Sari la conținut

Nou in CJ ! Gia - 0720.589.551

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Buna, de azi sunt disponibila iar colega mea de luni.

Postat

aceeasi locatie sau au aparut schimbari?

Buna,

Momentan suntem tot in regim hotelier. In maxim o saptamana o sa avem o locatie fixa.

Postat

Vreau sa mentionez cateva lucruri sperand ca nu supar si nu deranjez pe nimeni.

Primesc foarte multe telefoane de la persoane care insista foarte mult sa negociem prețul. Imi pare rau dar nu suntem la piata si asa cum aveti pretenții sa fiti primiti intr-o atmosfera placuta, discreta,intr-o locatie curata si decenta, sa vi se dea prosoape curate si sa fiti tratati ca atare, asa am si eu pretenția sa imi respectati decizia de a mentine pretul fix. De asemenea vreau sa va spun ca nu suport si nu accept sub nici o forma sa primesc barbati nesimțiti si misogini.

Oricum pana acum pot sa spun ca am avut parte de clienti foarte ok si mulți dintre ei au revenit si am ramas chiar placut impresionata de conportamentul lor.

Va pup si va mai astept. In cateva zile o sa mai postam câteva fotografii si eu si colega mea.

• Like 4
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Pantera face preturile si legea. Clujul e al ei, nu face fiecare ce vrea de capul lui (sau al ei) pe aici, ca le baga giunga in gura.

Mai fetito, nu am nici o problema (ba chiar sunt de acord) sa scazi tariful colegelor tale, dar tu furi curent maxim.

Ce te fute pe tine grija de cum arata ele, cum se imbarca si cat cer? Isi trag singure concluziile cand vad ca nu clienti, sau dupa recenzii.

Tu Diva, Steaua eternitatii, dai sfaturi, de parca esti Hristosul curvelor.

Ok, esti o curva de top. Si, ce-i cu asta? Lumea ta e ingramadita si limitata la pula altora care te platesc.

Faci bani multi, bravo tie, dar ai pierdut simtul masurii si al realitatii.

Eu zic sa iti deschizi seminarii pe youtube despre cum sa fii curva de lux. Sa dai sfaturi de la aspecte de igiena la psihologie, mindset-uri, muzica motivationala pentru ingurgitat materialul seminal, politica de marketing, dezvoltare pe orizontala si pe verticala, analul in 3 pasi fara profesor, rubrica "stiati ca" si "ce a mai supt Felina" etc.

Poti fi doar curva, nu e nevoie sa fie si cocalara, pe bune.

Stiam eu ca nu esti un baiat prost...total de acord cu cele scrise ... Fatuca asta cred ca vrea sa scrie o carte in care sa descrie ce trebuie sa faca fetele sa ia muie cat mai bine .. De parca asta ar fi o realizare in viata .. In loc sa taca si sa ia muie in continuare cum stie ea mai bine .. Sa se bucure ca ia si bani pentru asta si sa taca dracului din gura ..da' nuuu se baga si ea ca izmana in fund pe unde poate
  • Like 1
Postat

Parerea mea este ca aici toate fetele din acest forum ar trebui sa se sustina unele pe altele. Toate sunt aici cu acelasi scop.

Poate administratorul site-ului ar trebui sa faca ceva curatenie si sa impuna cateva reguli de postare.

Pentru fetele noi ( Gia si colega) care vor sa inceapa ceva sa le dorim success si sa le incurajam.

Piata va stabili pretul.

My 50 cents.

Vizitator iusuf
Reputație: 0
Postat

Va salut!

Curios fiind, am decis sa le fac o vizita fetelor Gia si Sabrina. Locatia este temporar pe motilor, zona fostei fabrici de bere. Neavand programari in acel interval, am convenit sa intru cu fiecare fata un numar. Prima a fost Gia, 1,68m aprox, ochi albastrii, piercing in limba, sani mari, corp bine proportionat, nu este slim, dar nicideloc grasa, femeie bjne, deschisa fata de client. Am avut parte de ON, FK si NP, toate cu daruire si cu zambetul pe buze, actiunea decurgand frumos pana la finalizare, care a venit destul de rpd, eu fiind plin. Dus, pauza pt un pahar cu apa si am trecut la treaba cu Sabrina, mai mica de inaltime decat colega ei, ambele sunt f dragute, sani medii, putin mai slim, ochi caprui si ea zambitoare si foarte implicata. ON, FK si NP si din partea ei, bonus un orgasm insotit zgomote caracteristice, eu prestand mult mai bine la al doilea numar.

Dus de final, glume si discutii care iti dau impresia ca esti la niste prietene vechi cu care ti-o mai tragi. :) parca vad ce ar iesi sa ramai peste noapte si sa bei impreuna cu ele...

Din punctul meu de vdr, de recomandat cu incredere!

Notele: 9 pe linie

Postat

Buna dragilor,

Vreau sa va anunt ca începând de azi prestam si împreună. Va asteptam.

