Sari la conținut

Nou in CJ ! Gia - 0720.589.551

Postări Recomandate

Postat

Gio,pui pozele alea pana de revelion? Ca mi-am luat bilet la tratament pe 30 dec si as vrea sa stiu daca vin la tine sau ma duc nefutut ?

Merita..din plin...e superba.

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

Nu stiu cati dintre utilizatori va respecta in adancul suflerului sau dau "doi bani" pe voi(doamnelor). Dar din politete lasa sa se inteleaga contrariul. La sume de 300+ inseamna ca esti la un nivel in care nu mai poti sa mori:))))).

P.S. o faceti de placere sau pentru bani?

• Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA
Postat

La sume de 300+ inseamna ca esti la un nivel in care nu mai poti sa mori:))))).

P.S. o faceti de placere sau pentru bani?

Curios mai esti si tu  :laugh2  :laugh2 

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Imi cer scuze inca odata am gresit a fost un gest extrem de urat din partea mea accept criticile si va doresc succes , nu am nici o justificare , nu sunt in masura sa dau nimanui sfaturi ca orice om am gresit si recunosc . 

sincer ai dat dovada de mare caracter...rar am intalnit femeie sa recunoasca ca a gresit.

la primul meu drum in cluj o sa imi faca placere sa te vizitez, imi place foarte tare atitudinea ta restul am vazut pe forum( ca si actiune)

• Like 3
  • Minus 15
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Rabdare baieti, ca o sa vina si pozele. Numai sa prind un picut de timp liber. ;))

Ciao, threesome cu doi baieti si o faa acceptati? Sunt tare curios ca ma bag cu un prieten astazi daca da.

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Din cate stiu, Gia nu mai lucreaza...pacat, era o bunaciune din toate punctele de vedere ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...