sybrill Reputație: 219 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Poate are ... noroc ca nu ai luat tu... Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Pacar ca nu stiu despre cine vorba sa nu il mai primesc:( 1 Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Pacat ca nu stiu despre cine e vorba sa nu il mai primesc:(.... 1 Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Eu m-am gandit ca poate a calcat stramb femeia lui si poate de la ea a luat;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Hepatita C still nu se ia prin contact sexual 1 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Ba da se poate lua 1 4 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7556 Postat Decembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Decembrie 8, 2014 important e ca Crina e curata. in plus e o fata de nota 10 eu zic sa reincepem recenziile. sa terminam offtopicul. Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Pe ce te bazezi in afara de cuvantul ei ? Nu ca m-ar interesa, dar fara dovezi, pt mine e egal cu zero sa spuna "au venit analizele si totul e bine" 1 4 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Ba da se poate luaDar nu e cel mai frecvent mod de contactare cu exceptia sexului anal np, de fapt nu prea e dovedit nimic, sunt cupluri unde unul are dar celalalt nu Link spre comentariu
barila Reputație: 46 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 am avut si eu parte de cele doua dame.am ajuns la amma acasa unde a venit si moly.amma m-a supt de imi venea sa ma urc pe pereti,finalizare in gura si inghitit complect,al doilea numar molly ma futea LOT iar ama ma lingea pe oua si anilingus.orice fantezii ai avea cu cele doua le cam poti indeplini.mi-au confirmat si mie ca merg la swing party si mi-au povestit o gramada de orgiicadoul lasat a fost 200 lei fara sa imi ceara ele o suma.pt mine e de revenit. Link spre comentariu
barila Reputație: 46 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Nu am spus ca e cel mai frecvent dar Lara dezinformeaza putin prin acèea afirmație. Daca vrei poti citi pe pagina institutului Victor Babes ca transmiterea pe cale sexuala e unul din modurile de contractare. As fi curios unde este vreun articol (fie el si depășit) unde sa scrie ca "nu se ia prin contact sexual" 1 4 Link spre comentariu
barila Reputație: 46 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 8, 2014 scuze.nu aici trebuia sa scriu ci la topicul mature.rog moderatorii sa mute recenzia mea Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Nu am spus ca e cel mai frecvent dar Lara dezinformeaza putin prin acèea afirmație. Daca vrei poti citi pe pagina institutului Victor Babes ca transmiterea pe cale sexuala e unul din modurile de contractare. As fi curios unde este vreun articol (fie el si depășit) unde sa scrie ca "nu se ia prin contact sexual"Am dat linkuri si citate. Nu este dovedit ca se poate lua prin contact sexual. Este o mica sansa, dar nici acolo nu se stie daca s-a transmis de fapt prin contact sexual sau prin ace. Buna Curiosii pt rezultate sa vine la mine ...Mi am facut analizele sa am dovezi ca sunt chiar o fata curata E NEGATIV ... O zi buna Pe ce te bazezi in afara de cuvantul ei ? Nu ca m-ar interesa, dar fara dovezi, pt mine e egal cu zero sa spuna "au venit analizele si totul e bine" Fata a spus ca poate arata buletinul de analize. Daca pe tine nu te intereseaza bine, cei interesati sunt liberi sa viziteze si sa verifice 1 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Nu ma intereseaza in sensul ca nu (mai) merg la ea, si nu din motivul de pe topic ci din alte considerente mai vechi, de cativa ani deja (ce zboara timpul!). In linkul pus de tine scrie ca "nu se stie" apoi tu ai scris ca "still nu se transmite". Pot sa iti pun si eu multe linkuri unde scrie ca se poate transmite dar poti cauta pe google. Daca te documentezi cu atentie vei afla chiar ca ORICE bts se POATE lua prin sex oral neprotejat.Nu era mare lucru sa puna o poza cu numele sters/blurat unde sa se vadă doar data, tipul analizei si rezultatul. 2 4 Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 9, 2014 La momentul de fata cu postarea analizelor nu va fac pe plac... Rezultatul e la mine..cine doreste si e curios il astept cu drag.. Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7556 Postat Decembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Hai sa inchidem subiectul, cine vrea sa mearga la fata merge si inainte de a incepe vede rezultatul... Se uita la data... Si apoi se bucura de experienta....iar daca nu ii arata rezultatul atunci poate refuza sa ramana. Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Exact..Cei care cer..Arat Link spre comentariu