• Oras:Cluj
Postat

Buna dragilor,

Vreau sa va anunt ca începând de azi prestam si împreună. Va asteptam.

In sfarsit avem unde merge la threesome :) american style :))
Postat

...ala ii american threesome pentru fat boys...asta ii pentru dirty boys :)))

http://uproxx.files.wordpress.com/2014/05/oof-2.gif?w=650&h=365

Vizitator carlos.luchian
Postat

Detalii despre threesome ?

Postat

Buna, ce detalii te interesează ?

cred ca vroia sa stie daca este la meniu si daca se poate si cu suc de mere in loc de gama Cola...ah, de 3some intreba,ma prind mai greu uneori...pai ce sa vrea baiatul

-pret(la ora sau la finalizare)

-daca exista interactiune intre voi doua(sarut, oral, etc)

-daca una din voia are ceva restrictii/lucruri care nu le face la 3some

-daca permiteti si acesul "jucariilor" cu sau fara baterii in 3some

-etc

...adica detalii

• Like 7
  • Minus 6
Postat

O sa stabilim exact toate detaliile si o sa revin cu un reply.

Vizitator altu2
Postat

cred ca vroia sa stie daca este la meniu si daca se poate si cu suc de mere in loc de gama Cola...ah, de 3some intreba,ma prind mai greu uneori...pai ce sa vrea baiatul

-pret(la ora sau la finalizare)

-daca exista interactiune intre voi doua(sarut, oral, etc)

-daca una din voia are ceva restrictii/lucruri care nu le face la 3some

-daca permiteti si acesul "jucariilor" cu sau fara baterii in 3some

-etc

...adica detalii

O sa stabilim exact toate detaliile si o sa revin cu un reply.

@talisker, se poate asa ceva?

Le-ai bagat pe fete in sedinta!

Le-ai dat extemporal, neanuntat, si ele nu erau cu lectia invatata.

Asa ceva sa nu mai faci.

La modul serios: fetelor, intrebarile talibanului talisker sunt de un bun simt elementar, raportat la ce discutam aici.

@giaweber, sa inteleg ca acele intrebari de mai sus te-au (v-au) luat prin surprindere si nu esti/sunteti pregatita / pregatite a da un raspuns imediat si ceri /cereti rastimp de consultare in sanul echipei?

Pai care-i profesionalismul cu care veniti pe piata? Show, dar ... stai sa intreb colega?

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

totodata pentru ele .....ca pe mine din postura de client nu prea ma intereseaza cat timp nu afecteaza flow-ul actiunii,....daca se schimba prezervativul cand schimbi fata

• Like 2
Postat

(...) Show, dar ... stai sa intreb colega?

Cred că mai degrabă: Show, dar să știm și noi...

Fetelor, nu vă lăsați intimidate de niște veterani glumeți. Mai pierdem și noi puțin timp p-acilea cu ironii, dar asta nu înseamnă că nu vă iubim sau măcar că nu ne-am dori să vă iubim...

• Like 3
  • Minus 10
Postat

totodata pentru ele .....ca pe mine din postura de client nu prea ma intereseaza cat timp nu afecteaza flow-ul actiunii,....daca se schimba prezervativul cand schimbi fata

Din punct de vedere al igienei asa e cel mai bine, adica sa se schimbe.

• Like 3
Postat

@talisker, se poate asa ceva?

Le-ai bagat pe fete in sedinta!

Le-ai dat extemporal, neanuntat, si ele nu erau cu lectia invatata.

Asa ceva sa nu mai faci.

La modul serios: fetelor, intrebarile talibanului talisker sunt de un bun simt elementar, raportat la ce discutam aici.

@giaweber, sa inteleg ca acele intrebari de mai sus te-au (v-au) luat prin surprindere si nu esti/sunteti pregatita / pregatite a da un raspuns imediat si ceri /cereti rastimp de consultare in sanul echipei?

Pai care-i profesionalismul cu care veniti pe piata? Show, dar ... stai sa intreb colega?

Din bun simt si promptitudine am raspuns la post si am zis ca o sa revin cu detalii. Tocmai ca sa pot sa va dau cat mai multe detalii si sa reusesc sa cuprind toate informațiile in post, am decis sa revin asupra subiectului atunci cand o sa am mai mult timp. Cat despre profesionalism, cred ca acesta o sa reiese mai mult din recenziile facute de catre clientii care ne vizitează.

Postat

Cred că mai degrabă: Show, dar să știm și noi...

Fetelor, nu vă lăsați intimidate de niște veterani glumeți. Mai pierdem și noi puțin timp p-acilea cu ironii, dar asta nu înseamnă că nu vă iubim sau măcar că nu ne-am dori să vă iubim...

Nu ne lasam intimidate asa usor, iar cei care au trecut pe la noi cred ca au vazut ca suntem foarte deschise si stim de gluma.

• Like 3

Postat

Parca ati promis si ceva poze.

Am promis si o sa ne tinem de cuvant, putina răbdare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...