Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

salut stimati colegiDOAMNA senzuala, Bianca, atragatoare, pasionala, spontana si deschisa ofer companie d-lor stiu sa recunoasca calitatea: sex oral nep, normal, anal, fantezii diverse. Foto absolut reale. Calea Calarasi, 16 Nov 11:00 0726.000.173 Pret 200L/ora post-16228-133409726294_thumb.jpgpost-16228-133409726295_thumb.jpgpost-16228-133409726297_thumb.jpgpost-16228-133409726299_thumb.jpgpost-16228-1334097263_thumb.jpgpost-16228-133409726302_thumb.jpgpost-16228-133409726304_thumb.jpgpost-16228-133409726305_thumb.jpgAcum sa trecem la descrieri :Eram acum citeva seri cam plictisit si ce imi spun hai sa dau o raita prin AT poate imi surade ceva ,zis si facut mi se opreste privirea pe anuntul de mai sus si sun surpriza imi raspunde repede o tipa destul de ok la voce chiar placuta ,incep tirul de intrebari deja clasic pentru mine :servicii ,locatie,pret,imi raspunde pe rand la fiecare:total calarasi,200/ora .Asadar ma imbarc in masina si ma deplasez catre locatie ajung in caleea calarasi colt cu agricultori, sun pentru informatii suplimentare le primesc gasesc loc de parcare relativ usor si ma prezint in fata usii care se afla la ultimul etaj al unui bloc comunist .imi deschide tipa imbracata exact ca in poze deci de aici concluzia ca sunt reale pozele cu amendamentul ca sunt facute pentru a pune in valoare marfa tipa o bruneta cam de 1,65-1,70,sani foarte mici si moi a trecut printr-o nastere,un fund destul de interesant ,fata ok nici rupta din soare dar nici sa o iei la fuga ,ma invita direct in camera unde va avea loc actiunea iar pe drum imi dau seama ca sunt intr-un apartament cu 3 camere destul de curat unde mai presteaza inca 2 sau 3 ,tipe pe care nu le-am vazut dar le-am auzit prezenta deci amanunte despre ele nu cunosc .Ajunsi in camera imi ofera un umeras pentru haine scoate din sifonier un prosop parea curat ,ma duc la baie unde gasesc o baie ok renovata pentru inchiriere deci decenta ,un gel de dus cam pe terminate dar exista ,ma rog igienizarea si inapoi in camera unde tipa ma astepta tot cum am lasat-o imbracata lasandu-mi placerea de a participa la actiunea de aruncat textila,o un + din partea mea apreciez chestia asta dar urmeaza si dar cam aici se termina cu +cel putin pentru mine,fata a tot incercat s-a destinda atmosfera dar parca nu mergea am inceput cu un oral fad fara artificii si ca s-a va dati seama in timp ce tipa presta oralul acolo de zor eu admiram patul care avea tabliile din fier forjat arata chiar interesant ca model ,ma rog intr-un final finalizez pe sanii ei ma rog pe piept sani nu prea erau fata nu finalizeaza oral ,ma duc la dus si ma intorc zic poate partea doua iese mai bine da de unde nu stiu nu imi mai venea chef de nimic si sincer fata incerca sa fie draguta dar mie imi pierise cheful ma echipez achit cei 200 ron pt o ora asa vb de la inceput si dus am fost.Observ ca de-a lungul povestiri"" ma tot rog"",credeti-ma chiar ma rugam s-a se intimple ceva dar cu rugatul am ramas.Acum sa trecem la notareOral 5(totusi am finalizat:D)corp 7fata 7normal---anal- (face din spusele ei)fk nu stiuConcluzie: sincer nu stiu daca sa recomand sau nu poate am avut eu o zi proasta chiar nu stiu inca ce sa zic poate o sa mai revin sa incerc tot meniul Imi pare rau ca nu pot sa ajut cu mai mult .Bafta la toata lumea .

• Like 1
Postat

Azi ,a acest numar am primit urmatoarele informatii: Rebeca, 24 de ani, locatie pe bd. Unirii la intersectie cu Nerva Traian. M-a luat cu textul "la 100 lei masaj, de la 150 alte servicii pe care le discutam la fata locului".La insistentele mele mi-a trantit-o scurt ca mai multe detalii doar la fata locului si nu o sa imi para rau. Din aceasta discutie inclin sa cred ca este cuibul unde activeaza Sara, Emy & comp sau vreo surata de-a lor. Le-o merge bine si si-au deschis filiale: e ca informatiile primite de mine nu corespun deloc cu ce a postat ing777.

Postat

Azi ,a acest numar am primit urmatoarele informatii: Rebeca, 24 de ani, locatie pe bd. Unirii la intersectie cu Nerva Traian. M-a luat cu textul "la 100 lei masaj, de la 150 alte servicii pe care le discutam la fata locului".La insistentele mele mi-a trantit-o scurt ca mai multe detalii doar la fata locului si nu o sa imi para rau. Din aceasta discutie inclin sa cred ca este cuibul unde activeaza Sara, Emy & comp sau vreo surata de-a lor. Le-o merge bine si si-au deschis filiale: http://nimfom ane.com/forum/  e ca informatiile primite de mine nu corespun deloc cu ce a postat ing777.
sincer imi pare rau ,crede-ma ca si asa a fost cea mai scumpa muie pe care am dat-o in viata mea pana acum la 200 ron nu prea imi arde de glume:idea:
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Eu nu înţeleg de ce unii dintre voi cotizati frecvent taxa pe prostie şi daţi sume exorbitante pe o finalizare fără să încercaţi o negociere inainte. Spuneţi că piaţa oferă în medie 100 ron/finalizare şi de obicei la acest preţ primeşti calitate. Daca fata o tine una şi buna că pretul ei este 150-200 finalizarea e decizia voastră daca rămâneţi sau nu. Eu personal am foarte mari pretenţii daca pretul e mare, adică daca tot dau un ban serios, vreau aspect frumos, atitudine, servicii totale şi de calitate. Bafta şi ciocane tari!

Postat
Eu nu înţeleg de ce unii dintre voi cotizati frecvent taxa pe prostie şi daţi sume exorbitante pe o finalizare fără să încercaţi o negociere inainte. Spuneţi că piaţa oferă în medie 100 ron/finalizare şi de obicei la acest preţ primeşti calitate. Daca fata o tine una şi buna că pretul ei este 150-200 finalizarea e decizia voastră daca rămâneţi sau nu. Eu personal am foarte mari pretenţii daca pretul e mare' date=' adică daca tot dau un ban serios, vreau aspect frumos, atitudine, servicii totale şi de calitate. Bafta şi ciocane tari![/quote']salut dar cred ca nu ai inteles nu am spus ca 200 ron finalizare atit am putut eu pe moment pretul de 200 era pe ora servicii totale ,detalii in primul post bafta la toata lumea;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...