Sari la conținut

3 fete sugubete pentru un party

maxd

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

cam ce ai vrea sa intelegi?? 

pune poze si lasa un nr de contact ... 

ufa ...  e grele vere .... daca ar durea multi ar fi in agonie ..  :( 

• Oras:buzau
Postat

Ba tu esti prost sau te faci?du- te draq de fraier pe varianta.sau fa o laba.dar pt dobitoci ca tine e tare greu.

Postat

Domnule MaxD, cliffenger are dreptate, nu se prea intelege nimic din anuntul tau

Postat

ce de mai sufera lumea ...  ba tu nici macar sa fi bagat in seama nu meriti ...  hai dai cu samiinta de pasii ... vezi de drumu tau ... 

• Oras:Braila
Postat

Se pare ca nu ati inteles ce doreste omu. Domnu MaxD doreste 3 fete care sa participe la un party, iar anuntul banuiesc ca e pus ptr doritoarele care vad acest anunt.Sau daca voi stiti 3 fete care accepta un party sa il ajutati cu recomandari. Daca am inteles eu bine , cam asta e cerinta domnului MaxD.

Postat

mersi de suport ... nu credeam ca tre sa desenez in halu asta o chestie atit de banala ... si nu inteleg dorinta lor arzatoare  de a se integra in discutie .. daca duceti lipsa de dat din degete spor la treaba ... 

Problema o voi discuta direct cu cele interesate nu vad motiv pt care niste domni " vor detalii ... 

• Like 1
Postat

ce de mai sufera lumea ...  ba tu nici macar sa fi bagat in seama nu meriti ...  hai dai cu samiinta de pasii ... vezi de drumu tau ... 

>cliffenger< sa nu fiu iar interpretat gresit ....

Pe cine caut tre sa aiba macar atita minte sa inteleaga ce am spus   ... nu caut traseiste sau centuriste sau fete interesate de sex pe bani ... 

e ceva ce uni pricep mai greu ... sry da nu vreu sa iti insult neuronu ... e o chestie mai complexa decit tine ... 

doar un singur regret am ca sunt educat sa respect  si virsta nu numai nivelul de inteligenta ... 

ufa ...iar ma apuca si zau nu vrei ... cum ziceam hai sa ne vedem fiecare de drumu lui si sa bem o bere decit sa ne balacarim in spatiu virtual ... care consider ca ar trebui folosit  de oameni mai docti ... 

Postat

mersi de suport ... nu credeam ca tre sa desenez in halu asta o chestie atit de banala ... si nu inteleg dorinta lor arzatoare  de a se integra in discutie .. daca duceti lipsa de dat din degete spor la treaba ... 

Problema o voi discuta direct cu cele interesate nu vad motiv pt care niste domni " vor detalii ... 

:kiss3

Postat

pai mai bine liniste pe topic decit nerozii .... 

PAREREA ME !

Postat

Ba fraierica,eu am inteles cit de disperat.cat despre neuroni.......am mai vazut inteligenti din aceeasi categorie cu tine,cei care simt nevoia sa se laude.daca aveai mai multi neuroni ca cei de aici aveai si 3 fete pentru party.asa ca.........

Postat

Are numai laba in cap si acum cauta trei fete sa le futa la cap labagiu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...