Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2011 Postat Noiembrie 18, 2011 Anuntul (recent) din Piata AZ (online):Locatie noua, de lux cu domnisoare superbe, elegante si rafinate!! Se ofera servicii de inalta calitate- cel mai pasional tandru masaj erotic nud pana la finalizare, masaj topless, masaj sado, masaj erotic cu 2 domnisoare, masaj la cuplu, intr-o ambianta romantica si relaxanta. Petreceri privateMai multe detalii la nr. 0755250379Email: [email protected]: 0721630360Data: 17-11-2011, 20:28 Am sunat, si o voce placuta, hotarata, mi-a spus ca este vorba de un salon nou, unde contra sumei de 130 lei (dupa 9:00 p.m. se taxeaza si "sporul de noapte", asa incat pretul devine 150 lei) se ofera servicii de masaj erotic cu finalizare prin "frecus" cu mana domnisoarei, cu sanii, cu corpul. Exista si variante "mai elaborate" dar care au ca si final "de mare fast" tot o labutza uleioasa. Se admit atingeri, mangaieri, saruturi, blah, blah, ...Nedorind sa inchei prea repede convorbirea, cu atat mai mult ca vocea tipei era destul de "provocatoare" am marsat cu o intrebare de 10 puncte: "Dar altfel de finalizare putem discuta la fatza locului?".Fara nici o urma de retinere, fara balbaieli sau ezitari, am primit un raspuns ferm: "Da, se poate discuta."Am mers mai departe cu sirul intrebarilor: "Cat ar costa un serviciu complet cu o altfel de finalizare?"Raspunsul, la fel de transant, ca prima data: "Cu masaj cu tot, 300, 350."Pentru a desnoda nodul gordian, pana la capat, am dezvoltat lista intrebarilor, cu urmatoarea: "Dar fara masaj? Doar partea legata de acea altfel de finalizare?"Raspunsul: "200 lei."Locatia, cum am spus si in titlul topicului, ar fi intr-un bloc nou din zona Pietii 1 Mai.Pentru ca zona nu-mi inspira prea mare incredere cand afara s-a lasat intunericul, cred ca am sa-mi aman vizita.Pana atunci poate mi-o iau altii inainte, chiar daca pretul, pentru serviciile extra, pare usor "saltat din schema". Oricum, personajul, ale carei poze am sa le atasez, pare destul de tentant. LATER EDIT: Scuze, luat "de val" am postat in sectiunea de recenzii.Or acest post, ce-i drept, nu prea e o recenzie. Scuze!Rog pe unul dintre moderatori sa mute acest "info" la locul lui, in sectiunea de intrebari. 1
salon_alexia Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2011 Postat Noiembrie 30, 2011 Dap, vad ca te pricepi la scris despre toate...probabil esti si un cuceritor . Singura nedumerire este de ce consideri ca ii zona ciudata..dubioasa??? Cat despre faza cu "mai mult" toti vreti asta dar ii inca un tabu...ai primit raspunsul ferm pentru ca i-ai zis la domnisoara respectiva ca ai mai fost ,iar ea naiva a cazut in plasa (cum spuneam probabil esti un cuceritor ).Ca sa clarific lucrurile la salon nu se face sex...sau cel putin eu asa stiu, ca din doua fete cate are salonul momentan, fiind nou, ele nu fac...si ma opresc aici.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2011 Postat Noiembrie 30, 2011 Ok salonule... pentru restul, cititi printre randuri si nu puneti intrebari inutile...
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2011 Postat Noiembrie 30, 2011 Dap' date=' vad ca te pricepi la scris despre toate...probabil esti si un cuceritor . Singura nedumerire este de ce consideri ca ii zona ciudata..dubioasa??? Cat despre faza cu "mai mult" toti vreti asta dar ii inca un tabu...ai primit raspunsul ferm pentru ca i-ai zis la domnisoara respectiva ca ai mai fost ,iar ea naiva a cazut in plasa (cum spuneam probabil esti un cuceritor ).Ca sa clarific lucrurile la salon nu se face sex...sau cel putin eu asa stiu, ca din doua fete cate are salonul momentan, fiind nou, ele nu fac...si ma opresc aici.[/quote']@salon_alexia, bun venit printre noi!In rest, numa' de bine.
bogdaniures Reputație: 2 Postat Decembrie 3, 2011 Postat Decembrie 3, 2011 F faina tipa din poze, am sa merg la salon cat de curand. @salon_alexia cum se numeste tipa, ca sa intreb de ea?
salon_alexia Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2011 Postat Decembrie 3, 2011 F faina tipa din poze' date=' am sa merg la salon cat de curand. @salon_alexia cum se numeste tipa, ca sa intreb de ea?[/quote']Domnisoara din poze este Sofia... http://www.salonalexia.com
dorinel18 Reputație: 672 Postat Decembrie 4, 2011 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Decembrie 4, 2011 F faina tipa din poze' date=' am sa merg la salon cat de curand. @salon_alexia cum se numeste tipa, ca sa intreb de ea?[/quote']Asa e cum zici, pare tare dragutza tipa din poze. Daca ajungi la salon inaintea mea astept o recenzie. Din ce vad eu in pozele de pe site-ul lor zic ca fata din pozele de mai sus este Sofia.
lupu_35 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2011 Postat Decembrie 6, 2011 am fost eu azi la salon alexia !:Dintradevar locatie de lux , fete ff amabile ! CURATENIE EXEMPLARA !!! au fost doar 2 fete dupa amiaza. am ales-o pe Sofia (cea din pozele de mai sus) deci poze reale !!! cit despre zona ce sa zic : nu e DELOC dubioasa . dimpotriva e o zona destul de circulata . RECOMAND
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2011 Postat Decembrie 6, 2011 am fost eu azi la salon alexia !:Dintradevar locatie de lux ' date=' fete ff amabile ! CURATENIE EXEMPLARA !!! au fost doar 2 fete dupa amiaza. am ales-o pe Sofia (cea din pozele de mai sus) deci poze reale !!! cit despre zona ce sa zic : nu e DELOC dubioasa . dimpotriva e o zona destul de circulata . RECOMAND [/quote']1. Asta nu e recenzie. Mai degraba (auto)reclama. Pentru detalii legate de ceea ce presupune o recenzie, ai la dispozitie paginile din sectiunea cu regulamentul forumului.2. Faptul ca zona e circulata nu exclude sine qua non atributul de a fi dubioasa. Depinde cine circula prin acea zona. Ma refer la personajele care-si au salasul pe malul drept al Nadasului. Pe cel stang, zona de case vechi, plus ceva vilute noi, e OK. Dar, nu suntem aici sa discutam clasificarea zonelor rezidentiale din Cluj. Pentru mine, oricum, zona e dubioasa. Sau, sa fiu ceva mai conciliant, cvasi-dubioasa.3. Vezi din nou punctul 1. Asta e pura (auto)reclama. Totul e la superlativ acolo. Declarativ, dar nimic descriptiv. Iar finalul e de mare fast: recomand (cu caps lock).Poate gresesc eu. S-ar putea, nu? Dar, ma gandesc, ca o recenzie adevarata ar fi binevenita.
cristiborcea Reputație: 257 Postat Decembrie 7, 2011 Postat Decembrie 7, 2011 as adauga la postul lui Mocu, ca omu nostru s-a inregistrat ieri !
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2011 Postat Decembrie 8, 2011 S-a notat... lupule, daca nu aduci o recenzie regulamentara, vei fi banat pentru reclama.
vladutc Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2011 Postat Decembrie 28, 2011 am fost azi acolo si am primit servicii maxime.adica sex total.locatia este foarte ok.apartamentul de lux cu baie de lux.eu recomand.cred ca toate fac sex dar depinde de cum stii sa vb
mikecluj Reputație: 112 Postat Decembrie 28, 2011 Postat Decembrie 28, 2011 am fost azi acolo si am primit servicii maxime.adica sex total.locatia este foarte ok.apartamentul de lux cu baie de lux.eu recomand.cred ca toate fac sex dar depinde de cum stii sa vbmai pe larg se poate?cat a costat.in ce a constat 'contactul sexual' .care dintre fete. etc
vladutc Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2011 Postat Decembrie 29, 2011 mai pe larg se poate?cat a costat.in ce a constat 'contactul sexual' .care dintre fete. etcoral,normal,anal totul protejat dar daca insisti se poate si neprotejat(cred ca depinde cum arati).ii vorba de Ela..nu ii cine stie ce dar stie meserie.are poze pe site-ul salonului.a ,uitasem .totul la 150 lei
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2011 Postat Decembrie 29, 2011 ....ii vorba de Ela..nu ii cine stie ce dar stie meserie.are poze pe site-ul salonului ... Poze cu domnita Ela, atasate mai jos.
zorro66 Reputație: 164 Postat Decembrie 29, 2011 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 29, 2011 salutari, 130 la sefa + 150 la domnisoara? asta imi e nedumerirea, am fost in viztia incercand sa negociez la fata locului dar nu s-a putut pt mai mult de masaj, asa ca am renuntat si am plecat, cum am vazut este o sefa care nu presteaza ea ii cu informarea si tarifele, cica ii centralista, cu messul si banii. Deci sunt 3 fete + sefa. Acuma nu mai inteleg, de ce ii vehementa inpotrivire a sefei si in spatele ei fetei fac ce vor, poate ma lamuriti si pe mine, nu vreau sa ma intorc si sa fiu penibil , mi-ar fi placut cu Sofia mai mult decat masaj, dar nu sa putut, poate are cineva mai multe informatii?
lorandt30 Reputație: 9 Postat Ianuarie 18, 2012 Postat Ianuarie 18, 2012 Am vizitat si eu Salonul Alexia in zilele trecute. La telefon mi s-au comunicat preturile si serviciile oferite:Masaj nud cu o finalizare handmade la 110 RON, Masaj nud cu doua finalizari handmade 130 RON, dupa ora 21 pretul urca cu 20 RON.Adresa este pe Str.Portelanului nr. 3 intr-un bloc nou construit de 8 etaje.Zona este destul de intens circulata, eu fiind cu masina nu am simtit nici un fel de sentiment de nesiguranta (Mocu a catalogat zona ca fiind dubioasa) desi am fost pe la ora 19.Nr de tel este cel de pe site:0754474387, 0721.630.360.La ora respectiva era disponibila doar Ela (pozele le puteti vizualiza pe thread atasate de Mocu).Dupa ce mi s-a comunicat nr. de la interfon am sunat si am urcat la apartamentul indicat de Ela. Salonul isi desfasoara activitatea intr-un apartament modern, curat si incalzit. Am ales serviciile contra sumei de 110 RON.Ela m-a asteptat intr-o tinuta sexy (sutien, bikini si ciorapi).E inalta aprox 1,65-1,66 skinny, ochi verzi aprox 34-16 ani.Atitudinea este una pozitiva si calda, fiind de acord sa facem un dus impreuna inainte.La dus oboseala mi s-a evaporat si pe langa serviciile standard am solicitat un sex normal pentru un plus de 50 de RON. A fost de acord, asa ca am mutat cadrul in camera.Am inceput cu un 69 neprotejat, implicarea fetei fiind foarte buna, reusind in cateva minute sa mi declanseze prima eruptie.Pussy-ul este curat si bine lubrifiat.A urmat un masaj de aprox 20 minute, dupa care am trecut la sex normal protejat girl on top si misionar.La normal se misca bine, geme, isi da silinta sa te faca sa te simti bine.Pentru suma platita de 160 lei cred ca merita, pentru mine atitudinea si implicarea fiind extrem de importante. 1
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2012 Postat Aprilie 13, 2012 Stiind ca, asa cum exista o relatie intre paralelismul sinelor de cale ferata si menstruatia berzelor, exista si o relatie intre diverse parti anatomice...am tinut mortis sa verific daca fofoloanca lu' Ela e asa cum imi place mie...cu buzite mici dezvoltate ca niste fluturasi :) Nu insist pe descrieri, sunt conforme cu cele ale lui lorandt30 si cu pozele postate. Fata vorbeste putin, incet si nu-i ardeleanca. Tinuta nu a fost deloc sexi, ceva ca in "Robin Hood, Man in Tights".Nu e frumoasa, se vede varsta, carnea e moale, pielea pe corp e relativ fina dar pielea de pe picioare ii era vinetie...de frig sau din cauze circulatorii...habar n-am dar nu e ceva prea excitant.Living maricel, inca o tipa mai tanara, mai solida si mai incepatoare, televizor pe un post cu videoclipuri muzicale. Exista 2 camere insa ca sa ajungi la baie e musai sa treci prin living, neplacut pt. pudibonzi...La un pahar de suc + o tigara, conversatia a cam lancezit...si nu din vina mea Tarife, ca mai sus. In plus, o optiune cu jucarii la 150 parca.Optez pt. 110 leuti si intram in alcov. Pat curatel, cu un prosop intins pe el. Nu stiu daca se schimba fiidca la final n-am remarcat vreo intentie de a-l aduna si duce la spalat.Am cerut un dus in 2, l-am executat si apoi back in business.Masaj: pe spate, comsi-comsa, de rutina, fara artificii. Partea buna a fost ca am fost lasat sa aleg eu momentul la care doresc sa ma intorc cu sula la soare.Dupa ce m-am plictisit indeajuns, m-am intors si a inceput sa se joace cu mataranga insa nu am lasat-o prea mult, am vrut sa-i explorez adancimile. Nu m-am inselat asupra formei lu' fofo si am dorit s-o si gust oleaca. Am renuntat rapid fiindca desi se excita ok si e zemoasa....secretia ei are un miros care-mi displace. Asa ca am continuat cu o "masturbare in grup restrans" , ajungand la un moment dat sa ma joc si pe la ochiul maro. M-am lecuit si de asta dupa ce mi-am mirosit degetelul....clisma canci ! Mentiune: in focul pasiunii am avut impresia (85-90 % reala) ca puteam sa-l indes pe nenea inauntru fara probleme. N-am facut-o dar cred ca se poate...mai ales ca ma intrebase de vreo 3 ori daca nu vreau cu jucarii (nu s-a specificat daca cu jucariile mele sau cu ale lor). Asa ca, m-am lasat masturbat, fugit la dus si ata acasa ca, nu-i asa...vai de omu' care trage la casa lui ! :) 1
domnulsexy Reputație: 2 Postat Aprilie 19, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 19, 2012 Am fost in urma cu ceva timp la acest salon. Am sunat iar la telefon am fost intampinat de o voce amabila care m-a indrumat pe Muncii. Cand am ajuns acolo am sunat din nou, mi s-a dat numarul de la interfon si in 2 min am fost intampinat de o fata frumoasa care tocmai a iesit de la dus. Bucuria mea nu a durat mult pentru ca era "secretara". In apartament mai era Ela, cu care am si ramas de altfel. Mi s-a spus oferta, am ales varianta la 110 roni cu 2 finalizari handjob intr-o ora si am intrat la dus impreuna cu d-ra (sau d-na mai degraba). Din punctul meu de vedere Ela mi s-a parut mult prea slaba. E skinny rau, are sanii lasati. In plus, nici pusilica ei nu mi-a starnit interesul si am mai observat si un defect la dantura. Cred ca are in jur de 35, desi spune ca ar avea 28 de ani. Ca atitudine a fost foarte ok, profesionista, GFE nota 8. Mi s-a spus ca nu se face sex, de altfel nici n-am insistat.In legatura cu prestatia, pe de-o parte mi-a placut masajul uleios pe care mi l-a facut dar pe de alta parte nu m-a atras deloc fata si abia am reusit cu mari eforturi si cu gandu la altcineva sa ma termin o singura data. Sunetul de la radio nu m-a ajutat deloc. Ar fi fost mult mai ok sa lase o muzica de relaxare sau ceva de genu. Dupa ce m-am terminat am mai stat la masaj pentru cateva minute iar apoi la dus. Toata distractia a durat cam o ora si un sfert. Am mai stat la o tigara si am plecat. In concluzie, apartament de lux, atitudinea fetei foarte buna, m-am simtit bine insa nu cred ca o sa mai revin pentru ca nu-i genul meu. 1
Vizitator Baicoi Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 Apartament de lux? Tot B-dul Muncii a aparut cand a fost construit CUG-ul pt. a putea caza colonistii de peste Carpati, scosi de la coada vacii si transformati peste noapte in proletariat. O fi fost pt. ei marea emancipare sociala insa nu cred ca li s-au instalat robinete de aur. In rest confirm varsta de 35 de ani din sursa sigura si infirm ca tipa nu ar face sex. La fel si celelalte tipe din salon fac in afara de masaj si oral dar nu sex. Bine ai venit si multumim pt. contributia clara si utila.
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 ... In rest confirm varsta de 35 de ani din sursa sigura si infirm ca tipa nu ar face sex. La fel si celelalte tipe din salon fac in afara de masaj si oral dar nu sex ... @Baicoi: Imi scapa mie ceva, sau am dat in "orbul gainilor", dar eu nu vad nici o recenzie a ta referitoare la acest salon. Atunci, cum sa-mi explic afirmatiile tale de mai sus?
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 "Salonul" e pe Portelanului, nu pe Muncii. E un apartament cu 2 camere, intr-un bloc construit acum 2-3 ani..."lux" e mult prea pretentios pt. acest salas curatel, e adevarat . Sau, poate, depinde cu ce compari
Vizitator Baicoi Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 Mocule, chiar ai dat in orbul gainilor. Am scris "din sursa sigura", nu "din experienta proprie". Ca sa fie si mai exact: din sursa interna chiar din salonul respectiv.
domnulsexy Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 20, 2012 @Baicoi & Caramia: Fiecare intelege ce vrea prin "lux". Nu cred ca are rost sa ne lansam in discutii de genul. Nu intentionam sa fac recenzie la mobila. Iar in legatura cu sexul, asa mi s-a spus mie, nu mi-am dorit, nu am insistat. Capisci?
Vizitator Baicoi Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2012 Postat Aprilie 20, 2012 Mie nu-mi prea pasa de locatie, daca tipa-i ok o fut si in buda. Dar stiu ca pt. unii barbati este un aspect relevant, deci parte a review-ului. (Pt mine personal s-ar putea omite complet acest aspect.)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum