Sari la conținut

07516xxxx

gigea2005

Postări Recomandate

Postat

Domnilor, tin sa va salut in primul rand.Trecand prin Iasi, am apelat la mica publicitate, am sunat, se numeste Sorina, are locuita la Hotel..Incom...... nu stiu care, din Bucium, imediat dupa pasarela la dreapta, nu am fost interesat, am optat pentru hotelul meu. cere 80 nr si 150 ora, pentru deplasare cere 250 ora, am negociat la 200 / ora.Oral fara, cu finalizare unde vrei tu, pana la urma face ce vrei tu inclusiv anal neprotejat , daca esti interesat....Fata are cca 19- 20 ani, inca cu carne tare, cu pizda cam ok, sani satisfacatori spre bine, corp ok, vorbeste frumos, chiar e ok copila. Apropos curata, se spala bine, nu are bubite etc....Cred ca are "peste", ca nu depasete cu mult ora...asa ca, grija la timp fratilor.Domnilor, spor la ...treaba, sa aveti sange in instalatie....fake = ban

Vizitator CIPILICA
Reputație: 0
Postat
Domnilor' date=' tin sa va salut in primul rand.Trecand prin Iasi, am apelat la mica publicitate, am sunat, se numeste Sorina, are locuita la Hotel..Incom...... nu stiu care, din Bucium, imediat dupa pasarela la dreapta, nu am fost interesat, am optat pentru hotelul meu. cere 80 nr si 150 ora, pentru deplasare cere 250 ora, am negociat la 200 / ora.Oral fara, cu finalizare unde vrei tu, pana la urma face ce vrei tu inclusiv anal neprotejat , daca esti interesat....Fata are cca 19- 20 ani, inca cu carne tare, cu pizda cam ok, sani satisfacatori spre bine, corp ok, vorbeste frumos, chiar e ok copila. Apropos curata, se spala bine, nu are bubite etc....Cred ca are "peste", ca nu depasete cu mult ora...asa ca, grija la timp fratilor.Domnilor, spor la ...treaba, sa aveti sange in instalatie....[/quote']a mai fost cineva la ea??

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Este vorba de o farsa, nu are rost sa sunati

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...