Sari la conținut

Ela milf (skinny) 0756871968 Grigorescu pe blv 1decembrie 1918.

Vizitator mocu

Postări Recomandate

Vizitator caramia
Reputație: 0
Postat

@Baicoi & Caramia:

Fiecare intelege ce vrea prin "lux". Nu cred ca are rost sa ne lansam in discutii de genul. Nu intentionam sa fac recenzie la mobila.

Iar in legatura cu sexul, asa mi s-a spus mie, nu mi-am dorit, nu am insistat. Capisci?

Vad ca esti tare intepat. Ba are rost. Fiindca acest cuvant (lux) induce niste stari, asteptari, chestii etc. Iar la fata locului suferi prima deziluzie :) Iar in acest caz este fals, nimic nu e lux acolo si in Cluj, in general. Probabil confunzi luxul si/sau curatenia cu kitch-ul ! Tu ai luat cuvantul din anuntul lor si l-ai folosit fara oleaca de discernamant...

Stiu, am mai specificat chestia cu "De gustibus..." si cu termenii de comparatie. Mi se pare muuuult mai OK si mai de bun gust sa spui ca ti-a placut si sa specifici de ce ! Altminteri, repet, induci in eroare !

Cred ca trebuia clarificat si aspectul asta, scuzele mele. Sper ca nu vei fi ofuscat dar daca ai chef de cearta, ne mutam la sectiunea corespunzatoare, ador provocarile :) :) :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Am vizitat salonul, de 2 ori in ultima saptamana.

Ela are undeva in jurul varstei de 40 ani, dar merita ca si experienta. Daca esti un om "convingator" fara sa plusezi excesiv este f darnica.

Cealalta fatuta, la care am fost azi este sub medie, si cand spun asta ma refer la masajul erotic, nu la altceva.

Zic ca merita facuta o vizita, astazi a mai aparut i d-soara bruneta f draguta, dar mi s-a spun ca ea nu lucreaza inca.

Postat

Am fost si eu acum vreo luna in acest salon. (Am tot sunat d emai multe ori sa intreb de Sofia, dar intre timp ea nu mai lucra. ) In ziua in care am sunat eram prin zona si am zis sa intru. Locatia chiar ok din punctul meu de vedere, (cu toate ca am un preten in acel bloc m-am dus la risc:D) nici vorba de dubioasa sau ceva de genul. Am urcat si mi-a deschis tipa, (nu mai stiu cum o cheama) eu zic ca trecuta de 40 de ani, slabuta, dar arata bine, Are niscai riduri pe fata, dar mi-a placut ceva la ea:), genul aproape slabanoaga nui pe gustul meu, prefer inspre bbw :D.

Am facut un dus, baia f curata, prosop curat si frumos mirositor, dupa care am mers in camera si ne-am inteles la 80 ron masaj cu o finalizare. Nu mi-a cerut banii inainte. A inceput masajul si am intrebat f politicos daca presteaza si altceva inafara de masaj si mi-a raspuns ca daca ii place persoana cu mare drag si mi-a zambit cu subinteles. Am intrebat cat ar fi in plus si mi-a raspuns ca lasa la latitudinea mea. A adus caciulita, a puso si am inceput cu un doggy style dupa care ea deasupra si iar doggy style. totul cu dusuri povesti a durat in jur de o ora. I-am platit la final 100 lei si a fost f multumita. Eu o sa revin, a fost o experienta placuta si tipa f ok din pct de vedere al prestatiei. Deci, recomand.

• Like 1
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

Am vizitat si eu, pentru ca imi placea costumatia de pe piata-az cu ciorapi albi etc. M-a primit in alea, am optat pentru o sg finalizare, 150 de roni, dar nu ma gandeam ca o sa ma simt atat de bine. Apartamentul e de lux, asta iti da o impresie buna, iar domnisoara cu totul ca e genul MILF, nu te dezamageste, se poate FK, si face un oral nemaipomenit. Vroiam sa fac si normal, dar n-am mai ajuns, atat de tare facea oral, se putea orice, s-o trag de par, am bagat degetul in amandoua gauri samd. Cei care s-au simtt bine la Gina, o sa se simte bine si aici... Recomand!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

confirm cele de mai de sus. (apartament, implicare, etc.)

am o singura remarca, fiind milf skinny (dupa corp 30 ani, dupa sani - bretele 40 ani, dupa fata-riduri 45 ani) ma dor soldurile de la fundul ei. Nu are buci, doar oase.

imagine: 7

165 cm, 50 kg max, aprox 40 ani.

slabuta, blonda, sani bretele, operatie pe abdomen.

oral (nr): 7

normal: 8

igiena: 10 (pruna depilata, fara mirosuri, etc.)

se implica sa te simti bine/finalizeze, fk, se poate orice.

dupa ce ajungi client fidel/daca ajungi, se poate si la ea, unde sunt alte preturi

• Like 1
  • Oras:everywhere I fit
Postat

se implica sa te simti bine/finalizeze, fk, se poate orice.

dupa ce ajungi client fidel/daca ajungi, se poate si la ea, unde sunt alte preturi

Confirm cele spuse de cristineze, insa mie nu-mi prea face placere nu stiu cata sexul cu persoana respectiva, si am fost de cateva ori la ea.

Din punctul meu de vedere merita pentru un oral rapid deoarece se implica si are grija sa te simti bine.

Intr-adevar pentru clienti fidel se poate si la ea direct la tel. 0756871968

Spor la calarit.

• Minus 1
Vizitator apuci
Postat

.Intr-adevar pentru clienti fidel se poate si la ea direct la tel. 0756XXXXXX EDITAT.

De unde ai numarul rspectiv? Pana cand nu confirmi ca ti-a permis sa o faci public ramane editat.

PS: astept o recenzie completa. (nu gen: confirm cele....)

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

Nu mi se pare tocmai in regula editarea unei astfel de informatii postata de un alt futacios. Daca el nu mai apuca sa faca recenzia, nu e asa ca informatia respectiva se pierde? E foarte putin probabil ca tipa asta sa fie vreo vedeta, vreo persoana publica si sa fie vreo problema in afisarea acelui numar. Daca dansa se prostitueaza pe bani si si-a dat numarul unui client, si-a asumat riscul... ce naiba...

Sper sa nu deranjeze mesajul meu, stim cu totii ca damezele astea au mai multe numere de telefon si le folosesc selectiv.

Toate bune!

• Like 1
Postat

De unde ai numarul rspectiv? Pana cand nu confirmi ca ti-a permis sa o faci public ramane editat.

PS: astept o recenzie completa. (nu gen: confirm cele....)

Imi cer scuze daca crezi ca publicarea unui numar de telefon al unei dameze e ceva rau. Din moment ce fata mi-a dat numarul cu speranta de a merge direct la ea, nu prin intermediul unui cuib, nu vad ce ar in neregula a ii posta direct numarul ei...after all...de unde sa stie ea ce fac cu numarul, daca nu-l pun direct pe afis in centru? in fine...voi cu regulile...data viitoare cand mai merg la ea o sa o intreb daca-mi da voie sa public numarul pe site-ul acesta...no problem..

Legat de recenzie (ultima din vreo 4): Am fost la ea...ne stim...cum am intrat am fost servit cu un pahar de suc, am povestit despre chestii comune, am fumat o tigara si s-a oferit sa facem dush impreuna. Dupa dus, am trecut in camera ostilitatilor si a inceput sa ma mangaie pe zonele erogene, trecand la un oral, placut din punctul meu de vedere, care a durat vreo 15 min si m-am terminat (nu CIM). Oralul am zis doar placut (si nu super) deoarece ma mai atingea din cand in cand cu dintii, dar odata ce i-am zis ca nu-mi place s-a conformat. Dupa asta am mai stat de povesti vreo 15 min si a inceput cu al doilea oral la fel de placut ca si primul insa nu ma puteam termina in felul in care facea si a fost un simplu handjob...toata actiunea s-a petrecut undeva la 50-60 min. ...no rush din partea ei...era chiar faina din punctul asta de vedere...M-a intrebat daca vreau sa facem dush iar, am zis da...m-am imbracat si am plecat.

Oral: 7 - din cauza dintilor

Corp: 5 (nu-mi plac fetele skynny si nici batrane pe care curg toate)

Atitudine: 9 - foarte comunicativa, atenta sa te simti bine si muncitoare (nu oboseste repede)

Recomand doar in cazul in care nu exista o alta alternativa mai buna. Eu as mai merge la ea poate la vreo 3-4 luni asa.

• Like 2
Postat

Imi cer scuze daca crezi ca publicarea unui numar de telefon al unei dameze e ceva rau. Din moment ce fata mi-a dat numarul cu speranta de a merge direct la ea, nu prin intermediul unui cuib, nu vad ce ar in neregula a ii posta direct numarul ei...after all...de unde sa stie ea ce fac cu numarul, daca nu-l pun direct pe afis in centru? in fine...voi cu regulile...data viitoare cand mai merg la ea o sa o intreb daca-mi da voie sa public numarul pe site-ul acesta...no problem..

Legat de recenzie (ultima din vreo 4): Am fost la ea...ne stim...cum am intrat am fost servit cu un pahar de suc, am povestit despre chestii comune, am fumat o tigara si s-a oferit sa facem dush impreuna. Dupa dus, am trecut in camera ostilitatilor si a inceput sa ma mangaie pe zonele erogene, trecand la un oral, placut din punctul meu de vedere, care a durat vreo 15 min si m-am terminat (nu CIM). Oralul am zis doar placut (si nu super) deoarece ma mai atingea din cand in cand cu dintii, dar odata ce i-am zis ca nu-mi place s-a conformat. Dupa asta am mai stat de povesti vreo 15 min si a inceput cu al doilea oral la fel de placut ca si primul insa nu ma puteam termina in felul in care facea si a fost un simplu handjob...toata actiunea s-a petrecut undeva la 50-60 min. ...no rush din partea ei...era chiar faina din punctul asta de vedere...M-a intrebat daca vreau sa facem dush iar, am zis da...m-am imbracat si am plecat.

Oral: 7 - din cauza dintilor

Corp: 5 (nu-mi plac fetele skynny si nici batrane pe care curg toate)

Atitudine: 9 - foarte comunicativa, atenta sa te simti bine si muncitoare (nu oboseste repede)

Recomand doar in cazul in care nu exista o alta alternativa mai buna. Eu as mai merge la ea poate la vreo 3-4 luni asa.

A, si era sa uit pentru recenzie: pretul... Prima data acum un an fiind la ea am platit 120 ron/ora etc. De atunci de fiecare data o intreb eu daca tot 120 si-mi confirma ca fiind client mai vechi e ok, pentru cei noi probabil mai mult.

Vizitator apuci
Postat

Raspuns: si eu am mai multe numere de telefon "privat" primite de la fete la care sunt client fidel,si nici eu nu le fac public. Multe fete au asa numit numar privat pe care vrea sa o foloseasca numai clientii fideli. Daca ele vroiau sa fie numerele de telefon respective publice , o faceau adaugand la anuntul lor din ziar,net...

E adevarat ca fetele respective se prostituaza pentru bani, dar si ele sunt in primul rand oameni si au drepturile lor. Parerea mea.

Ps: daca imi confirmi ca la prima intalnire ti-a dat numarul respectiv,si nu esti un client fidel de a iei automat o retrag editarea.

Postat

Raspuns: si eu am mai multe numere de telefon "privat" primite de la fete la care sunt client fidel,si nici eu nu le fac public. Multe fete au asa numit numar privat pe care vrea sa o foloseasca numai clientii fideli. Daca ele vroiau sa fie numerele de telefon respective publice , o faceau adaugand la anuntul lor din ziar,net...

E adevarat ca fetele respective se prostituaza pentru bani, dar si ele sunt in primul rand oameni si au drepturile lor. Parerea mea.

Ps: daca imi confirmi ca la prima intalnire ti-a dat numarul respectiv,si nu esti un client fidel de a iei automat o retrag editarea.

Nu a fost de la prima, a fost de la a doua, si mi-a dat numarul ei de telefon nu din cauza ca sunt client fidel ci din cauza ca fata s-a saturat de cuib.

Multumesc pentru raspuns. Retrag editarea.

Ap.

Postat

Numarul respectiv de telefon nu e unul privat. Un simplu search pe google o sa intoarca rezultate la anunturi ceva mai vechi(2 sapt) din piata cu acest numar.

Vizitator apuci
Postat

Am gresit :( Recunosc. (sunt la inceput,am fost cam grabit) Dar problema este remediata deja :)

PS: Sfatuiesc sa incheiem aici si sa revenim la recenzii ;)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

ovii a scris:

Salutare futaciosi.

dupa experienta neplacuta avuta cu "Maria&Alexandra" dupa vreo doua zile zic sa-mi incerc norocul cu Ela .

Zis si facut , sun pe numarul privat , imi raspunde dupa cateva apeluri o voce sexy care-mi spune ca momentan este ocupata si sa revin dupa vreo 30 min . Dupa nici 15 min ma trezesc cu un apel scurt de la numarul damezei, sun inapoi si-mi spune ca nu poate da prea multe detalii la telefon ci doar la fat locului .

Datorita recenziilor anterioare in max 10 min sunt in fata locatiei gata de actiune , si tot datorita recenziilor anterioare nu mi-am facut nici mari sperante privind aspectul damezei.

Sun la usa si-mi deschide o doamna mai in varsta dar cu un chip foarte surazator , ceea ce mi-a dat mai mult curaj.

Intru , constat ca nu mai este nimeni in apartament , locatie foarte placuta compusa dintr-o bucatarie impreun cu living , baie mare si doua camere , toate dotate modern , nu stiu daca neaparat de lux cum vad anumite contre pe forum .

Dameza foarte primitoare ma invita sa iau loc , imi ofera un suc sau apa plata ( nu avea cafea ) , si ne intindem la o poveste destul de lunga intrucat fumez trabuc .

Din poveste in poveste aflu ca-i din Bucuresti , are o fetita si ca e divortata.

Intre timp studieez prada , draguta la fata , mereu zambitoare ( intruna ma indemna sa ma simt ca acasa ) , dar pe chipul, careia se vad cei 47-50 ani pe care-i are . Era imbracata intr-o rochita de la sani pina-n fund , si ma minunam cat poate fi de slaba .

M-am cerut la dus , am invitat-o sa facem dusul impreuna dar mi-a declinatr oferta .

Am facut dusul singur , m-a poftit in camera ostilitatilor unde m-am facutr comod intins pe burta , am asteptat sa se intoarca si ea de la dus , si a inceput petrecerea . A inceput cu un masaj uleios foarte bine executat , cu ceva limbi in jurul anusului ( nu le egaleaza pe ale Ginei ) , m-am intors si a inceput un oral foarte bun incluzand zonele adiacente . Am trecut la mai multe pozitrii de oral inclisiv eu , iar la ultima , intr-un 69 demential sperand ca voi termina CIM , dar n-a fost asa , cand a simtit primul jet a scos-o din gura si m-a frecat cu mana...intradevar foarte bine si fara sa se grabeascac pana la ultimul strop , dupa care m-a sters vreo 2-3 min cu sertvetele umede .

Dupa un dus scurt si din nou o pauza de trabuc de vreao 20 min trecem la repriza a doua , unde incepe un oral "beton" , dupa vreo 10 min ma cer la o caprita , imi infunda prezervativul pe scula si pompez la ea ca la sonda , iar dupa vreo 15 min ma cerr din nou la oral , speram sa am totusi parte de un CIM . Degeaba , dupa o prestaie foarte buna la oral a sesizat foarte bine momentul eruptiei si a luat-o din nou in mana .

Nu a fost o experienta rea , recomandata doar celor care accepta ca si femeile au o varsta , la care pielea , sanii le cam atarna , uneori cam neplacut ochiului , dar daca accepti toate astea poate fi o experienta placuta.

Placuta...doar daca mai ai si 200 ronini in buzunar...caci acesta a fost pretul ( cam mult zic eu fata de serviciile oferite ) . Trebiue sa fiu destul de srtamtorat ca sa mai revin...dar nu se stie niciodata .

Concluzie : abia astept sa se intoarca Gina din concediu...una este sa te simti bine , alta este sa te simti ca si cu o amanta .

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator adcalin
Postat

Buna Am fost si eu mai in iarna la domnisoara Sofia la un masaj. Ce sa zic tipa e OK. Sanii maricei de consistenta bunicica, un pic moi. In rest o fata si o atitudine inocenta extrem de provocatoare. Dupa un cunilingus si un anilingus sanatos tipa a avut orgasm, dupa care mi-a propus pentru in ca 100RON sex oral si normal, fapt neacceptat pt ca nu mai aveam bani suficienti la mine, asa ca am fost obligat sa juisez intre sanii domnisoarei pe care i-am cam umplut cu sperma ca se cam adunase. Oricum o experienta de nota 7 sa zicem. Pretul cerut pentru masaj nud a fost de 130RON.

Ei dar problema e ca d-soara Sonia a disparut si ea din peisaj. Daca stie cineva ceva de ea sa dea un semnal. Mersi.

• Like 2
Postat

Am avut si eu placerea sa o intalnesc pe Sofia , la salonul Sweet masaj ( fosta locatie Red Angels ). Se pare ca a plecat de la Alexia masaj , pe motivul ca nu se mai intelegea cu " sefa' . In noua locatie presta , masaj erotic , plus masaj erotic cu jucarii ( vibrator ) , iar odata ajuns in camera cu ea , se putea discuta si despre ceva mai mult. Urmareste anunturile cu masaj erotic......cred ca in curand va aparea ( si o poti identifica , chiar daca va folosi alt nume , dupa pozele postate de ea )

Vizitator adcalin
Postat

Am verificat astazi si Sweet masaj nu mai exista adica nu raspunde nimeni la nici un telefon si intra automat robotul. Probabil a avut aceiasi soarta cu alte fete cu sanii mari adica a plecat la export. Ei macar aia din UE pot fute bine ca noi aici o sa facem mai mult laba... Asta e...

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Buna, am fost si eu acuma o luna la respectiva. Localul se afla pe strada Portelanului , un bloc nou .Din cate mi-a spus mie este singura.. au fost mai multe dar au plecat ( nu s-au inteles cu "sefa" ) Apartamentul este lux ( parerea mea ) , baia arata foarte bine , papucei , gel de dush, toate cele, este si foarte amabila . M-a servit cu un pahar de suc si am mai vorbit de preturi. Pretul a fost O + N 150 lei .Tipa are undeva la 40 de ani , inalta, slabutza . Nu tocmai genul meu, dar am zis ca hai sa incerc sa vad cum este :)

A inceut cu un masaj, bunicel pot spune , pe urma am zis sa trecem la actiune. Caciulita pe razboinic si a inceput oralul..Ce pot spune este ca a fost un oral de vis, pune accent si pe zonele adiacente oo , face Deep Throat ca la carte , cu atata pasiune si placere , cum am savora noi o sticla de bere rece, vara la o terasa :) . Dupa ce m-a terminat m-a sters frumos, am stat putini la povesti , mi-a mai facut masaj si am continuat tura 2 . Nu m-a atras foarte tare corpul ei , asa ca m-am dus iar pe oral , din nou facut ca la carte. Da o poti atinge peste tot, de sarutat nu am incercat, nu stiu. Terminat, facut dush , imbracat si plecat acasa. Banii i-am dat la inceput.

Per ansamblu este o persoana sociabila, ai ce vorbi cu ea , nu este increzuta deloc .

Pentru amatorii de oral de calitate, o recomand !

• Like 1
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
  • Oras:Acolo unde sunt primit cu drag! - CJ
Postat

Acum "cateva" zile (mai multe) am trecut si eu pe la acest salon. Am sunat pe numarul din topic si nu mi-a raspuns din prima, am mai incercat dupa o ora si am vorbit cu secretara/patroana salonului. Fixat intalnirea si purces la "masaj". Ajuns acolo am fost primit de o doamna, aproximativ 37-40 de ani, slabuta spre foarta slaba, cu o rochita fara bretele (albastra parca). M-am uitat la dansa si apoi am povestit cu secretara. Mi-a explicat tarifele 130 masaj o ora si 150 (cred) masaj cu jucarii tot o ora, fara limita de finishuri. Zic ok (pentru ca stiam ca inauntru o sa pot negocia mai mult) si trec la un dus scurt. Intru in camera ma dezbrac iau niste slapi si ma duc la baie (baia faina, cada pe colt, spatioasa). Ies de la dus, merge si cadana, apoi se intoarce. Discutam daca se poate si ceva extra, mi-a confirmat pentru suma de 200 de lei (130+70).

Am inceput cu un masaj de relaxare, apoi ero(t)ic si se pune peste mine intr-un 69 si incepe fara prezervativ. Am intrebat discret daca se poate primul finish la ea in gurita si mi-a zis ca nu, spunandu-mi ca va simti ea cand trebuie sa "vina feribotul" (e un banc pe tema asta, o sa-l scriu mai jos). Cand sa ajung la finish se pare ca am luat-o prin surprindere si primul jet a fost in cavitatea bucala, iar restul pe ce am apucat - fata piept burta. "Mi-am cerut scuze" (sa nu par taran), dar a zis ca a fost ok si nu s-a suparat; in fine.

Am mai povestit cateva minutele in care am aflat ca este fosta gimnasta si ca are un prieten, viitor sot, care nu stie ce face.

Nr 2 a fost relativ la fel, adica nu 69 ci 34.5; a facut doar ea oral. Din pacate a durat destul de mult si cam obosise, dar intr-un final am terminat, de data asta prin miscare manuala.

Am purces la baie sa ma scap de ulei si de alte cele m-am imbracat, si la plecare am primit numarul ei personal in cazul in care mai doresc sa vin, sa o sun direct.

Note:

locatie 9-10

aspect fizic 6-7

curatenie cadana 10 (analize facute in fiecare luna la un doctor care e si client de-al ei)

oral 8-9

masaj 8

normal not rated.

si acum bancul:

invatatoarea: Dragi copii voi stiti cum vin pe lume copii?

elev1: ii aduce barza

elev2: din burta la mami

...

BULA: cu feribotul

invatatoarea: Cum asa?

BULA: Aseara, tata in dormitor, ii spunea mamei: Nu feri botul ca iarasi mai facem un copil!

Spor maxim.

