georgent09 Reputație: 80 Postat Iulie 16, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iulie 16, 2015 Ieri termin treburile si imi zic, ce-ar fi sa incerc ceva nou?Asa ca pun mana pe internet si incep sa caut ceva care sa-mi faca placere, o matura cu sanii mari, naturali. Gasesc ceva, sun, detalii si ma duc. Intre Tineretului si Budapesta pe dreapta, in singurul bloc de culoarr maro. Sun, totul in regula si urc, liftul nu merge.Et. 3, deschide usa cu miscarea clasica si oribila, ea ascunsa dupa usa. Inauntru aproape bezna, vad intrerupatorul si aprind lumina inainte de a intra. Patrund si vad duduia, peste 50, in niste pantaloni mulati din perdea, fara chiloti, cur lasat rau, in fine, peste 50. Totusi tatele bunicele. La telefon se lauda cu un numarul 6, sunt mai degraba 4, dar merg. Scorul 50/ finalizare, zic hai sa o incerc. Vad ca mai are doua colege la fel de amprentate de timo. Dus rapid si intru cu ea. Oral mediocru, normal la fel, se chinuia sa geama fals si sa scoata expresii din ea, lucru care m-a facut sa decid ca alta data nu mai vin nici daca intinereste. Dupa vreo 20 de minute, nu terminam si pace. Prea cald si ea nu avea nimic atragator. Ii zic pas si sa trimita urmatoarea. Inca 50. Vine asta, mai draguta, cand a fost tanara, asta sigur facea furori, mari. Acelasi oral in care exista doar capul, la normal a fost tare, dupa 15 minute de morfolit, ii zic sa se puna pe spate si ma urc, la care ea zice, "a, pai asa e bine, ca poti sa dai in baba pana diminieata ca duce", moartea pasiunii si aceleasi sunete. Am transpirat bine si cu asta si tot degeaba, plm, hai si cu a trei-a. Alti 50 si uite asa fratilor dupa vreo ora si jumatate de stat acolo, mi-am bagat pula (in chiloti) si am plecat fara sa termin. De regula nu am probleme, ba chiar ma simt tradat, dar acum a fost si f cald si ele erau ca dupa bombardament.Acum catalogul:Fizic fara sa merite atentie, desi poate a doua mai mergea...Teatru multBaie okProsop curatGel de dus de la Amway, deci se respectaPret okApartament curatOral semi, doar capul si fara exchibitiiNormal simplu, craci in sus. Deasupra miscari normale.Au precizat toate trei ca nu accepta finalizare orala.Oral merge fara balon.NU MAI VREAU! NU MAI MERG!Bafta si ciocane! 4 Link spre comentariu
laury Reputație: 24068 Postat Decembrie 26, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 26, 2017 Din 2015 a revenit, sau alte protagoniste in cuib? Link spre comentariu
cristiano666 Reputație: -47 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 buna dameza 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum