Sari la conținut

Iti plac cunilingus/anilingus activ si uro pasiv? Suna-ma !

Postări Recomandate

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
Postat

tarane,umbla vorba-n sat precum ai fura castravetii vecinilor cu curu! Sa ma lingi in pizda dupa ce face pipi!

Cioara dracu ! Pieri-ti-ar samanta de romulan,de rumburac !

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cioara dracu ! Pieri-ti-ar samanta de romulan,de rumburac !

Consuelo,mai subtire,nu te enerva,altfel vorbesti de la Obregia! Se poate,ciocul mic!
Postat

Multi spun ca este Consuela, chiar e ea sau speculeaza unii? :D

Pai stau pe marginea santului ca babele de la tara,sparg seminte si speculeaza...pana acum mai m-au confundat si cu altele,dar cum unele au reactionat,iepuroii astia palavragii si belicosi s-au tupilat pe burta in sant,s-au mai ascuns pe dupa cate o tufa de morcovi,dupa care i-a apucat iar vitejia sa arunce bombe.

I am every woman...

Sunt Iulia Hasdeu...

• Minus 1
Postat

Pai stau pe marginea santului ca babele de la tara,sparg seminte si speculeaza...pana acum mai m-au confundat si cu altele,dar cum unele au reactionat,iepuroii astia palavragii si belicosi s-au tupilat pe burta in sant,s-au mai ascuns pe dupa cate o tufa de morcovi,dupa care i-a apucat iar vitejia sa arunce bombe.

I am every woman...

Sunt Iulia Hasdeu...

Esti pe ..... sa te ia!
Postat

Consuelo,mai subtire,nu te enerva,altfel vorbesti de la Obregia! Se poate,ciocul mic!

Ti-e sete rau,ti s-a uscat gatlejul de-l tot intinzi ca un Flamingo pe topicul meu? Casca gura sa-ti dau o limonada,ca am vezica plina !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

La un moment dat imi spusese ca a avut probleme cu niste tigani sau cv de genul asta. Asa spunea ea

Mai baiatule,ia du-te si barfeste tu in privat pe cine vrei,pana nu ma enervezi prea rau !  Atata vreme cat nu ai ajuns la mine,nu mai veni tu sa spui vrute si nevrute ! Daca am ceva de spus aici,pe forum,spun singura,nu trebuie sa vorbeasca altii in locul meu,nu te-am ales purtatorul meu de cuvant.

Vrei sa imi dau si eu cu parerea vizavi de voi,despre viata,trecutul si familiile voastre? Nu cred,fiindca ati pica in depresie.Du-te sa-ti speli Loganul,daca nu ai ce face!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Dupa ce paduchiosul de Relatie a tot deschis topice in numele meu sau despre mine,s-au gasit unii care sa ii ia de bune rahaturile insirate de el si m-am pomenit ca eram intrebata la telefon daca sunt Alina,Bubulina,Mirciulina,daca stau in Floreasca si tot felul de aberatii.

Oare topicul cu flocii tot asa de in serios a fost luat de catre unii care au citit ineptiile lui Relatie?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

I am every woman...

Sunt Iulia Hasdeu...

Bun, am inteles. :)

:hihat

Postat

Sunt  3 in 1 : maseuza,dominatoare si amanta pasionala.

0737662980

post-84499-0-07578400-1437490955_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Vrei ca pasarika mea sa fie stapana fetei tale? Suna-ma !

0737662980

post-84499-0-45737600-1437491106_thumb.jpg

Postat

Fa-i paduchioaso pune su tu ceva foto mai de la 15 ani,ca tare urata esti...piei satana!

Postat

Fa-i paduchioaso pune su tu ceva foto mai de la 15 ani,ca tare urata esti...piei satana!

De-aia scot barbatii limba pe strada cand trec pe langa mine si raman zgaiti la mine,de-aia ma claxoneaza,de urata ce sunt. M-ar linge acolo,pe trotuar,daca ar putea sau m-ar fute din mersul masinii.

Sunt buna rau mai prostalaule,neam de neamul tau nu s-a nascut una ca mine.Pun pariu ca ai 35 de kg si 1,50,esti nascut prematur si intoxicat dupa nastere cu laptele plin de narcotice si de alcool al ma-tii,esti subdezvoltat si fizic si mintal,fumezi de la un an si ai fost obiectul cu care ma-ta dadea in tac-tu cand se certau si se luau la bataie.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa-ti moara mortii ca stii tu,m-ai vazut tu...spui tu cu mana pe inima,pe Biblie...Ranitule ! Nu ma mai tin nervii cu atatia rahati care ies din toate tufele ca sa isi dea cu parerea !

Te deranjeaza adevarul ?,Am fost la tine de vre-o 3.4 ori, deci am lasat 3-4 sute de Euro.......,asa ca mai bine taci, sau schimba pozele sa nu te recunoasca lumea.....,sau poate ca cineva se foloseste de pozele Consuelei ( SIANA )....,Cand am fost la tine (Consuela ) erai dulce, vad ca Siana are un vocabular infect

Postat

Te deranjeaza adevarul ?,Am fost la tine de vre-o 3.4 ori, deci am lasat 3-4 sute de Euro.......,asa ca mai bine taci, sau schimba pozele sa nu te recunoasca lumea.....,sau poate ca cineva se foloseste de pozele Consuelei ( SIANA )....,Cand am fost la tine (Consuela ) erai dulce, vad ca Siana are un vocabular infect

Ma deranjeaza prostia incomensurabila a unora.NU SUPORT PROSTII !!!!!!!!!!!!!!!! OK? Ii fut in gura en gros. Cap patrat,nu stiu cu ce vrei tu sa ma ameninti,dar nu cred ca ti-ar conveni sa-ti deranjez si amenint si eu familia si existenta ! Mai taximetristule,vezi-ti de aparatul tau de taxat,nu te lua de al meu ! Pozele sunt numai ale mele. Stiu ca mi-au fost furate si de alte persoane care se folosesc in continuare de ele.

Nu face pe contorul curului meu ca alertez politia,ca esti peste !  Iti place sa dai cu gura in dreapta si stanga? Atunci esti muist. Gura ta este cumva purtatorul de cuvant al curului meu ? Vezi sa nu te trezesti cu o pula in ea !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Daca te prind la usa mea,iese urat de tot...te calc in picioare si te biciuiesc pana obosesc,mancatorule de cacat,te trag si-n poza ca sa i-o trimit neveste-tii.Nu ma face sa fiu mai rea decat mama dracului,ca pot fi ! Vezi-ti dracu de treaba ta,de casa ta,de naspeta de nevasta-ta care sta in pat ca lenjeria de pat ! Pozele mele au numele Siana trecut pe ele,nicidecum Consuela sau Alina sau Labarina,si sunt reale doar cu numarul de telefon 0737662980.Du-te dracu de prost cu sutele tale de euro !

Postat

Daca te prind la usa mea,iese urat de tot...te calc in picioare si te biciuiesc pana obosesc,mancatorule de cacat,te trag si-n poza ca sa i-o trimit neveste-tii.Nu ma face sa fiu mai rea decat mama dracului,ca pot fi ! Vezi-ti dracu de treaba ta,de casa ta,de naspeta de nevasta-ta care sta in pat ca lenjeria de pat ! Pozele mele au numele Siana trecut pe ele,nicidecum Consuela sau Alina sau Labarina,si sunt reale doar cu numarul de telefon 0737662980.Du-te dracu de prost cu sutele tale de euro !

Cred ca nu mai are rost sa continui....,Cei inteligenti se retrag primi

O seara buna in continuare

Postat

Daca mata stia ce tarfa proasta o sa ajungi,te mierlea de la 30 de zile...infecto!
Postat

Daca mata stia ce tarfa proasta o sa ajungi,te mierlea de la 30 de zile...infecto!

Nu mai deschide gura,ca ma pis in ea !

Postat

Nu mai deschide gura,ca ma pis in ea !

Vai mama ta,nici dinti in gura nu aveai....
Postat

Vai mama ta,nici dinti in gura nu aveai....

Sa vorbeasca si nea Ion,ca si el este om.

Da,eu nu m-am nascut cu dinti in gura,mi-au crescut mai tarziu.

Postat

folosesti si jucariile

Folosim jucariile.

Postat

Cutu,cutu nea Grivei,

vino sa ma lingi,de vrei !

Jucaria-mi preferata

este limba ta sculata.

0737662980

450 ron/ora

post-84499-0-16455200-1437568183_thumb.jpg

Postat

folosesti si jucariile

Ai tata grija, femeia foloseste si coceni de porumb..

Postat

Ai tata grija, femeia foloseste si coceni de porumb..

Culcat,la pamant,sezi bland,daca nu vrei niste electrosocuri in gaoaza,jos labele de pe topicul meu,Labus ! Vezi c-ai facut balta de bale si de sperma pe toate topicele mele.Imbraca repede costumatia de tarfa,de sclav-menajera si spala cu mopul mizeria pe care ai lasat-o in urma ta,javra. Mor si paduchii sufocati in blana ta latoasa si incalcita pe caldura asta.Am sa te epilez cu masina de tuns iarba si am sa iti pictez pielea in roz,am sa-ti strangulez scula si testiculele cu fundite roz si am sa te  scot asa pe strada,in curul gol si in lesa,sa te sparga la popou toti cainii vagabonzi care te prind.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...