Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Daca dati 100 de vodca, va povestesc eu un date bizar

hai impartaseste :D iti dau eu un pupic asta te imbata cat o sticla de Grey Goose 

Postat

http://4.bp.blogspot.com/-Ghj_U_PlTEQ/VeChLHrP1OI/AAAAAAAAAkQ/Y6LY3Maakbw/s1600/11800422_1462786994045492_3850347465658537791_n.jpg

:laugh2  :laugh2 asta micu s-a tacanit intr-un fel hazliu rau 

• Oras:sud
Postat

:laugh2  :laugh2 asta micu s-a tacanit intr-un fel hazliu rau 

Are drepate. Usama se bate pă burtă cu USA , in special cu democraţii

Postat

Are drepate. Usama se bate pă burtă cu USA , in special cu democraţii

eu il cred pe inginer si devin fana lui daca imi trimite un selfie cu un trandafir intre dinti :)

Postat

eu il cred pe inginer si devin fana lui daca imi trimite un selfie cu un trandafir intre dinti :)

Oricum e un personaj care merită atenţie

Postat

Usama

adica ce inji cu un trandafir intre buze e o priveliste de lepadat? 

Postat

adica ce inji cu un trandafir intr-o buze e o priveliste de lepadat? 

Sigur că nu , dar Usama cu un coş de flori in faţa unei domniţe ar fi absolut fabulos la scară planetară

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Mai schimba-ti sabloanele, uratule, ca te-ai imputit. =))

Tu puti a cacat de când te-a fatat ma-ta bolnavule!

• Oras:...
Postat

Mda. M-as defini eu insami ca fiind putin excentrica. Mama spune ca e felul meu elegant si cocolosit  de a spune ca nu-s putin cam nebun. Are dreptate in felul ei, eu in felul meu. Intre relatii, acum cativa anni faceam un dating f f fasnet. Nu futut, ci doar dating. Oamenii de obicei si-ar dori sa sara peste primele intalniri, ei bine mie fix alea imi placeau cel mai mult. Mi-au venit in minte recent mniste prime intalniri cel putin bizare. Neavand toate tiglele pe casa, e oarecum firesc sa atrag oameni la fel. Deci intalniri bizare:

1.Probabil ca si ciudat nimic vreodata nu o sa intreaca asta in topul meu personal. Eram in flirturi cu un super papusel de cateva saptamani (genul papusel fara a fi metrosexual, era bun ce mai) si accept eu in cele din urma o prima intalnire clasica dinner + cinema (cu conditia sa aleg eu filmul, eu restaurantul). Asta in timp ce eram pe cateva luni in alta tara nu la noi.... Si imi da sms ca intarzie putin  si ca ne vedem de plan, dar ca trebuie sa rezolve ceva inainte. Paranoia mea si super spiritul protectiv fata de dinstinsa mea persoana zice red flag!!! cine stie unde plm te duce asta, esti nebunaaa??? cat de bine il cunosti, cine stie unde ajungi. mda i am a freak i now. in fine ii las numaru de la masina lui lu vara mea si zic daca nu iti dau sjms ca-s ok bag pl anunta si tu pe cineva :)))) Vine el si ma anunta ca trebuie sa mergem la un priveghi ca ii pare rau ca am asteptat, dar nah matusa lui bla bla si nu voia sa renunte nici la intalnirea cu mine asa ca daca putem merge putin pe acolo inainte. in gandul meu wtfff???!!! priveghi la prima intalnire  :slap2  . ok am mers. am ramas socata de cum se purtau oameni acolo, toti casual, faceam glume, se simteau bine.... eu indoctrinata cu atitudinea de doliu in fine ma uitam cu o privire tampa la toti. bine nu-s de acord cu lacrimi de crocodil, tipete si tanguieli, ddar o oarecare tristete sau macar solemnitate ca cineva tocmai a crapat ar fi indicata. Dupa intalnirea a decurs f bine

2. Primul meu iubit, prima intalnire. Liceu amandoi, acelasi. Iarna, dar iarna frate. Intr-un oras mediu (nu un catun de la tara day) si cu zadapa in starturi obscene fix in ziua intalnirii. Zi de aia geroasa ca inclusiv cu caciula simti ca te impunge in creieri. Vine saracu baiat pe gerul ala cu un singur trandafir (nu stiu cum nu s-a transformat intr-un dreptunghi de gheata). Eu pe atunci eram intr-o faza in care iarna de iarna cizme, dresuri groase, fuste sau rochii, palton lung. F rar pantalon ori blugi. Fac trei pasi, ma uit la el. Ii spun scuza-ma dar nu pot hai in casa :)))) Si uite asa l-am dus la prima intalnire acas la mama :))) Desi in camera mea nederanjati baiatu asta rosea continuu ahahahah. Mama nu s-a bagat m-a strigat odata sa ne intrebe daca vrem prajituri si cand le-a adus le-am facut cunostiinta lool. Apoi ne-a lasat mama in plata noastra. Dupa incep eu sa ma plicitsesc si ii spun hai pe afar (moment in care se uita la mine ca la nebuni pt ca am refuzat sa ies si i-a zis la prietenul lui cu  masina sa plece, noi avand varsta la care niciun carnet). Te pui cu nebuna am iesit afara in parc si culmea mi s-a facut pofta de inghetata. Da cu zapada pabna la genunchi in plin ger eu voiam inghetata. mi-a luat desi se uita la mine de parca vin de pe Marte. dau cu mana pe scandura superioara a bancii sa inlatur zapada ma urc cu fundul pe ea si imi pap eu linistita inghetata . apoi acas si la revedere .da :))))

A doua intalnire mi se pare foarte romantica, nu deloc bizara, este unul din momentele de care iti aduci aminte toata viata. Pentru genul asta de experiente merita sa traiesti, nu dupa gang bang, swing, grup, intalniri in mall, la mac......la sharorma

• Like 1
  • Minus 6
Postat

A doua intalnire mi se pare foarte romantica, nu deloc bizara, este unul din momentele de care iti aduci aminte toata viata. Pentru genul asta de experiente merita sa traiesti, nu dupa gang bang, swing, grup, intalniri in mall, la mac......la sharorma

:) eram destul de dragalasi impreuna si mici. eu mergeam la meciurile lui de fotbal sa ii fac galerie el venea la shopping cu mine. we were cute and too normal to be normal nowadays :)

Postat

A doua intalnire mi se pare foarte romantica, nu deloc bizara, este unul din momentele de care iti aduci aminte toata viata. Pentru genul asta de experiente merita sa traiesti, nu dupa gang bang, swing, grup, intalniri in mall, la mac......la sharorma ...Fara maioneza si fara ceapa

Postat

Roamer parca tu spuneai ca bagi un date ciudatel. ia pofteste te rog si daca imi place va spun ce am patit fix inainte de Balul meu de boboci ca sa radeti de toanta de mine :)))

Postat

:) eram destul de dragalasi impreuna si mici. eu mergeam la meciurile lui de fotbal sa ii fac galerie el venea la shopping cu mine. we were cute and too normal to be normal nowadays :)

As da orice sa ma intalnesc cu o fata in statia de autobuz, ca in studentie. De-ati sti ce bine traiam fara net si mobile!!!!

• Like 2
  • Minus 6
Postat

As da orice sa ma intalnesc cu o fata in statia de autobuz, ca in studentie. De-ati sti ce bine traiam fara net si mobile!!!!

io am prins mobile, dar tot am scris scrisori pana la 21 de ani fara caterinca. bine eu cand iubesc sunt putin dementa adica imi tai suvite de par de dedesuypt de la spate le parfumez le leg cu saten si le daruiesc, daruiesc si eu flori cateodata barbatului , imi vine sa ma tatuez si odata am vrut sa daruiesc un medalion mini clepsidra cu sangele meu pulbere. dupa ce am sangerat ca proasta sa fie destul pe o tipla de coli am lasat sa se usuce si am puisat cu cardu mi-am dat seama ca no way introduc sangele in clepsidra fara sa o sparg. very very dumb. din fericire iubesc rar asa incat am destul par, sange si creativitate :laugh2  

• Like 2
Postat

io am prins mobile, dar tot am scris scrisori pana la 21 de ani fara caterinca. bine eu cand iubesc sunt putin dementa adica imi tai suvite de par de dedesuypt de la spate le parfumez le leg cu saten si le daruiesc, daruiesc si eu flori cateodata barbatului , imi vine sa ma tatuez si odata am vrut sa daruiesc un medalion mini clepsidra cu sangele meu pulbere. dupa ce am sangerat ca proasta sa fie destul pe o tipla de coli am lasat sa se usuce si am puisat cu cardu mi-am dat seama ca no way introduc sangele in clepsidra fara sa o sparg. very very dumb. din fericire iubesc rar asa incat am destul par, sange si creativitate :laugh2  

Desu umple fesu

Raru umple caru

• Like 2
Postat

Roamer parca tu spuneai ca bagi un date ciudatel. ia pofteste te rog si daca imi place va spun ce am patit fix inainte de Balul meu de boboci ca sa radeti de toanta de mine :)))

E ceva personal, intr-un cerc mai restrans povestesc

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Nu e deloc dating, dar este bizar si amuzant. Se facea ca eu ma mutam cu logodnicu meu intr-o tara straina. vorbit cu ai mei, stiau ce si cum de mine, aprobat.  ajunsa inMilano, intampinata de logodnic si lasata sa dorm ca tb sa ma organizez si eri si dupa parinti avusesem gbye party cu prietenii. am dormit eu ceva fara sa despachetez, sms catre mister mor de foame asa ma intampini tu?!?! frigideru e gol!!!  asta reintors si el  pe propriile meleaguri dupa Brazilia si Anglia era pierdut in spatiu, pula rasp la sms...... nervoasa imi las hainele juma in bagaje juma in sifonier vad rosu in fata ochilor si ies dupa m,ancare. sa dea dracii daca am gasit un magazin. ma opresc la un cafe bar cum intri de pe corso Buenos Aires prima care aveam sa aflu mai tarziu e bar de gay . atat femei cat si barbati. si imi dadeau rontaieli nu mancare. frusrtrarea mea crestea cu cu atunci cand mi-e foame vreau mancare adevarata nu voluri mici cu rontaieli. plus ca barbatii ma ignorau (ceea ce ma facea wtf!!!???) si femeile se ofereau sa imi ia de baut. in fix momentu ala nestiind ca-s gay ma gandeam sa imi bag pl in ele ca am bani de mancare ce drac' ma privesc ca pe o emigranta care nu are bani de o cina decenta. m-am enervat si am iesit.m-am invartit si ratacit pe stradute fara sa stiu daca mai ajung acasa (sunt complet ipsita de orientare in spatiu)  si am dat aproape buzna la un restaurant al unui hotel luxury cu rest la paerter in exterior si am auzit ca e inchis. frate ce orgolio, bateam cu pumnu in usa si ziceam almeno un panino, pago doppio :)))  restaurant guvernat si intretinut de familie napoletana. sefu adica bunicu/ sau cred stabunic nu mai stiu exact m-a primit, mi-a gatit, m-am pus sa socializez cu toti sa lwe exlic ce si cum. am mancat ce mi-au gatit si am baut cateva beri cu ei cu tot cu fii si nepoti. apoi din moment ce locul era inchis si m-am oferit sa ii platesc ii dadusem o bacnota si o lasasem acolo , avand in vedere ca glumeam doar noi ridicam si io scaune pe acolo. si nu voiau sa ma lase , dar am insitat. si m-am intins la caterinca. am terminat pe acolo in vreo 2 ore  oricat am insistat sa platesc ce mancasem nu voia batranu napoletan sa primeasca deloc, si eram fascinata de mici ardeias rosi din ghivece tabasco. nu doar ca nu a primit bani eu insistand ca ma simt jignita, dar am plecat de acolo cu ditamai pachetu de acasa cu ton proaspat , mozarella buffala, salata de verdeturi (pt doi) si vreo 4 sticle de PEronni cu doar simpla promisiune sa ma intorc la ei sa imi certe logodnicu ca m-a lasat singura si cu un ghiveci de ardeiasi mici si rosii. asta cand a ajuns acas se uita la mine tampit. i-am povestit la bere ce si cum si m-a intrebat cum dracu inteleg napoletana  :laugh2

Postat

Io aș vrea să am un date cu Rozica dar nu mă lasă mama :cry2

si eu nu vreau sa te lase mamica. am vorbit noi doua :)

Postat

Jură-te

suntem prieteni buni :) iesim oricand in aceeasi calitate :) asa a spus mamicuta ta sa iti spun

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...