Sari la conținut

0721702689

Postări Recomandate

Postat

Anunt ATMINIONA sexi si seducatoare, obraznica in pat, fara inhibitii, te astept intr-un ambient placut pentru a-ti oferii o ora de placere si mici fantezii cu un oral nepr, normal stramt si umed, 69, uro, caut colega, 120 Lhttp://www.anuntul.ro/anunt/MINIONA_sexi_si_seducatoare_obraznica_in_pat_fara_inhibitii_te_astept_intr-un..._4426673http://www.anuntul.ro/anunt/MINIONA_sexi_si_seducatoare_obraznica_in_pat_fara_inhibitii_te_astept_intr-un_a_4425160Email: [email protected] mess: Mihai: bunaPapusha Sexy: bunaMihai: hotarat sa vinMihai: dar, plictisit de alergat aiurea prin orasMihai: vreau sa confirmi pozele sau macar sa vad cum arati Papusha Sexy: te ast cu cea mai mare placereMihai: si stabilim detaliile care la fata locului sa fie acelasiPapusha Sexy: daMihai: oral cu finalizare orala, deepthroat?Papusha Sexy: nu ...sorry eu fac sex oral si normal!oralul se poate face si fara prezervativ cu finalizare pe corpMihai: 2 finalizari?Papusha Sexy: da 150 ronMihai: ora are 60 de min?Papusha Sexy: daMihai: serios m-am plictisitMihai: locatie?Papusha Sexy: nerva traianMihai: deci nu se poate finalizarea orala ? raport /calitate/pret ar si super okPapusha Sexy: nu nu fac finalizare oralaMihai: vreo colega care face?Papusha Sexy: nu nu amMihai: singua in locatie?Papusha Sexy: da pana mai tarziuPoze reale primit pe mess :post-11951-133409725878_thumb.jpgpost-11951-13340972588_thumb.jpgpost-11951-133409725881_thumb.jpgA fost cineva ca pare destul de promitator?

Postat
Anunt ATMINIONA sexi si seducatoare' date=' obraznica in pat, fara inhibitii, te astept intr-un ambient placut pentru a-ti oferii o ora de placere si mici fantezii cu un oral nepr, normal stramt si umed, 69, uro, caut colega, 120 Lhttp://www.anuntul.ro/anunt/MINIONA_sexi_si_seducatoare_obraznica_in_pat_fara_inhibitii_te_astept_intr-un..._4426673[img']http://www.anuntul.ro/anunt/MINIONA_sexi_si_seducatoare_obraznica_in_pat_fara_inhibitii_te_astept_intr-un_a_4425160[/img]Email: [email protected] mess: Mihai: bunaPapusha Sexy: bunaMihai: hotarat sa vinMihai: dar, plictisit de alergat aiurea prin orasMihai: vreau sa confirmi pozele sau macar sa vad cum arati Papusha Sexy: te ast cu cea mai mare placereMihai: si stabilim detaliile care la fata locului sa fie acelasiPapusha Sexy: daMihai: oral cu finalizare orala, deepthroat?Papusha Sexy: nu ...sorry eu fac sex oral si normal!oralul se poate face si fara prezervativ cu finalizare pe corpMihai: 2 finalizari?Papusha Sexy: da 150 ronMihai: ora are 60 de min?Papusha Sexy: daMihai: serios m-am plictisitMihai: locatie?Papusha Sexy: nerva traianMihai: deci nu se poate finalizarea orala ? raport /calitate/pret ar si super okPapusha Sexy: nu nu fac finalizare oralaMihai: vreo colega care face?Papusha Sexy: nu nu amMihai: singua in locatie?Papusha Sexy: da pana mai tarziuPoze reale primit pe mess :A fost cineva ca pare destul de promitator?
Da eu am chemat-o la mine prin primavara....poze reale...f micuta si slabuta...destul de ok nu cine stie ce frumusete dar merge. Despre servicii am inceput cu un oral neprotejat...cam incepatoare se vedea ca nu are pre multa experienta, dar incerca, DT doar incerca nu prea reusea, si cam stingaci totul...nu pre fluid si cam cu intreruperi...sa zicem nota 7...apoi am pus-o la anal a zis ca face dar mai cu mofturi...usor...incet...tot asa dar pina la urma a facut...din nou mai ca incepatoari dar in final sa zicem ok nota 7-poate 8. nu mai tin minte exact dar cred ca am dat 200R ca era cu deplasare. Sper sa va ajute recenzia.
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare sex_for_you....ar fii trebuit sa deschizi thread-ul la sectiune orientare\consiliere. Probabil acum are alte nr de tel fata de cele care le avea inainte, cele postate de piticu. Pentru cine o stie, este vorba despre Irina care presta la Banca Romaneasca pe B-dul Unirii cu inca o colega Denisa, parca...o fatuca plina de BTS-uri (o mare gonoree si plina de condiloame). Se retrasese, dar se pare ca a revenit...Nu recomand !!!

Postat
Da eu am chemat-o la mine prin primavara....poze reale...f micuta si slabuta...destul de ok nu cine stie ce frumusete dar merge. Despre servicii am inceput cu un oral neprotejat...cam incepatoare se vedea ca nu are pre multa experienta, dar incerca, DT doar incerca nu prea reusea, si cam stingaci totul...nu pre fluid si cam cu intreruperi...sa zicem nota 7...apoi am pus-o la anal a zis ca face dar mai cu mofturi...usor...incet...tot asa dar pina la urma a facut...din nou mai ca incepatoari dar in final sa zicem ok nota 7-poate 8. nu mai tin minte exact dar cred ca am dat 200R ca era cu deplasare. Sper sa va ajute recenzia.

Americanul esti sigur ca face si anal ?Conversatie Mess :CMax: A scris cineva pe aici ca faci anal CMax:CMax: E adevarat ?Papusha Sexy: nuuuuuuuuuuuCMax: cam asa a scris Papusha Sexy: )cred ca este nebun omul eu nu am facut anal niciodata nici cu gagikamiu macarCMax: Ai o colega pe acolo care face ? Papusha Sexy: nu si eu pe nr asta si pe id-ul asta nu am facut nicodata deplasari .....am facut deplasari akum un an si cva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.