victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 14, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 14, 2015 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 iote warnuuuuuu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 14, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iulie 14, 2015 da coitza ai dreptate
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 14, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iulie 14, 2015 aiiiiiii smbgpwla iar m-am balbait in titlu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 14, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 14, 2015 sa-ti pun o poza cu delia , prietena ta , sa faci spume mai cu spor? 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iulie 15, 2015 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA chiar da. dar de ce ai postat pe un topic nedirectional ??
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 15, 2015 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA chiar da. dar de ce ai postat pe un topic nedirectional ?? de dragul tau, si pentru ca imi place formularea titlului topicului, eu as fi folosit bosorog afurisit, suna mai elevat.daca imi da voie delia , voi posta citeva poze care sper sa te mai invesesleasca. 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iulie 15, 2015
corsar Reputație: -301 Postat Iulie 15, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2015 de dragul tau, si pentru ca imi place formularea titlului topicului, eu as fi folosit bosorog afurisit, suna mai elevat.daca imi da voie delia , voi posta citeva poze care sper sa te mai invesesleasca.Hai frate Obi ca te astept de multa vreme sa treci pe la Delia si sa ne delectezi cu ceva poze fara textile pe ea ....ai promis...sper sa ajungi curand fata are ce arata ...deci iti trebuie doar curaj PS.mai este o tipa Deea parca se apeleaza ...ce stii de ea ? ajungi pe la ea ? tragi ceva poze cu ea ? Salutari si numai bine frate bosorog " tinar "
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 15, 2015 Hai frate Obi ca te astept de multa vreme sa treci pe la Delia si sa ne delectezi cu ceva poze fara textile pe ea ....ai promis...sper sa ajungi curand fata are ce arata ...deci iti trebuie doar curaj PS.mai este o tipa Deea parca se apeleaza ...ce stii de ea ? ajungi pe la ea ? tragi ceva poze cu ea ? Salutari si numai bine frate bosorog " tinar " trebuie sa te dezamagesc , nu am acordul deliei de a posta vreo poza , dar sint convins ca in curind va posta singura ce i se pare ei interesant.cu deea trebuie sa ma intilnesc cit de curind,am tot sunat-o dar nu ne-am gasit.
corsar Reputație: -301 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 trebuie sa te dezamagesc , nu am acordul deliei de a posta vreo poza , dar sint convins ca in curind va posta singura ce i se pare ei interesant.cu deea trebuie sa ma intilnesc cit de curind,am tot sunat-o dar nu ne-am gasit.Astept...si de la DEEA...dar si de la Delia ...am incredere in tine
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 29, 2016 pentru ca am deja 6 programari pentru sedinte foto , in curind voi posta aici cite ceva care sa bucure ochiul , singura problema fiind acceptul fetelor , in functie de doleantele lor , nu toate doresc sa se afiseze , fapt pentru care ma voi rezuma doar la cel mai indraznete . 1 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 fara caterinca, pur si simplu imi este mila de tine. 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 29, 2016 hop si motul la cacat , piei satana , rupe-ti-as gaozul cu coada de la mops ,ca pula nu mi-o stic pe jeguri ca tine nici macar daca te dai cu ruj. 1 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Iunie 30, 2016 Postat Iunie 30, 2016 rupe-ti-as gaozul cu coada de la mops Cand? Unde? ) 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iulie 5, 2016 pentru ca am deja 6 programari pentru sedinte foto , in curind voi posta aici cite ceva care sa bucure ochiul imi place topicul pe care l-ai ales
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 28, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 28, 2016 imi place topicul pe care l-ai ales de ce esti asa prost ma daca il stii pe lakele asta batran de ce nu il bati?trimite mie dosaru` ca rezolv eu problema
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 28, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 28, 2016 fa i o panda si pune ranga pe el
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 28, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 28, 2016 ... 1 2
victor24ct Reputație: -359 Postat August 29, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat August 29, 2016 toti dilii ba nene
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 29, 2016 da nene , eu imi faceam griji despre dileala mea , pe care mi-o accept si o recunosc, scuze publice pentru injuraturi , am deficienta la tourette cind beau rom de calitate superioara, dar pokemoonii astia sclerozati din nastere , nu au nici o scuza, trebuie dat cu napalm peste locurile prin care se furiseaza ca miseii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum