Sari la conținut

Prostituate de lux pentru politicieni

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

După ce a negat că ar fi avut vreo legătură cu dosarul “Prostituate de lux pentru politicieni” sau cu vreun nume implicat în anchetă, Raluca Alexandrescu, iubita lui Cristi Pulhac, fotbalistul lui Dinamo, a fost prinsă cu minciuna de către postul Zeus TV.Reporterii postului de televiziune Zeus au pus mâna pe declaraţiile pe care tânăra le-a făcut referitor la această poveste. Libertatea vă prezintă declaraţia pe care a dat-o Raluca la acest dosar şi în care spune că-l cunoaşte pe inculpatul Cornel Relu Costan şi că a fost, în repetate rânduri, în bordelul de lux din Austria. Conform documentelor deţinute de Zeus TV, scandalul a început anul trecut în luna mai, când Ion “Terra” Tămârjan, patronul agenţiei Star Models, şi Cornel Relu Costan, reprezentantul firmei Diva Models, au fost arestaţi, fiind acuzaţi că s-au folosit de agenţia de modelling “Star Models“ pentru a organiza o reţea complexă de prostituţie.Ar fi făcut sex pe bani cu bogătaşiConform procurorilor, cei doi le convingeau pe fetele pe care le racolau, printre care şi Raluca, iubita lui Pulhac, să se prostitueze într- un bordel de lux din Klagenfurt, Austria, dar nu înainte de a le face tinerelor cunoştinţă cu oameni de afaceri şi din televiziune, cu care ele întreţineau relaţii sexuale contra cost.Iată ce scrie în rechizitoriu“Alexandrescu Raluca Adina a făcut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru videoclipul reclamă pentru Clubul Babylon. Cazată în club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel că acel imobil era de fapt un bordel de lux. (…) În perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia, acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer“, se arată în rechizitoriul procurorilor.http://www.libertatea.ro/detalii/articol/raluca-alexandrescu-pulhac-prostituate-365559.htmlasteptam recenziile =))=))=))=))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Majoritatea fetelor pe care le vedem zilnic pe la TV în posturi de asistente, animatoare, cantarete fără pic de voce, au supt câte ceva ca să ajungă acolo, vă asigur de asta. Şi baietii o fac pentru un post bunicel şi un salariu de invidiat.În lumea show bizzului este probabil cea mai mare curvasareala şi sunt foarte multe aşa zise vedete de carton care n-au nici un fel de scrupule sau probleme de moralitate pentru a-şi atinge scopurile.Nu vreau să dau nume însă e clar vizibil la ce categorie mă refer şi probabil cei care au cât de cât cunoştinţe din domeniu stiu câteva poveşti cu un mare sâmbure de adevăr.

• Oras:Bucuresti
Postat

pai la cat sunt de dump la orice,clar ca au prestat ca sa ajunga acolo. marea majoritate arata din ce in ce mai jalnic datorita "interventiilor" pe care si le fac , cred ele, pentru imbunatatire infatisarii.

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

mda,e adevarat ce fac unele "vedete" :se ard pe bani frate.stiu destule cazuri de actrite de telenovele,cantarete,asistente si bagatoare in seama pe la tv care din asta traiesc.asa sa "moara" si capra vecinului,daca eu nu-mi permit(oricum nu i-as da atata banet),cu dedicatie pt politicieni :salivati!!! e scumpa si pt voi!! :)) http://www.protv.md/stiri/divertisment/de-ce-nu-raspund-barbatii-la-anuntul-matrimonial-dat-de-aceasta.htmlpost-7436-133409727311_thumb.jpg post-7436-133409727314_thumb.jpg post-7436-133409727317_thumb.jpg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Tot caut si eu o intrare serioasa sa fut si eu niste FUTOMODELE din astea carew defileaza pe la prezentari de moda si vrajeli din astea, daca aveti vreunul vreo conexiune buna da-ti-mi si mie de veste...Toate cele bune !!!

• Oras:Kabul
  • Oras:Kabul
Postat

Dragi confrati, am auzit si eu de astfel de vile prin Bucuresti. Scorurile nu sunt asa de exorbitante, insa sunt, din pacate functioneaza cu circuit inchis. Inca astept sa dau de vreun prieten care frecventeaza astfel de locuri. Se pare ca fetele sunt peste ceea ce gasim noi pe net... macar la aspect. Despre servicii stim cu totii ca sunt subiective. Cei care mi-au povestit au evitat sa-mi dea detalii despre cum intri in circuit... insa aflu eu pana la urma :)De asemenea la "vedetele" TV se poate ajunge tot prin recomandari. Se pare ca statutul social te poate ajuta sa intri in legatura cu persoana potrivita. Sunt sigur ca avem printre forumisti persoane care stiu aceste lucuri, insa fiecare tine informatiile pentru el. Concluzie: cei care asteptati sa cititi aici asa ceva, luati-va gandul.

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

nu-si face banii,e urata-parerea mea,mai ales din partea caracterului.se dau singure in "primire"...http://www.libertatea.ro/detalii/articol/simona-sensual-andreea-tonciu-sex-368290.html

Postat

Chiar sunt astfel de locuri in Bucuresti....nu este nici foarte greu sa intri. De ajuns sa mergi cu cineva de al casei :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.