shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Iulie 19, 2015 Ba, eu cred ca tu esti indragostit de fata asta, si acu incerci sa faci pe cavalerul, in fine, te-a facut sa pici de fraer Andreea la toata faza asta,....si cu ultimele faze a dat-o mai rau in bara - cand vine vorba de discretie in meseria asta - sa spui lucruri de fosti clienti - foarte urat din partea ei.... Si ca sa sti si tu gura mare nu is pestele ei ...dar is cineva care pentru ea iti rup dinti oricand;)iar iti dau un sfat vezi de drum.in momentu in care tu ai trecut pe la ea si ai nemultumiri atunci exprimale da pana atunci nu fa tu ordine ca nu esti in masura..si poate fac si io ordine cu tine!luni am drum spre arad trec si pana la timisoara daca vrei si vb .. Treci luni prin Tm, du-o acasa ca vad ca de marti incepe la Oradea Si nu intereseaza pe nimeni de ce te-ai plans tu...ca numa tu te-ai plans..a gresit pe topic asta e nu mai poate corecta,ca tie tia dat impresia ca ii neserioasa,uite la alti nu lea dato.asa ca nuti convine zboara dracu pe alta pagina ca numa induci lumea in eroare pe aici.. Si uite ca alti s-au plans de atitudinea ei, ca sa fii tu impacat, documenteaza-te!! http://nimfomane.com/forum/topic/22261-vizita/?p=322993 http://nimfomane.com/forum/topic/22261-vizita/?p=322257 Teai gandit ca poate is cineva din familia ei care nui deacord cu ceea ce face ea ?si care tine mai mult la imaginea ei decat ea?si ca am aflat intamplator ce face?ia mai dava si in ...de nuntre sa va dau io voua explocati Pai daca nu ai fi de acord, nu ai sustine-o si nu i-ai face reclama pe forumul asta, Lasal ma sa le dea si informatiile private...ca.mie rau numi face a fost prostit de cineva sa isi faca cont sa dea in baiatu respectiv..:)am.fost facut pestele ei..apoi iubitu ei...apoi un fotbalist de mana a doua...apoi mia zis ca mam mutat cu lucru in timisoara deci care e adevaru ca nu mai stiu nici eu:)uite eu ma drum arad maine dar nicidecum la timisoara(momentan fiind in austria) probabil pretenu shiva cand a facut un cont la.plezneala a fost indrumat de CINEVA sa zica bazaconii..sa fi seriosi..sunteti penibili...altu mia zis ca sunt in bucuresti ca imi da coordonatele:) Nu mai tot o da cotita[ca nu mai vii la Tm, ca esti in Austria] , zii ca vii sa o iei sa o duci la Oradea, cat despre bazaconii vezi link-urile de mai sus si calmeaza-te, sa nu-ti puste o vena de la caldura asta Bafta in continuare si fericire maxima ca am inteles ca va mutati !! 1 Link spre comentariu
hai pa Reputație: -3 Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Ce imi arati tu ma linkuri din 2014?leam vazut si eu acum 2 zile cand am vazut defapt cu ce sa ocupat in trecut!am precizat din primu comentariu ca am treaba la arad nu la timisoara..ea ma ajutat si ii sunt dator cu ceva atata tot...chiar numi pasa in rest ce face ea...e treaba ei...nu tre sa iti dau explicatii pentr ce merg la arad...un lucru e cert nu ma rugat so duc acasa fiindca o duceam cu placere..indragostit nu am dc sa fiu de ea fiindca eu sunt casatorit.iar de.mutat din tara..te asigur ca desi am 2 case in oradea si un apartament in timisoara momentan nu prea stau in tara din motive personale:) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Iulie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 20, 2015 ce se mai aude Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 ce se mai audeNimic!Hai lasa.....nu ne mai provoca la cearta! Link spre comentariu
petre441 Reputație: 513 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 chiar nici o recenzie ? Link spre comentariu
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 20, 2015 ce se mai audeTu ne intrebi pe noi ????? Link spre comentariu
skywolf Reputație: 99 Postat Iulie 25, 2015 Telefon: stilgar19 Oras:Timisoara Telefon: stilgar19 Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 25, 2015 Intre timp: http://nimfomane.com/forum/topic/48946-larisa-andeeaesc-0733221803/?do=findComment&comment=1122518 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum