Sari la conținut

Nou in CJ ! Gia - 0720.589.551

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

In alta ordine de idei mai gia nu ar fi rau sa te tii de cuvant uneori:) zic si eu:). Mai ai 10 minute:).

Postat 23 August 2015 - 04:25 PM

nicolas67, on 21 Aug 2015 - 08:58, said:snapback.png

frumos,asteptam si cu tine poze,poate si impreuna!Clujul are nevoie de threesome!

Diseara sau maine o sa postam si poze impreuna.

• rep_up.png
  •  
  • 0

"Sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy."

• Oras:dj
  • Oras:dj
Postat

Deci vreau sa spun ca azi am avut parte sa cunosc un mare nesimtit !

Ma suna de cateva ori intr-o ora, pana la urma il programez, nu ma intreaba tariful si vine si urca pana in apartament. Il primesc iar dupa ce intra imi zice : "Nu se poate o ora cu 200 de lei ? Ca eu asa am crezut ca sunt tarifele"

Deci va rog frumos pe cei care vreti sa veniti si sa incercati cu forta o negociere sa nu mai deranjati ca va pierdeti timpul degeaba.

Cu riscul de a-mi pierde contul folosit doar pentru vizualizarea postarilor de pe forum, am sa scriu deoarce consider ca lucrurile trebuie clarificate.

Nu am intrebat preturile inainte fiindca mi s-au parut destul de clare, prezentate chiar de catre tine aici pe thread, cu o mica ezitare inainte ce-i drept...

Postat 14 July 2015 - 04:03 PM

Preturile le-am postat gresit, este vorba de 200 lei/finalizare si 300 lei/ora.

Un mare nesimtit cu siguranta nu am fost, poate un mare fraier ca nu am intrebat intr-adevar pretul inainte... si astfel ti-am oferit posibilitatea sa speculezi preturi mai mari si anume: 300 pt 1 finalizare si 400 pt o ora.

Recunosc ca ai dat in jos pretul la o finalizare la 200 lei in final, dar pe mine ma interesa sa stau o ora, iar o ora nu ai vrut sa accepti cu 300 lei, pret care, repet, apare aici pe thread...

Nici macar o data nu am intrebat daca se poate cu 200 lei ora! Am mentionat exact preturile de aici, lucru care vreau sa ramana clar, fara sa il mai alterezi!

Deci dupa ce mergi la dracu in praznic si ti se pretinde un alt pret decat cel prezentat pe forum (asta e, te iei si pleci), mai vezi dupa aia ca esti facut "mare nesimtit" si ca ai incercat "cu forta o negociere" ... chiar e deplasat si de prost gust!

• Like 7
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

@giaweber, nu-i scump dreptul de a-ti modera topicul. Poti sa pui pretul pe care-l vrei cand vrei. Te scapa de belele. =))

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

@giaweber, nu-i scump dreptul de a-ti modera topicul. Poti sa pui pretul pe care-l vrei cand vrei. Te scapa de belele. =))

Nu numa' pretu', tot ce vrea muschii ei poate face pe topic.

@giaweber, serios, sari pe oferta pisicului cu automoderare.

Pentru Cluj e un Pepsi de 100 euroi, adica o tavaleala de o ora pentru tine.

Spor ...

Postat

Nu numa' pretu', tot ce vrea muschii ei poate face pe topic.

+1 sa ai la colectie.

@giaweber, poti sa stergi postarile noastre. Nu ne suparam. :)

Postat

Cu riscul de a-mi pierde contul folosit doar pentru vizualizarea postarilor de pe forum, am sa scriu deoarce consider ca lucrurile trebuie clarificate.

Nu am intrebat preturile inainte fiindca mi s-au parut destul de clare, prezentate chiar de catre tine aici pe thread, cu o mica ezitare inainte ce-i drept...

Un mare nesimtit cu siguranta nu am fost, poate un mare fraier ca nu am intrebat intr-adevar pretul inainte... si astfel ti-am oferit posibilitatea sa speculezi preturi mai mari si anume: 300 pt 1 finalizare si 400 pt o ora.

Recunosc ca ai dat in jos pretul la o finalizare la 200 lei in final, dar pe mine ma interesa sa stau o ora, iar o ora nu ai vrut sa accepti cu 300 lei, pret care, repet, apare aici pe thread...

Nici macar o data nu am intrebat daca se poate cu 200 lei ora! Am mentionat exact preturile de aici, lucru care vreau sa ramana clar, fara sa il mai alterezi!

Deci dupa ce mergi la dracu in praznic si ti se pretinde un alt pret decat cel prezentat pe forum (asta e, te iei si pleci), mai vezi dupa aia ca esti facut "mare nesimtit" si ca ai incercat "cu forta o negociere" ... chiar e deplasat si de prost gust!