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Ziua buna tuturor, Am comis-o si eu cu aceasta tanara, astfel ca saptamana trecuta fiind cu treaba prin zona ei de actiune, am sunat la numarul 0755497931, la capatul firului raspunzand o voce tanara si placuta, am stabilit intalnirea dupa ce mi-a prezentat foarte frumos serviciile + tarifele si dus am fost. Am resunat cand am ajuns in zona, mi-am cerut scuze ca am intarziat cam 10 min, m-a ghidat tanara noastra la locul nebuniilor, si asa am dat de o femeie tanara, simpatica, cu simtul umorului, bruneta, cu niste sani tunati si frumosi. Ne-am asezat in bucatarie unde in timp ce ea a fumat o tigara tot glumeam si ne ciondraneam ca doi copii nebuni. Achit si halatul de 70 RON pentru OP+NP, intram in cele din urma in camera, vreau sa mentionez ca locatia este una curata si aranjata, eu tot cu glume si prostii la care Crina imi spune ca imi taie "puta", eu tot ca "batman batman", pana vine a mea cu o foarfeca si incepe sa imi caute aschia dintre picioare. Am incercat sa-i spun ca poate se rupe foarfeca incercand sa mi-o taie si intr-un final i s-a facut mila de micutzul nostru si l-a lasat sa se mai bucure de viata. Scapam de haine, ma asez la marginea patului unde incepe cu mangaieri pana mi se ridica putin nivelul, dupa care a fixat capisonul si a inceput un oral destul de bun avand in vedere ca placerea nu era la maxim fiind OP, l-a pupat si giugiulit pe micutul nostru pe toata lungimea, facandu-ma sa fiu foarte curios si dornic de un ON care nu se putea. Trecem si la actiune incepand cu un misionar unde m-am delectat cu sanii ei frumosi lingandu-i si pipaindu-i din belsug, pusilica proaspat epilata, este destul de stramta din punctul meu de vedere, un mare dezavantaj este faptul ca nu accepta FK, oricat as fi incercat n-am avut nici o sansa. A doua pozitie a fost dogy, are un fund ok, intradevar se vede ca a slabit foarte mult avand carnea mai moale dar nimic deranjant pentru mine. In timp ce ii masam pusilica o mangaiam pe sani, fund si picioare, iar pentru finish am intins-o pe burta cu picioarele apropiate, moment in care mi-a crescut tensiunea in instalatie vazand fundul generos si actul penetrarii, finalizarea fiind in forta si foarte intens traita. Domnisoara foarte politicoasa ma ajuta sa scap de capison si ma serveste cu servetel umed. Baia n-am vizitat-o fiind dusat la sosire si mai grabit la plecare. Ne-am imbracat amandoi, pregatindu-se si ea de plecare, am mai discutat una alta si inainte sa ies pe usa am reusit sa-i fur un pupic de pe obraz. Mare realizare zic eu, avand in vedere ca e foarte stricta si exigenta la acest capitol, cel putin mie asa mi-a fost norocul. Notele: Modalitate de contact: telefonic - 0755497931Locatie: 9- curat, aranjat, ordine si foarte primitoare.Aspect: 7- este simpatica, sanii sunt de nota 10, dar ca sfat Crina, ar fi de foarte mare efect sa te costumezi cumva cand ne primesti la tine (tocuri, lenjerie intima, corset, ciorapi cu banda, etc) deoarece te-ar avantaja enorm, si notele ar fi altele cu siguranta.Oral: 7 -fiind protejat si fara deep n-am cum sa dau mai mult.Normal: 7- cred ca se poate mai bine de atat, poate data vitoare cand incercam si un lady on top.Igiena: 10 - No comment.GFE: 0- fara FK si alte detalii n-am ce sa punctez.FK - nu accepta.Atitudine: 9- foarte haioasa si deschisa, mi-a placut felul in care ne-am tot prostit.Halat: 70 Ron, OP+NP, aproximativ 25-30 min door to door. Raport pret/calitate: e de revenit, dar sa tii cont de micile detalii amintite mai sus si iti garantez ca totul se va schimba pentru tine. Spor la pasarici cat mai stramte. 8 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 @bombonelu, pentru linistirea spiritelor, eu personal ma bucuram daca ii cereai sa-ti arate analizele si confirmai ca sunt negative.....doar sti, cuvantul tau conteaza pentru noi! La momentul de fata cu postarea analizelor nu va fac pe plac...Rezultatul e la mine..cine doreste si e curios il astept cu drag.. 5 Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Inca nu ati trecut de capitolul asta?) 1 Link spre comentariu
fantom Reputație: 32 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Sal tuturor , Am fost si eu la domnisoara .. Am asteptat dupa ea vreo 20 de minute , OP + NP - 70 Ron .Am stat vreo 15 minute in bucatarie , dupa ce am intrat in camera . Notele: Locatie: 9- curat Aspect: 8 - Sanii sunt ft frumoase .Oral: 7 - Protejat , Fara deep fara zone ..Normal: 6 - Nimic interesant ..Igiena: 10GFE: 0 Raport pret/calitate: e de revenit. 6 Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Inca nu ati trecut de capitolul asta?)Vorbesti parca nu interesul tau ar fi ca noi sa fim lamuriti 100% cu treaba asta, confirmand cele spuse de tine , de un confrate forumist.....unu cat mai credibil. 4 Link spre comentariu
crina. Reputație: 28 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Daca tot vorbim despre subiectul asta de ce nu vii chiar tu? Link spre comentariu
lubi Reputație: 1 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 16, 2014 apuci e cel mai in masura sa vada analizele de pe tot forumul, stie ce inseamna si cum sa verifice niste analize si alte documente, deci du te tati. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum