Sari la conținut

Footfetish,footjob!

Vizitator gionibravu

Postări Recomandate

Vizitator gionibravu
Reputație: 0
Postat

Saru'mana doamnelor si domnisoarelor!Sunt mare amator de picioare(doar cela frumoase si ingrijite).

Pot fetele sa isi posteze poze cu simpaticele lor membre inferioare?eventual nr de tel!

Vizitator taki
Postat

facesitting faci?

Vizitator gionibravu
Postat

facesitting faci?

iti dai seama ca in loc de footjob scriam facesitting....

Vizitator gionibravu
Postat

http://1.bp.blogspot.com/-G7mtqShBiHA/TsQxA7GUcsI/AAAAAAAAAuM/O-qdeFME2uo/s1600/SC_caption_Not+foot+fetish.jpg

Daca asta intelegi tu prin 'ingrijite'...atunci e bine pt tine!

• Oras:worldwide
Postat

sunt submisivi care cer expres talpi murdare sau sosete albe murdarite pt foot worship. numai eu stiu inainte de sesiuni cat ma chinui sa intind scrum de tigara uniform pe ele.

• Like 1
Vizitator gionibravu
Postat

sunt submisivi care cer expres talpi murdare sau sosete albe murdarite pt foot worship. numai eu stiu inainte de sesiuni cat ma chinui sa intind scrum de tigara uniform pe ele.

ok,am uitat sa mentionez mai sus,exclusa dominarea!pur si simplu m ar interesa un picior frumos cu o pedichiura frumoasa;nu vreau sa duc acest fetish la extreme!ms oricum:*

Postat

ok,am uitat sa mentionez mai sus,exclusa dominarea!pur si simplu m ar interesa un picior frumos cu o pedichiura frumoasa;nu vreau sa duc acest fetish la extreme!ms oricum:*

raspunsesem domniloer de  mai sus care poznasi au postat deiverse foto. ca sa iti raspund tie ai putea sa iti numesti preferintele pt pedi si  asa sa raspunda cine considera ca se potriveste. altfel ce ai scris tu suna a fetishist care isi face una mica cu niste poze ..... multa bafta in a gasi ce cauti

• Like 2
Vizitator gionibravu
Postat

Daca voiam sa imi fac una mica intram pe site-ri de gen,dar ma rog fiecare cu rautatile lui/ei....fir intins!

Vizitator gionibravu
Postat

http://i.imgur.com/34Nwv4B.jpg

iti place la poponet,taki?

Postat

Daca voiam sa imi fac una mica intram pe site-ri de gen,dar ma rog fiecare cu rautatile lui/ei....fir intins!

esti putin impertinent pt un fetishist. ti-am facut o simpla recomandare de a detalia cum vezi tu o pedicura draguta. nu am fost deloc rautacioasa. in fine....

Vizitator gionibravu
Postat

esti putin impertinent pt un fetishist. ti-am facut o simpla recomandare de a detalia cum vezi tu o pedicura draguta. nu am fost deloc rautacioasa. in fine....

scz-ma dar chiar nu vad unde am fost impertinent

Postat

scz-ma dar chiar nu vad unde am fost impertinent

pai tui crezi ca domnitele nu au alta treaba decat sa iti faca tie catalog de fotografii. spune ce iti place la pedi unghii rosii, french, patrate, rotunjite, tipul de talpa, exemplifica ceva. pune o foto 2 de ce e pe gustul tau in materie de picioruse. daca o domnita stie ca are aidoma se prezinta. ce atata zarva?

• Like 2
Vizitator gionibravu
Postat

pai tui crezi ca domnitele nu au alta treaba decat sa iti faca tie catalog de fotografii. spune ce iti place la pedi unghii rosii, french, patrate, rotunjite, tipul de talpa, exemplifica ceva. pune o foto 2 de ce e pe gustul tau in materie de picioruse. daca o domnita stie ca are aidoma se prezinta. ce atata zarva?

am incercat sa pun 2 poze dar ori nu merge ori nu stiu...

Postat

am incercat sa pun 2 poze dar ori nu merge ori nu stiu...

mai in prima postare ai ceva de genul foloseste editor complet. daca nu pui poze printr-un link  fix de desupt de emoticoane ai un patratel gen click pe el si bagi linkul fotografiei. :) vezi si mai zici ca-s rautacioasa te dadacesc de parca mi-ai fi platit o sesiune de infantilism 

Vizitator gionibravu
Postat

mai in prima postare ai ceva de genul foloseste editor complet. daca nu pui poze printr-un link fix de desupt de emoticoane ai un patratel gen click pe el si bagi linkul fotografiei. :) vezi si mai zici ca-s rautacioasa te dadacesc de parca mi-ai fi platit o sesiune de infantilism

hai ca asta mi a placut,ms sarumana

Vizitator taki
Postat

kendra la pus imediat la locul lui, lol

Vizitator gionibravu
Postat

hai ca asta mi a placut,ms sarumana

mai in prima postare ai ceva de genul foloseste editor complet. daca nu pui poze printr-un link  fix de desupt de emoticoane ai un patratel gen click pe el si bagi linkul fotografiei. :) vezi si mai zici ca-s rautacioasa te dadacesc de parca mi-ai fi platit o sesiune de infantilism 

cam tarziu,stiu dar ceva de genu:)!!

post-82165-0-86707200-1437320418_thumb.jpg

post-82165-0-42506300-1437320419_thumb.jpg

Vizitator gionibravu
Postat

cam tarziu,stiu dar ceva de genu:)!!

te-ai incadra?
Vizitator gionibravu
Postat

mai in prima postare ai ceva de genul foloseste editor complet. daca nu pui poze printr-un link fix de desupt de emoticoane ai un patratel gen click pe el si bagi linkul fotografiei. :) vezi si mai zici ca-s rautacioasa te dadacesc de parca mi-ai fi platit o sesiune de infantilism

Ai vazut pozele postate de mine?

Postat

Ai vazut pozele postate de mine?

da  si imi plac si mie bratarile si inelele de picioare. eu nu accepti  persoane noi :) dar bafta nice pics

Vizitator gionibravu
Postat

da si imi plac si mie bratarile si inelele de picioare. eu nu accepti persoane noi :) dar bafta nice pics

then help me somehow!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.