• Like 5
Vizitator mocu
Postat

Recenzie scurta (ca si cum turcii ar goni in urma mea), dar (sper) concisa, completa, la obiect:

1. La telefon (am sunat pe numarul de Vodafone din titlul topicului), fara tertipuri si ocolisuri, raspunsul la o intrebare directa (citat: "se poate o altfel de finalizare, mai complexa, decat un banal masaj?"), este, mai nou direct si transant, citat: "Da, la 200 lei.". Tot telefonic, am obtinut si pretul pentru o singura finalizare (cea complexa, nu masajul uleios), respectiv 150 lei. Am fost informat ca sunt de serviciu doua fete, una blonda si una roscata (?), care ambele stiu si sunt doritoare sa ofere mai mult decat masaj. Am intrebat daca face vreuna si anal, iar raspunsul, de aceasta data, a fost mai mult o balbaiala. Nu stiu daca m-am conversat telefonic cu una dintre prestatoare sau cu sefa/secretara.

2. Locatia: zona Piata 1 Mai, imediat in vecinatatea fabricii Carbochim, este amplasat un bloc nou (7 nivele, parca?). Apartamentul consta in 2 incaperi de lucru plus o bucatarie open-spaced legata cu livingul si holul de intrare. Am remarcat o singura baie. Toate incaperile sunt curate bine dotate si mobilate. La baie sunt vreo doua geluri de dus. Pentru stergerea trupului primesti un prosop curat, dar parca nitel cam redus dimensional.

3. Plata, anticipat (nu retin daca mi s-a impus acest lucru), a fost 150 lei. Nu se percep taxe suplimentare (pentru extra servicii). Gazdele sunt primitoare, amabile, oferind, pentru perioada discutiilor antemergatoare actiunii, un pahar cu lichide reci si acceptand ca discutia sa fie insotita de o tigara. Serviciile, discutate doar "in spatele usilor inchise" au fost cele de sex total: oral neprotejat+normal+anal.

4. Dameza: am optat pentru blonda (acum mai mult satena) despre care stiam dintr-o postare anterioara ca face si anal.

Aspectul fetei: trecuta binisor de prima tinerete (o incadrez in +/- 40 ani), slaba inspre anorexica, micua de inaltime (maxim 155), carne moale, inspre foarte moale, pe ea, fund mic, fara forme, sani moi, usor trecuti peste cupa A+ (poate B-, ?), dar moi si lasati.

Atitudinea tipei: vorbareata (poate chiar prea vorbareata), zambitoare, agreabila (atunci cand nu a trecut in zona "rosie" a limbutiei). Se simte din primele ei cuvinte accentul tipic de bucuresteanca, chit ca presteaza in Cluj de aproape un an.

5. Prestatia:

-oral bine executat, cu "pofta" din partea ei, cu momente de deep-throat adevarat, dar care alternau si cu momente in care se ineca un picut, ce-i drept, atunci cand eu dadeam contre (deh, recunosc, nu e foarte cavalereste). Oralul, pentru o caracterizare concisa, il situez in zona superioara a clasamentului, cu posibilitatie de a "accede in competitiile de top";

-normalul, executat in vreo trei pozitii, respectiv, lady-on-top, misionar si apoi un doggy-style, tot asa, poate fi clasificat dincolo de medie. Dameza se umecteaza natural si este participativa, are imaginatie, simte miscarile clientului, stie cand sa preia initiativa, stie cand sa o cedeze, stie cand trebuie sa dea si ea contre, stie cum sa le dea, stie sa-si miste soldurile si abdomenul, in toate pozitiile, are dorinta de de bine, si de mai bine, atat al partenerului, cat si al ei;

-analul: la inceput un pic mai timid (cu lubrefiere exterioara), apoi tot mai viguros si insotit de "fond musical". Am intercalat sesiunile de anal cu normal, condimentate cu penetrari simultane cu degetele in gaurica ramasa libera pe moment.

-accepta sarut si-l practica profesionist si cu patos. De fapt un deep french kiss.

-nu accepta finalizarea in gurita.

Concluzie?

Locatie curata, prestatie (sexual analizand) buna inspre top, aspectul tipei este acceptabil pentru cineva care nu are "indigestie" la milfe skiny si carnuri moi, atitudinea, atat ante, cat si post coittum, este, hai sa zicem, prietenoasa.

Later edit: Timpul alocat intrevederii (door-to-door), undeva in jur la 40 minute, poate un pic peste (oricum, sub 50 minute, si muuuult peste 30 minute).

• Like 6
Postat

va salut ! atras de aspectul de milfa skinny, m-am decis s-o vizitez zilele trecute pe subiecta acestui topic. am preferat s-o contactez de dimineata, deoarece prefer sa fiu primul client din zi. am stabilit sa ne vedem la 11:30, deoarece nu era prezenta inca in locatia de langa Carbochim.

- locatia: in blocul nou (probabil singurul) de langa intrarea de la Carbochim, un apartament cu living mare si 2 camere, amenajat modern si cu bun gust, o baie mare si utilata, cu o cromatica a faiantei din care o sa ma inspir cand voi avea nevoie.

- tipa: varsta intre 40 si 50, inalta si extrem de slaba, dar nu dizgratioasa, zic eu. se face draguta prin modul in care-ti vorbeste si se poarta, este foarte vorbareata si-ti ofera detalii (intime) aproape fara sa i le ceri. in opinia mea, nu arata rau deloc, la varsta ei este un must have, pentru amatorii genului milf, desigur. are sanii moi si usor lasati, departe de bretele, iar pielea ii dezvaluie varsta, desi sustine ca face sport in fiecare dimineata cate o ora.

- pretul: 150 o finalizare sex total, 200 pentru doua finalizari.

- actiunea: am ales primul pret, mentionand ca pe parcurs m-as putea razgandi si plusa. nu am intrat la dus, il facusem cu o ora inainte, in schimb ea a insistat ca trebuie sa mearga la dus, desi mai facuse unul acasa. a revenit doar cu prosopul pe ea, am inceput sa ne imbratisam, a observat o retinere din partea mea si m-a intrebat daca trebuie sa renunte la ruj. si-a sters rujul si am inceput sa ne sarutam, FK ca-n tinerete. m-am intins pe pat, mi-a oferit un usor preludiu, apoi a trecut la oral, pe care-l face foarte bine spre excelent. a coborat foarte mult, dandu-mi de inteles ca trebuie sa-mi desfac picioarele mai mult, pentru analingus, pe care-l presteaza foarte bine, aproape ca si Gina. am intins-o pe spate si i-am oferit si eu un oral indelungat cu degete in ambele orificii, timp in care s-a manifestat intens si zgomotos, tind sa cred ca a si terminat. are o pruna foarte frumoasa, curata si finuta, pe care am dezmierdat-o cateva minute bune. am trecut apoi la normal, mai intai la umeri craci, pozitie pe care dorea s-o controleze, sugerandu-mi sa dau cu putere. a urmat un girl on top, ea stand pe mine, cu picioarele in fata, sprijinandu-si toata greutatea pe pelvisul meu (o fi avand alta denumire aceasta pozitie ? !). a inceput sa se zbenguiasca in fata si spate, dezlantuita intr-un ritm alert, cu manifestari sonore. partea mai amuzanta e ca-i simteam oasele frecandu-se de ale mele, dupa cateva minute devenind chiar dureros. a inceput sa ma lase erectia, moment sesizat si de ea, dar i-am propus un 69, cu care mi-am revenit instantaneu. am penetrat-o adanc in ambele orificii deodata, cu cate un deget, iar ea ma sugea cu pofta. a anticipat foarte bine momentul ejacularii, a evitat CIM, dar nu s-a oprit din frecat pana nu m-a simtit descarcat complet. a avut grija sa ma stearga peste tot cu servetele, apoi am fugit la dus, deoarece ma simteam rupt in doua, la propriu. toata actiunea a durat aproximativ 40 de minute.

- igiena: ireprosabila, fara mirosuri suspecte nici dupa forat in ambele gauri.

- concluzie: raport pret / calitate excelent, am sa revin !

- minus: inca am dureri in zona inghinala :))

over !

• Like 5
Postat

am ajuns si eu la fetele de pe Portelanului, dupa ce incercasem in prealabil la domnisoara Claudia, de langa Iulius, dar asta am scris la topicul ei. Locatia e foarte draguta, curata, mare, primitoare. Fetele sunt 2, o domnisoara roscata, pe la 25-27 ani, draguta si porno dupa aparente si "domnisoara" blonda, la vreo 37 ani, cu care am hotarat sa trec in camera ostilitatilor. In locatie mai exista o secretara, simpatica, care mi-a oferit ceva de baut si a intretinut atmosfera in timp ce eu analizam oferta. Pretul salonului este 200 / ora sau de la 160 / numar in sus, in functie de fiecare fata in parte.

