Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Dickland
Postat

Dragi companioni in ale sexului... Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti ceva despre minunea tzatzoasa pe numele ei Andrada, din anuntul de mai jos...ANDRADA SEX TOTAL OFER SEX ORAL NORMAL ANAL CU FINALIZARE ORALA ORICE POZITIE 69 CUNILINGUS ANILINGUS LA MINE ACASA ZONA UNIVERSITATI LUX IGIENA SI DISCRETIE GARANTATA LOC DE PARCARE AMBIENT PLACUT TE-ASTEPT post-1569-133409726777_thumb.jpgpost-1569-133409726779_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Pe viitor sa pui in titlu numarul de telefon fara spatii sau puncte...

Postat

am fost in noaptea asta.AM FUGIT CAT AM PUTUT DE REPEDE!sunt 2 babe nasoale, intr-o garsonierauna vroia sa sta in baie cat ma rezolva cealaltalocatie langa interputin mai inspre romaan dupa B transilvania pe gangul ala se ajunge la urataniile alea!

Dragi companioni in ale sexului... Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti ceva despre minunea tzatzoasa pe numele ei Andrada' date=' din anuntul de mai jos...ANDRADA SEX TOTAL OFER SEX ORAL NORMAL ANAL CU FINALIZARE ORALA ORICE POZITIE 69 CUNILINGUS ANILINGUS LA MINE ACASA ZONA UNIVERSITATI LUX IGIENA SI DISCRETIE GARANTATA LOC DE PARCARE AMBIENT PLACUT TE-ASTEPT [/quote']fara recenzie nu vorbim. Bullshit = ban
Postat
am fost in noaptea asta.AM FUGIT CAT AM PUTUT DE REPEDE!sunt 2 babe nasoale' date=' intr-o garsonierauna vroia sa sta in baie cat ma rezolva cealaltalocatie langa interputin mai inspre romaan dupa B transilvania pe gangul ala se ajunge la urataniile alea![/quote']As vrea sa stiu daca a mai fost cineva la cele "2 babe nasoale"... opinia @serifu', singura postare de altfel a acestui cont, nu este suficient de credibila
Postat

Intentia mea nu este sa se deplaseze cineva... Poate a testat-o cineva pina acum si poate sa ne impartaseasca experienta...

Postat

Salut,m-am deplasat eu aseara la "domnisoara". Sa fi fost vreo 23:30 si mi s-a facut o pofta nebuna de un anal. Cum majoritatea fetelor fie nu raspundeau (din 10 telefoane a fost prima care a raspuns) am zis what the hell si am dat o fuga pana la Timpuri Noi.tipa era ocupata cand am ajuns desi cu 10 minute inainte pretindea ca e libera asa ca am ramas la un pahar de vorba cu colegele ei ( o blondina la 1.60 cam plinuta si care nu facea decat oral X( la 80RON/fin si o roscata scumpica foc dar prea micuta pentru gusturile mele)Cand a terminat (dupa alte 10 min !?!?! - ce faci, fata, asa o sa ma trimiti si pe mine la plimbare?) vine domnisoara usor sifonata. Nu dus dupa, nimic. Parea un pic mai batrana decat in poza, dar am zis ca merge. Asta pana a deschis gura! Ii lipseste un dinte din fata! Facand abstractie de instant turn-off am insistat sa o intreb mai mult din curtoazie detalii. Mi-a aruncat un pret mai mare decat pe site (120RON/finalizare) Asta a pus capac! Am zis pas politicos si mi-am strans catrafusele in ciuda insistentelor aleia mici de a ramane cu ea. Concluzie:Tipa nu are nici cea mai mica intentie de a fideliza clientii, arunca preturile din burta dupa nevoile din momentul respectiv. Nu e insistenta, stie ca o sa vina vreun fraier sa o plateasca si pe ea. Nici macar noile colege (era acolo de 1 zi) nu erau foarte incantate de prezenta si atitudinea ei.Din punctul meu de vedere, daca deschide si gura este urata cu spume, dar .. gusturile nu se discuta. La o privire atenta arata total diferit la corp fata de poze, sanii lasati rau (a venit decat cu un prosop pe ea dupa intalnirea cu fostul client)Parerea mea sincera e ca e de evitat si cu greu s-ar incadra la categoria " budget " mai ales ca pretul de pe AT nu e unul fix Poate am fost eu ghinionist, daca altii au avut experiente pozitive asteptam sa le auzim

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...