Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Saracu' baiat, pe o vreme geroasa ai luat inghetata, te-ai lipit si de banca, presupun ca tipu' nu stia pe unde sa fuga :)

am fost impreuna 5 ani bre.......

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Lamalo - Naste din Berceni ...:)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

"Ceea ce contează este acea **spam editat**itate de oameni care creează opere de artă sau de gândire, inițiatorii de religii sau marii oameni de stat. Acești puțini indivizi excepționali sunt aceia care ne permit să ne facem o idee despre măreția omului" - tot Karl Popper ;)

Stima :hihat

"Unii spun ca fotbalul este o chestiune de viata si moarte.Sunt dezamăgit de această atitudine. Va asigur ca este mult, mult mai important decât asta" - Bill Shankly

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

da si eu zic la fel, dar acolo era asa o veselie generala. era f neobisnuit pt mine sa particip la asa ceva

O fi fost vreo matusa Tamara 2, de se bucurau atat...

:giggle:

• Oras:p-aci
Postat

E atat de proasta asta incat merita un subforum. Atat de proasta...

Postat

E atat de proasta asta incat merita un subforum. Atat de proasta...

mars ma si cerseste la alta masa. n-auzi ca n-am! esti asa prost ca nici sa insulti nu stii

Postat

Nu exista jignire mai mare. :slap2 Esti foarte proasta.

tu  nu auzi ca n-am! marsh de cere in alta parte si nu-ti mai fute atatea palme peste cap ca te aia esti asa cretinizat

Postat

Stiu ca n-ai, asta incercam sa te fac sa intelegi.  :slap2  N-ai!

nu te mai balbai si edita da-te dracu de timid. mah eject de pe threadu meu. tu nu auzi ca nu am chef de tine. esti prea ca o rama care se tareste pe asfalt dupa ploaie. ma dezgusti si te evit ca sa nu imi atingi pantoful.  du-teeeee

• Oras:bucuresti
Postat

nu te mai balbai si edita da-te dracu de timid. mah eject de pe threadu meu. tu nu auzi ca nu am chef de tine. esti prea ca o rama care se tareste pe asfalt dupa ploaie. ma dezgusti si te evit ca sa nu imi atingi pantoful.  du-teeeee

Deoarece ti-o ceri!

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/11722549_569832196490252_2822559768055221791_o.jpg

• Like 1
Postat

Ete' inca una:

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/11116322_569832156490256_1849259301940101059_o.jpg

• Like 1
Postat

Tu esti aici?

• https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10696413_448160298657443_3190799551423127785_n.jpg?oh=f38d6587e10c2a72a2b31e44a6902d03&oe=5654EC40
Postat

Tu esti aici?

• https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10696413_448160298657443_3190799551423127785_n.jpg?oh=f38d6587e10c2a72a2b31e44a6902d03&oe=5654EC40

m-ai prins :)  gaseste-te glume mai bune daca vrei sa te contrezi neaparat cu mine. imi place ironia sinelui da' cu glume bune nu de gradi :D

Postat

Oricum am da-o, tot proasta esti. Aici trebuie sa ne concentram. O prostie din aia puturoasa, "organica", prezenta si nu ai ce sa-i faci. Esti atat de proasta incat m-ai facut sa te bag in seama. Trebuia sa te anunt. De exemplu, ieri m-am oprit si i-am zis uneia ca-i grasa, era dezgustatoare. Oripila strada! Stii ce zic? Acum cu tine... oripilezi. Du-te-n pula mea, proasto! :(

Postat

Oricum am da-o, tot proasta esti. Aici trebuie sa ne concentram. O prostie din aia puturoasa, "organica", prezenta si nu ai ce sa-i faci. Esti atat de proasta incat m-ai facut sa te bag in seama. Trebuia sa te anunt. De exemplu, ieri m-am oprit si i-am zis uneia ca-i grasa, era dezgustatoare. Oripila strada! Stii ce zic? Acum cu tine... oripilezi. Du-te-n pula mea, proasto! :(

si de ce-s ma proasta ca ma inteleg bine cu Ciucurel pe care -l injuri cum il prinzi?   :laugh2

esti penibil

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

ce zici Lana ce citesti pa aici? istorisiri haioase ori harta ?

Mă pregăteam să il înjur pe ddpf...ddghajsbesjs sau care e nick-ul lui, dar am realizat că nu are sens. Drăguț topic...

• Like 1
Postat

Mă pregăteam să il înjur pe ddpf...ddghajsbesjs sau care e nick-ul lui, dar am realizat că nu are sens. Drăguț topic...

nu are ca lui ii e dor de ciucurel  :laugh2  las ca mai bagam ca imi mai vin mie, am avut dating comic rau 

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Minti! :)

Reputație: 3245
Postat

nu are ca lui ii e dor de ciucurel :laugh2 las ca mai bagam ca imi mai vin mie, am avut dating comic rau

Nu doar de ciucurel, că el și-o ia in gură de la toată lumea, ii place puța mai rău decât nouă!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...