Dupa ce am pirces cu tovarasa blonda skiny, stil MILF skiny, am primit prosop curat, am fost invitat la baie, totul perfect, inclusiv gel de dus din care folosesc si eu acasa, totul foarte elegant pentru a aintra bine in atmosfera. Intors in camera, fata mi-a spus ca este foarte sincera si deschisa la orice nebunie si fantezie, asa ca am sarit de faza masaj si am trecut direct la microfon. Dar inainte, ca sa mai tin putin suspans, voi descrie personajul: cum spuneam, MILF skiny, vreo 46 kg cu tot cu chiloti ;), dragut imbracata in lenjerie alba sexy, atitudine foarte ok, zambetul pe buze, ochi albastri, parul blond suvite, sanii mici si putin lasati, fara consistenta, dar nu dizgratiosi, fund inexistent inafara de atunci cand sta in picioare, piele fina, ca la 20 de ani, constitutie de gimnasta (a practicat cica acest sport mult timp). Are o cicatrice pe burta, poate de la nastere, nu stiu, labii maricele, pusilica mica si curata, fundulet ca la bebelusi, curat totul si frumos mirositor.

Dar sa revenim. A inceput cu oral de nota 9,5, deep la greu, sau mereu aproape, mana f putin, atitudine porno in executie, foarte foarte faina. Am insistat pe oral in mai multe pozitii pentru ca este o calitate buna de-a fetei si merita. La normal penetrarea e buna, umectare redusa, dar miscare scenica buna. Din pacate doggy nu are farmec fara un fund consistent, la laddy on top se misca artistic bine, dar oasele isi spun cuvantul asupra pelvisului. Recomand o sustinere din maini buna pentru a controla tu miscarea, mai ales ca nu e f grea, si atunci treaba se schimba pozitiv. Asa cum spunea, este foarte deschisa si merita experimentat ORICE cu ea. Finalizare orala buna, sters locul faptei si poftit din nou la baie.

Per total, o experienta foarte placuta, surpriza chiar, pe care o voi mai repeta sigur in viitor. Recomand, chiar si pentru cei care nu au inclinatii MILF

note:

oral 9,5

normal 6

atitudine 10

GFE 8

curatenie 10

igiena 9

locatie 10 (am avut si fundal muzical de calitate in camera)

• Like 4
Postat

Am fost de mai multe ori la salon si in momentul de fata am sentimente si pareri duble fata de domana. In primul rand e foarte amabila, primitoare, dar e chiar foarte skinny si sanii prea mici. Cu stilul insa incearca sa compenseze, chiar are niste costumatii incitante. Oralul mi-a placut la inceput, dupa aia am luat-o razna, am inceput s-o pompez cat de tare am putut si a tot lasat. La un moment dat era deep tot timpul, nush unde a dsparut toata, dar a disparut. Puteam -o iau de par, s-o pun de perete, tot tot. La un moment dat a si vomitat pe pula, era o experienta unica, dar cam dezgustatoare, si asa dupa mai multe zile trecute... La normal se comporta bine, la inceput puneam doar degetutul in curuletz, dar o dat am incercat frumos in backdoor, si nu comenta, iar dupa aia am dat-o cum am putut, si chiar ii placea. Insa si aici, am avut pete maro pe cauciuc si un miros cunoscut, am dat caucuicul jos in servetel, si dupa asta m-a supt pana cand am terminat. Tot asa, nu accepta cim, dar cand mi-am dat drumul in gurita, nu comenta doar ca nu se simtea bine... Pretul la prima data a fost 150 dupa aia am dat 200 dar nush de ce nu am avut chef niciodata de partida a 2-a...

• Like 3
  • Minus 1

Postat

De 3 ori am trecut pragul Elei si tot de atatea ori m-am simtit extraordinar!Locatia damezei str Portelanului Bloc de langa pod Somes.Pozele sunt reale este foarte skiny dar recupereaza prin prestatie.De fiecare data am platit 100 pentru servicii complete:oral normal si anal.De fiecare data m-a servit cu o tigara un suc apoi imi satisfaceam diverse fantezii:prima data i-am sugerat sa-mi trezeasca soldatelul in sufragerie ca in filmele porno,a doua oara am luat-o in brate si am pus-o pe perete si mi-a cerut sa i-o trag hard si a treia oara am inceput actiunea din baie.Cele trei sedinte s-au terminat evident in dormitor.Ii face placere sa fara oral si anilingus,la prima sedinta m-am terminat in gurita ei,la urmatoarele sedinte finalizarea a fost anala ba mai mult avea si ea orgasm.Fiecare sedinta includea o singura finalizare,tipa ma sleia de puteri,aproximativ o ora.Notele din partea mea:oral 9,normal 9,anal 8-9,Gfe 9 loatie 10. De revenit: sigur o sa mai revin.O recomand celor care nu cauta frumusete ci satisfactie!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...