Sari la conținut

Ce-i fericirea?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

fericirea e sa ai o femeie normala dtpdv langa tine, plus 15 ari de pamant pe care sa cultivi cartofi, manual (ca in filmele cu Henry Fonda) si pe care sa-i papi impreuna cu ea, seara,dupa care stii ce urmeaza, si din fericirea asta, se nasc sau nu, copii, care vor avea aceeasi motivatie, adica, sa aibe 15 ari de pamant pe care sa cultive cartofi, manual, a, și un pârâu în apropiere, asta e fericirea! (lucrul asta simplu l-au aflat unii, care au pierdut nu odata, si pamant si casa si tot, si in loc de catedrale si fac merkave!)

OK! Mă refeream la ăla de treij de ani...

• Oras:-----------
Postat

fericirea e sa ai o femeie normala dtpdv langa tine, plus 15 ari de pamant pe care sa cultivi cartofi, manual (ca in filmele cu Henry Fonda, nu cum a vrut Ion ala al lui Rebreanu) si pe care sa-i papi impreuna cu ea, seara,dupa care sti ce urmeaza, si din fericirea asta, se nasc sau nu, copii, care vor avea aceeasi motivatie, adica, sa aibe 15 ari de pamant pe care sa cultive cartofi, manual, a, și un pârâu în apropiere, asta e fericirea! (lucrul asta simplu l-au aflat unii, care au pierdut nu odata, si pamant si casa si tot, si in loc de catedrale isi fac merkave!)

o nație formată pe acest tip de motivație e ca un fermoar corect închis, imbucat, imposibil de distrus, celelalte societăți, care au la bază elitismul, falsele valori, sunt ca un fermoar defect, vorba lui Goethe (o haina gresit incheiata de la primul nasture, va sta stramb in totalitate) si nu au nici o forță, nici economica, nici militara, a, da, put a pamperși, au copii (Copii se vor ridica împotriva părinților și-i vor ucide! Marcu, lucru care se intampla deja in tarile arabe de 4 ani prin fenomenul ISIS, ce am semanat aia culeg)

ps. bine ca toți știe să vorbește corecte romanește și s-asculte manele, și Bach

Postat

pentru conservarea fericirii, care a stat la baza formarii unui cuplu, membrii acelui cuplu ar trebui sa se ingrijeasca de copiii lor (viitorul), nu de bătrâni (trecutul) In mod bizar, deși pe meleagurile noastre se face invers (toate au loc invers fata de cum ar trebui), continuăm să dăinuim, ca și cum nefericirea ar fi un drog, iar sado-masochimul smecher-fraier (ea-el, parinti-copii) locomotiva societatii

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

pentru conservarea fericirii, care a stat la baza formarii unui cuplu, membrii acelui cuplu ar trebui sa se ingrijeasca de copiii lor (viitorul), nu de bătrâni (trecutul) In mod bizar, deși pe meleagurile noastre se face invers (toate au loc invers fata de cum ar trebui), continuăm să dăinuim, ca și cum nefericirea ar fi un drog, iar sado-masochimul smecher-fraier (ea-el, parinti-copii) locomotiva societatii

Lasă bătrânii cu bătrânii lor! Şi copiii să vină la mine...

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Inginere, fa matale inginerie astrala/cosmica pe alte topice bre, lasa oamenii aici sa fie fericiti, indiferent ce/cum este fericirea pentru fiecare...

• Like 2
Vizitator
Postat

fericirea e să nu-ți pui întrebări, niciodată, ca o vită în jug

:slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :no2

• Oras:worldwide
Postat

fericirea e să nu-ți pui întrebări, niciodată, ca o vită în jug

:slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 :slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :no2

y haaaaaaaaaaa da-i cu calutu :)))

Postat

Bleah... :slap2

nu mai fi revoltat bre fi mai vesel si de caterinca. asa-s io acum ca mi-am revenit din betie si am bagat o valeriana 

deci rad continuu. cred ca o sun pe mama sa o fac si pe ea sa rada :))))

Vizitator
Postat

nu mai fi revoltat bre fi mai vesel si de caterinca. asa-s io acum ca mi-am revenit din betie si am bagat o valeriana 

deci rad continuu. cred ca o sun pe mama sa o fac si pe ea sa rada :))))

Fericirea:

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Up

291956948_Screenshot_20210518-203518_SamsungInternet.jpg.94d686bfd8124592dfc36ec541f13d7d.jpg

Cineva si-a gasit fericirea*!   :)))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator puloiu
Postat

Oh no... not this topic again... :( 😑

Vizitator Cocalar21
Postat

Raul altuia.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare