinei)

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-

e bun topicu asta

...cand ma simt melancolic si cand viata e pustiu, la tv nu e nici unul dintre filmele mele indiene preferate, intru sfios aici...

...aici sunt alti baieti cu ochii plansi, care tasteaza cu duiosie: Crina, Crina, Crina ...

...si deodat' nu mai sunt singur pe lume  :X

chiar e un topic bun

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu

Nu pot sa stau toata viata mea sa lucrez in domeniu

Da ii adevarat.Da macar putea'i anunta si tu ca vrei sa te retragi.Sicer eu daca stiam ca o sa mai lucrezi doar o saptamana mergeam infiecare zi la tine.Hai te rog eu mai lucreaza 3 zile.Chiar a'si mai vrea sa mai fiu macar inca odata cu tine sa te simnt in brate sa iti sarut pt ultima data sanii aia frumosi.Eu zic sa te gandesti banii in plus nu strica niciodata.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Da ii adevarat.Da macar putea'i anunta si tu ca vrei sa te retragi.Sicer eu daca stiam ca o sa mai lucrezi doar o saptamana mergeam infiecare zi la tine.Hai te rog eu mai lucreaza 3 zile.Chiar a'si mai vrea sa mai fiu macar inca odata cu tine sa te simnt in brate sa iti sarut pt ultima data sanii aia frumosi.Eu zic sa te gandesti banii in plus nu strica niciodata.

Nu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...