Daca urmăreai thread-ul puteai sa vezi clar preturile cerute.

Si fara nici o supărare dar daca nu iti mai amintesti ce am discutat nu e vina mea. Ti-am cerut exact cat scrie pe forum, adica 300 lei/ora, 200 lei/finalizare. Nu am "coborat preturile mai jos" pentru tine, asa cum nu fac excepție cu nimeni.

Cat despre locație, acest "dracu in praznic" e la 5 min de mers pe jos de la Iulius Mall. Va las pe restul sa trageti concluziile.

O seara placuta iti doresc si spor sa ai la negocieri, acolo unde si reușești.

• Like 2
Postat

<p>

In alta ordine de idei mai gia nu ar fi rau sa te tii de cuvant uneori:) zic si eu:). Mai ai 10 minute:).

Postat 23 August 2015 - 04:25 PM

nicolas67, on 21 Aug 2015 - 08:58, said:snapback.png

Diseara sau maine o sa postam si poze impreuna.

• rep_up.png
  • 0

"Sex is one of the most beautiful, natural, wholesome things that money can buy."

Imi cer scuze, e greseala mea. Nu am prea avut timp liber in ultima vreme, dar o sa ma revansez.

Postat

+1 sa ai la colectie.

@giaweber, poti sa stergi postarile noastre. Nu ne suparam. :)

Nici eu nu ma supar. Nu am motive sa le sterg.

• Oras:Cluj
Postat

Aici e rost de telenovela.

Fa giaweber, sa iti intre un lucru bine in cap: clientul are intotdeauna dreptate.

Ce-i cu toate cacaturile astea? Te crezi mare pizda ca te prostituezi?

Mare nesimtit este ala sau aia care te-a (sau nu prea) educat pe tine.

Ai aparut si tu de cateva saptamani, ai cateva recenzii pozitive si ti-o iei in cap.

Nu platesti taxe si impozite la stat pt ce produci, traiesti ca o printesa din lefurile noastre sa mai faci si gat.

Te-ai suparat ca o fi incercat omul sa negocieze cu tine? Dar ce, traiesti tu in locul lui?

Vezi-ti de lungul nasului. Nu iti convin conditiile de munca, salarizarea etc., fa si tu o plangere si indeasa-ti-o in cur, ca esti la privat, muncesti la patron si patronii sumtem noi.

Postat

Fa giaweber, sa iti intre un lucru bine in cap: clientul are intotdeauna dreptate.

Ai aparut si tu de cateva saptamani, ai cateva recenzii pozitive si ti-o iei in cap.

Nu platesti taxe si impozite la stat pt ce produci, traiesti ca o printesa din lefurile noastre sa mai faci si gat.

Te-ai suparat ca o fi incercat omul sa negocieze cu tine? Dar ce, traiesti tu in locul lui?

Vezi-ti de lungul nasului. Nu iti convin conditiile de munca, salarizarea etc., fa si tu o plangere si indeasa-ti-o in cur, ca esti la privat, muncesti la patron si patronii sumtem noi.

Daca nu ai fost prezent sa vezi despre ce e vorba de ce tragi concluzii singur ?

Prețul se negociaza prin telefon, nu se face programare si pe urma dupa ce ajungi in apartament incerci sa negociezi.Da, categoric, clientul are întotdeauna dreptate, acel client care ne trateaza exact cum il tratam si noi pe el, cu respect, acel client are dreptate, nu clientul care vine sa-si bata joc. Oricum am observat aici oarecum o tendința mai mult de offtopic decat de discuții la subiect, adica recenzii. Cat despre educație, limbajul tau denota exact opusul unei persoane educate, fara suparare. Nu am sa mai raspund la postari de genul asta pentru ca iar se ajunge la discutii interminabile.

• Like 2
Postat

Nu ai inteles nimic din ce ti-am scris. Tu ai facut offtopic cu "marele nesimtit".

Sincer noua ni se rupe ca iti trage teapa un client, de ce p.l.m. scrii cacaturi din astea? Vrei sa iti plangem de mila?

Tu nu esti o doamna in societate, nu reprezinti o valoare (cum poate ai impresia in mod eronat), esti o curva.

Nu o fi de blamat, dar nu ai tu perspectiva de unde sa spui despre un om ca este nesimtit.

Iar in ceea ce ma priveste pe mine si limbajul meu, chiar nu ma intereseaza judecatile tale de valoare.

Tu te adresezi ca si servicii in mare parte unor oameni cu frustrari, cu probleme, care traiesc in aceeasi societate ca si tine.

Te intreb: e o societate buna? Visul tau de mica a fost sa te prostituezi, sau o faci din necesitate?

In concluzie: daca ti-o iei peste bot fa o plangere la institutiile abilitate sa iti rezolve problema (daca e cazul, nu sa faci atata drama ca a incercat cineva sa negocieze cu tine), nu ne impartasi mizeriile vietii tale de curva ca esti penibila.

Postat

Da nu înțeleg ce a făcut clientul ei așa groaznic încât sa se fasoleasca în halul ăsta pe aici...ar trebui sa organizam o întrajutorare și sa strângem bani pt suferință încercată sau cum? Wow...saraca de mine...sunt o bagaboanda și unu a încercat sa negocieze cu mine...#umilință #nesimțire #duamna #sacrilegiu

Off topicul ea l-a deschis dandu-si ochii peste cap complet irelevant. Sa isi asume consecințele. Ar fi frumos sa își ceara scuze de la client.

Nu e ca și cum ar fi vrut sa ii fure proprietatea intelectuala. Hehe

• Minus 1
Postat

Nu ai inteles nimic din ce ti-am scris. Tu ai facut offtopic cu "marele nesimtit".

Sincer noua ni se rupe ca iti trage teapa un client, de ce p.l.m. scrii cacaturi din astea? Vrei sa iti plangem de mila?

Tu nu esti o doamna in societate, nu reprezinti o valoare (cum poate ai impresia in mod eronat), esti o curva.

Nu o fi de blamat, dar nu ai tu perspectiva de unde sa spui despre un om ca este nesimtit.

Iar in ceea ce ma priveste pe mine si limbajul meu, chiar nu ma intereseaza judecatile tale de valoare.

Tu te adresezi ca si servicii in mare parte unor oameni cu frustrari, cu probleme, care traiesc in aceeasi societate ca si tine.

Te intreb: e o societate buna? Visul tau de mica a fost sa te prostituezi, sau o faci din necesitate?

In concluzie: daca ti-o iei peste bot fa o plangere la institutiile abilitate sa iti rezolve problema (daca e cazul, nu sa faci atata drama ca a incercat cineva sa negocieze cu tine), nu ne impartasi mizeriile vietii tale de curva ca esti penibila.

Parerea mea e ca trebuie sa-ti scrii frustrarile in alta parte. Pentru mine e un subiect inchis. Pot sa scriu ce vreau,cand vreau si de asemenea sa-mi selectez si clientela. Dar cu siguranță clientii nesimțiți nu vor avea loc niciodată la mine.

Asa ca va rog frumos, ori scrieti recenzii, ori sa va vedeti de treaba, pentru ca deja am impresia ca unii dintre voi mai mult scrieti decat sa vizitati fetele de pe acest forum.

De data asta chiar nu am sa mai raspund postarilor offtopic.

Si asa cum e alegerea voastra la ce fete mergeti, asa e si alegerea mea pe cine primesc. Pana acum nu am avut probleme cu nimeni pentru ca am avut clienti foarte ok.

Vizitator pustiu84
Postat

Vezi ca derapezi la greu. "Clientul are intotdeauna dreptate?" Asta ce prostie mai ii? Acuma serios: si daca nu vrea sa plateasca si daca vrea un numar cu 50 de lei, si daca vrea servicii pe care nu le ofera, etc?

Legat de negociere: ai incercat vreodata sa alimentezi ca apoi sa negociezi la casa? Asa de curiozitate te intreb.  

S-a mai spus de 'nspe mii de ori: nu iti permiti, nu te duci. Punct. 

Ia nu fa tu pe moralistul/justitiarul/OPC-ul forumului. Ok?!

Postat

Da nu înțeleg ce a făcut clientul ei așa groaznic încât sa se fasoleasca în halul ăsta pe aici...ar trebui sa organizam o întrajutorare și sa strângem bani pt suferință încercată sau cum? Wow...saraca de mine...sunt o bagaboanda și unu a încercat sa negocieze cu mine...#umilință #nesimțire #duamna #sacrilegiu

Off topicul ea l-a deschis dandu-si ochii peste cap complet irelevant. Sa isi asume consecințele. Ar fi frumos sa își ceara scuze de la client.

Nu e ca și cum ar fi vrut sa ii fure proprietatea intelectuala. Hehe

Nu a incercat inainte sa negocieze. A sunat si a facut o programare, din cauza lui am programat pe altcineva cu 2 ore după. Mi se pare normal sa negociezi inainte sa-ti faci programarea, nu sa nu zici nimic ca si cand totul ar fi ok si cand ajungi in apartament "o dai la întoarsa".

• Like 2
Postat

Pustiule, "Clientul are intodeauna dreptate" inseamna ca omul, din punctul lui de vedere, nu a gresit cu nimic si o fi fost vreo neintelegere la mijloc (ce sa-i faci, limba romana e grea pe alocuri).

Printesa asta isi da atatea ifose pt o maxima banalitate. In continuare are aceeasi atitudine ded pizda oparita.

E dreptul ei sa refuze pe oricine, asta nu este de contestat. Dar sa faci din asta o megadrama si telenovela e deplasat.

Adica, sta putin, vorbim de domnisoara giaweber. Sa se stie clar, la ea nu e loc de negociere si de intors. Serios?

Pizda asta are impresia ca unii dintre noi mai mult scriem decat vizitam fetele????

Fa curvo, nu ne intereseaza impresiile tale. Iei bani ca sa te futi, atata tot. Nu esti nici prima, nici ultima. Ce-i cu aerele astea pe tine?

Ne rogi frumos, ori scriem recenzii ori sa ne vedem de treaba? Vai de viata ta, scursuro.

Clientii nesimtiti nu au loc la tine? Numai pt asta si imi fac o programare la tine, ca sa ai dupa aceea ce sa scrii.

Fii linistita, ca la telefon voi fi megadiplomat.

Vizitator
Postat

Prețul se negociaza prin telefon, nu se face programare si pe urma dupa ce ajungi in apartament incerci sa negociezi.

Adica, sta putin, vorbim de domnisoara giaweber. Sa se stie clar, la ea nu e loc de negociere si de intors. Serios?

Fata a explicat clar ce s-a intamplat din punctul ei de vedere. Citeste mai atent Titus. Iar limbajul pe care il folosesti chiar este de admirat. :slap2 

Ai vazut ca Dorina nu te mai baga in seama si te-ai gandit sa-ti gasesti alt loc de joaca? 

• Like 12
  • Minus 1
Postat

Fata a explicat clar ce s-a intamplat din punctul ei de vedere. Citeste mai atent Titus. Iar limbajul pe care il folosesti chiar este de admirat. :slap2

Ai vazut ca Dorina nu te mai baga in seama si te-ai gandit sa-ti gasesti alt loc de joaca?

In curand trebuie sa-si schimbe si acest loc de joaca datorita atitudinii de mahalagist, eu personal nu o sa-l mai bag în seama. Telenovela zici ? ..pai telenovela tu ai facut din asta datorita postarii tale de 20 de randuri.

Cat despre programare, te astept, eu imi tratez clientii la fel, cu atentie, bun simt, respect.

• Like 2
  • Oras:Transilvania...
Postat

In curand trebuie sa-si schimbe si acest loc de joaca datorita atitudinii de mahalagist, eu personal nu o sa-l mai bag în seama. Telenovela zici ? ..pai telenovela tu ai facut din asta datorita postarii tale de 20 de randuri.

Cat despre programare, te astept, eu imi tratez clientii la fel, cu atentie, bun simt, respect.

asa si trebuie,profesionista!Gia,asteptam pozele!

Postat

nicolas67; ai rabdare o sa vina doar e profesionista, deci dureaza!!!!!!!!!.................

Postat

nicolas67; ai rabdare o sa vina doar e profesionista, deci dureaza!!!!!!!!!.................

Rabdare baieti, ca o sa vina si pozele. Numai sa prind un picut de timp liber. ;))

Vizitator shadowkiss
Postat

Hai sa-i lasam in pace sa-si rezolve singuri problemele amandoi au o parte de vina si adevarul e undeva la mijloc, ea nu trebuia sa scrie pe forum despre el trebuia sa generalizeze, fara a face referire la o anumita persoana si el trebuia sa ceara detaliile si sa negocieze la telefon dinainte, eu unu asa procedez, sau majoritatea de aici, asa cred eu. Nu rezolvam nimic daca ne jignim intre noi sau luam apararea unuia, pentru ca nici unu dintre noi nu am fost de fatza si fiecare isi scrie varianta lui/ei.

PS.

am facut 300+ km pana la Cluj fara programare prealabila sperand ca prind una din fetele de top,.... tzeapa nu a raspuns nici una trebuia sa ma supar pe vreuna dintre ele?

Propun ca fetele care au timp liber si sunt active pe forum sa posteze ziua si ora cand sunt libere ;) asa mai pot face si altii programare

Postat

Rabdare baieti, ca o sa vina si pozele. Numai sa prind un picut de timp liber. ;))

daca reusesc sa ajung eu la Gia,promit ca fac poze cu acordul ei...si rezolvam problema!imi lustruiesc lentilla!

Vizitator shadowkiss
Postat

daca reusesc sa ajung eu la Gia,promit ca fac poze cu acordul ei...si rezolvam problema!imi lustruiesc lentilla!

Sper sa ajungi ca eu nu am avut norocul sa o prind libera 

Postat

Sper sa ajungi ca eu nu am avut norocul sa o prind libera 

stai linistit ca si eu am mai incercat...program incarcat,scap cand pot si atunci ba nu prin liber,ba intervine ceva...asta-i soarta oamenilor muncitori si cu alte obligatii!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...