4 stele plus Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Gio,pui pozele alea pana de revelion? Ca mi-am luat bilet la tratament pe 30 dec si as vrea sa stiu daca vin la tine sau ma duc nefutut ?Merita..din plin...e superba.
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 18, 2015 Nu stiu cati dintre utilizatori va respecta in adancul suflerului sau dau "doi bani" pe voi(doamnelor). Dar din politete lasa sa se inteleaga contrariul. La sume de 300+ inseamna ca esti la un nivel in care nu mai poti sa mori:))))). P.S. o faceti de placere sau pentru bani?
pantera_sonya Reputație: 7393 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:CUSCA Oras:CUSCA Postat Octombrie 19, 2015 La sume de 300+ inseamna ca esti la un nivel in care nu mai poti sa mori:))))).P.S. o faceti de placere sau pentru bani?Curios mai esti si tu
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 19, 2015 ......ce picioare urate ai ...
sanmiguel38501 Reputație: 394 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 19, 2015 Imi cer scuze inca odata am gresit a fost un gest extrem de urat din partea mea accept criticile si va doresc succes , nu am nici o justificare , nu sunt in masura sa dau nimanui sfaturi ca orice om am gresit si recunosc . sincer ai dat dovada de mare caracter...rar am intalnit femeie sa recunoasca ca a gresit.la primul meu drum in cluj o sa imi faca placere sa te vizitez, imi place foarte tare atitudinea ta restul am vazut pe forum( ca si actiune) 3 15
gabi_jo Reputație: 803 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Octombrie 19, 2015 http://nimfomane.com/forum/user/163350-pantera-clujului/Asa sunt eu mai curios din fire panterutzo:)))Un big kiss din partea mea 1
goreny Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 30, 2016 Rabdare baieti, ca o sa vina si pozele. Numai sa prind un picut de timp liber. )Ciao, threesome cu doi baieti si o faa acceptati? Sunt tare curios ca ma bag cu un prieten astazi daca da.
peso69 Reputație: 165 Postat Mai 30, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Mai 30, 2016 ???.Nimeni nimic?Promitea mult.
floppyone Reputație: 4 Postat Mai 30, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 30, 2016 Din cate stiu, Gia nu mai lucreaza...pacat, era o bunaciune din toate punctele de vedere
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum