grecu Reputație: 71 Postat Noiembrie 16, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 16, 2011 Zilele astea am avut drum prin Ploiesti si intr-o pauza am dat o fuga sa-mi iau Ring-ul sa vad ce ar fi de futut prin zona. Asa am ajuns la Nicoleta, ca locatie in zona Penny Market spre gara de Vest.Si treaba a fost asa:-locatie: apartament de 2 camere la et 1, nedecomandat, adica din hol ca sa ajungi in camera de futing treci prin sufragerie unde mai sunt cel putin 2 fete (urate rau amandoua). Apartament murdar, cocina e prea frumos spus, alea doua rad ca proastele, TV pe taraf, groaznic. - Fata: era imbracata de strada, cred ca abia venise acolo inaintea mea, cam 22-23 ani, bruneta, par lung, ochi verzi, frumusica. Doar pt ca mi-a placut cum arata am acceptat sa raman in mizeria aia... In fine, la corp, inalta, sani mici si nu exceptionali dar cur misto, curata.- Actiune: OWO - 10 cu felicitari! Deepthroat perfect si repetat din proprie initiativa pana am oprit-o eu ca mai vroiam si altceva. Fara CIM. Normal - 9, cu strigaturi, palme pe cur, nu comenteaza la pozitii ba chiar te incurajeaza sa incerci si altceva, se misca super.- Pret: 100 RON/ora 1 finalizare oral si normal, 150 RON/ora 1 finalizare normal, oral si anal. Eu am optat doar pt oral si normal si acum imi pare rau ca nu am luat pachetul intreg.In concluzie o recomand cu caldura dar nu in locatia aia, data viitoare sigur o sun dar ii propun vreo pensiune sau ceva.Si ca sa nu mai deschid alt topic, la plecare din ploiesti, la gara de sud, o blonda frumusica, la vreo 25 ani, imbracata cam de prestat ceva mui prin masina imi face semn la ia-ma nene. O iau, zice ca merge pana la Tancabesti, zic ok si plecam. Pe drum incepem sa vorbim si din vorba in vorba incepe sa se planga ca are o datorie pe care trebuie sa o acopere in ziua aia si ca nu stie ce sa faca pt ca nu are nici un ban, etc. In fine, eu nu am zis decat mda, nasol, asta-i viata, plmAproape de Tancabesti zice...nu bem o cafea la mac-ul de la prisma? ZIc hai, in parcare aceeasi placa, are nevoie de bani si nu stie pe cine sa mai sune si plm.In final cand deja imi revenise cheful de futut dupa nicoleta zic hai sa vedem. Evident ca nu a fost deloc complicat sa negociez oral si normal in masina la 100 lei. La plecare mi-a lasat numarul de telefon si mi-a spus ca se apuca de treaba intr-un apartamant inchiriat in Ploiesti in zona Malu Rosu (habar n-am unde e si daca am retinut bine). Am trecut-o si pe ea pe lista, o sa revin cu review complet dupa ce o vizitez si la apartament, nu se pune actiunea din masina. Daca sunt doritori pot sa las si nr ei de telefon.Ma simt ca Darwin, am mai descoperit o specie care nici nu se fute in apartament, nici nu vine acasa si nici nu face trotuarul, face autostopul! cum ziceam...plm, ce mai urmeaza?
gcjoe2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2011 Postat Noiembrie 18, 2011 lasa-ne si numarul blondei... poze ceva cu vreuna din ele ai?
cristi712 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2011 Postat Noiembrie 21, 2011 ...mi-a spus ca se apuca de treaba intr-un apartamant inchiriat in Ploiesti in zona Malu Rosu (habar n-am unde e si daca am retinut bine). Am trecut-o si pe ea pe lista' date=' o sa revin cu review complet dupa ce o vizitez si la apartament, nu se pune actiunea din masina. Daca sunt doritori pot sa las si nr ei de telefon.[/quote']Malu Rosu e tot prin zona aia, de la Penny o statie de tramvai sau doua, deci 2-3 minute de mers cu masina, dar nu spre Gara de Vest, ci in directia cealalta!
grecu Reputație: 71 Postat Noiembrie 21, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 21, 2011 Malu Rosu e tot prin zona aia' date=' de la Penny o statie de tramvai sau doua, deci 2-3 minute de mers cu masina, dar nu spre Gara de Vest, ci in directia cealalta![/quote']Multam, cum ajung iar prin ploiesti o sa trec pe la ea si vin cu review complet. Inteleg ca e prin zona kaufland nu?Numar de tel dau dupa ce am si acordul ei, nu stiu daca are anunt, ma interesez
cristi712 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 Inteleg ca e prin zona kaufland nu?nu chiar, e la urmatoarea intersectie in forma de T, soseua vestului cu strada malu rosu.
Vizitator teoene Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 Am patit-o si eu cu blonda care face autostopul, aceleasi texte, are datorii, ce face ea, etc. Eu am luat-o de la Tancabesti spre Ploiesti si m-am dus spre apartamentul din Malul Rosu, a doua zi statea la ocazie la Gara de sud dar nu am mai oprit. Tipa e undeva de nota 7, apartamentul e asa si asa dar se lauda ca vrea sa isi faca salon acolo, sanii lasati. Am negociat un oral la 50 de lei, pe care l-a facut cu prezervativ si are prostul obicei sa puna si manuta la munca, deci nu prea e convingatoare. S-a recomandat Monica. Nr ei de telefon este 0734792290. Daca mergeti la ea sa ne spuneti ce texte mai are.
grecu Reputație: 71 Postat Noiembrie 22, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 22, 2011 Am patit-o si eu cu blonda care face autostopul' date=' aceleasi texte, are datorii, ce face ea, etc. Eu am luat-o de la Tancabesti spre Ploiesti si m-am dus spre apartamentul din Malul Rosu, a doua zi statea la ocazie la Gara de sud dar nu am mai oprit. Tipa e undeva de nota 7, apartamentul e asa si asa dar se lauda ca vrea sa isi faca salon acolo, sanii lasati. Am negociat un oral la 50 de lei, pe care l-a facut cu prezervativ si are prostul obicei sa puna si manuta la munca, deci nu prea e convingatoare. S-a recomandat Monica. Nr ei de telefon este 0734792290. Daca mergeti la ea sa ne spuneti ce texte mai are.[/quote']Da, corect, ea e. Monica mi-a spus si mie si numarul de tel e corect. N-am mai ajuns in Ploiesti asa ca aseara neavand ce face cand am plecat de la birou am chemat-o la balotesti la o muie in masina ca mi-e la indemana de ajuns. In jumate de ora era acolo ) De data asta fara texte si alte comentarii ca nu mai era cazul, ia banii, suge-o si pa.Da, mai pune si mana dar daca-i dai peste ea se potoleste si-si vede de treaba.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2011 Postat Noiembrie 22, 2011 Exceptand recenzia lui Grecu, vad doar offtopic... trecem si la alte reviewuri sau trebuie sa umblu la cartonase rosii?
david1982 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2011 Postat Noiembrie 23, 2011 Salutare,am fost si eu la Nioleta azi.Nu sunt multe de spus dar am sa incerc sa fiu succint deoarece totul s-a desfasurat f repede.1.locatia 3/10 mizerie totala2.atitudine 4/10 - s-a rastit la mine cu explicatiile cum sa ajung acolo, desi nu era foarte usor pt cineva care nu cunoaste Ploiestiul.3. owo 8-10, CIM, GFE 3-10 (cu un plus pt deepthroat care a fost ok)4.100lei/numar5.cam aglomerat acolo parca eram in gara (unu venea altul pleca, cu popas in baie)6.Mai era o tipa Mihaela parca, mediocra rau de tot, dar alba, cu forme ff generoase si multa celulita7.De revenit....nu prea cred.
grecu Reputație: 71 Postat Noiembrie 23, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 23, 2011 Salutare' date='am fost si eu la Nioleta azi.Nu sunt multe de spus dar am sa incerc sa fiu succint deoarece totul s-a desfasurat f repede.1.locatia 3/10 mizerie totala2.atitudine 4/10 - s-a rastit la mine cu explicatiile cum sa ajung acolo, desi nu era foarte usor pt cineva care nu cunoaste Ploiestiul.3. owo 8-10, CIM, GFE 3-10 (cu un plus pt deepthroat care a fost ok)4.100lei/numar5.cam aglomerat acolo parca eram in gara (unu venea altul pleca, cu popas in baie)6.Mai era o tipa Mihaela parca, mediocra rau de tot, dar alba, cu forme ff generoase si multa celulita7.De revenit....nu prea cred. [/quote']1. Nu poti sa zici ca nu te-am avertizat ca e cocina acolo! Eu nu mai merg never ever acolo dar pe ea o s-o iau la o pensiune sau ceva2. Cu mine a fost ok la tel, nici eu nu cunosc ploiestiul dar a avut rabdare sa-mi explice3. GFE n-am specificat, ai dreptate, cam 2-3 as zice si eu5, 6. Eu am fost singur acolo si in afara de duduia aia naspa de care zici tu si inca una la fel de naspa nu mia era nimeni pe acolo7. Eu da, pt deeptroath dar nu in mizeria aia
aliaskink Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2012 Postat Ianuarie 10, 2012 Ok. Numarul pt tipa cu autostopul se poate ?
Vizitator Lion86 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2012 Postat Ianuarie 10, 2012 ma bate gandul sa ma duc la asta,dar astept sa i-au salariul si ... atac
Vizitator Lion86 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2012 Postat Februarie 6, 2012 ma bate gandul sa ma duc la asta' date='dar astept sa i-au salariul si ... atac [/quote']salutare frati am fost la fata asta,e blonda,micuta cam 1.60.1. Locatia 5/10 - in Malu Rosu,al 2lea bloc la etajul 1, dupa scoala.Ne-am asezat pe un pat care scarție din toate incheieturile.Era imbracata intr-un halat roz2. Atitudine 6/10 - pana am ajuns la ea vorbea frumos,dupa aceea te grabeste ca cica e foarte ocupata " am refuzat pentru tine un client care imi dadea 300lei "3. face oral neprotejat de nota 7/10 fara prea mare pasiune , sex normal doar protejat 8/10, anal nu face 4. 200lei/ora dar ce mi-a placut au fost sanii ei mari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum